Mamici norocoase de sept -oct 2008 (164)
Raspunsuri - Pagina 18
babytza spune:
Noi azi mergem in Herastrau pe la 13:00. Se baga cineva la o plimbarica ?
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Mare parte din parul cu care se nasc o sa cada. Valentina s-a nascut cu parul negru si drept si la 3 luni era blonda si foarte creata. ![]() |
Ce suuuuper ar fi!!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
tzitziri spune:
Neata la toata lumea,
vad ca nu se mai inghesuie nimeni la nascut acum ....si e deja aproape jumatatea lui octombrie![]()
Mamicile de baietei, voi faceti la baie decalotare?Noua nu ne-a zis pana acum nici un pediatru din cei vazuti, dar maine o sa intreb eu expres...
Mamica implinita de David
Daviduta
bebe David
anis spune:
neata fetele
Ce iubesc perioada asta..nu tu colici, doarme si mananca...super
Inca nu va povestesc nasterea ca mai sunt fete la nascut..dar pe scurt , a fost f grea, desi nu lunga..in fine.
Apropo aseara i-am taiat unghiutele si am scapat de manusile alea idioate..si am facut si baita...am uitat cum e sa fii asa de mic...dar la mine e ca mersul pe bicicleta.![]()
Am ceva probleme la un san..mai exact e sfarcul f plat si nu reuseste sa il prinda, deocamdata il mulg.La sanul ala am avut rana la celalat copil..si asa rau imi pare ca nu am facut remodelare..in fine..sper sa reusesc sa il modelez cumva..in rest papam numai lapte de la mami..o invat sa suga..ca idiotii aia cu biberonul lor mi-au stricat copilul.
Apropo d eimbracat eu am iesit ieri cu ea din spital intr-o salopeta, fara caciuli si alte alea...e cald..si vreau sa incerc sa ies sia zi un pic in herastrau..
Le cade parul se modifica si culoarea ,textura etc..ochii incep sa ramana la culoare definitiv cam dupa 8 luni..
Eu sunt la Bucuresti cu sotul si fetele la breaza cu bunici..si mie asa un dor de ele d e mor..dar am ramas sa o vada maine si neonatologa care le stie pe fetele mele din prima zi..ca sa stiu sigur ca bb e ok...si dupa aia plec..ca sa imi tin copilul afara pe terasa la breaza ca e asa frumos afara
iepurila spune:
| citat din mesajul lui Muuh iepu de ce anume ti-e frica? Stai linistita cel mai probabil vei ajunge cu bine pana pe 21 cand esti programata. Daca nu vei face o cezariana in urgenta sau poate ai un noroc fantastic si nasti usor si repede si natural peste toate astea. Si mie imi era frica, mai ales ca pe Alexei il nascusem asa pe ne pusa masa. Sa stii ca din punct de vedere medical o cezariana in urgenta si una programata decurg la fel. Daca va veni mai devreme asa a fost sa fie, daca ajungi pana pe 21 tot asa a fost sa fie. Profita de orice zi ca si cum ar fi ultima adica maine poate fi "the first day of the rest of your life". Relaxeaza-te si odihneste-te, rasfata-te si petrece timp in doi cu sotul, bebe va veni cand ai terminat toate astea de facut si cand vei fi gata sa il primesti. Alina nu prea ma ajuti. Dar lasa ca se fac ei mari si eu plec sa dorm o saptamana la un Spa asa le zic cand nu mai rezist la haos-ul creat. Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
Cata dreptate ai
. Trebuie sa invat sa am incredere. 
Eu, iepurica
37+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
iepurila spune:
| citat din mesajul lui angelynna82 Buna seara si de la noi ![]() Mary felicitari pentru semnatura, de acum poti naste linistita ![]() Iepu sper ca esti bine ![]() Anis bine ati venit acasa, pozici ai? ![]() Feli sper sa nasti unde vrei tu si cand vrei 300 multi pt tine si Anda O nebunie curata am avut in casa azi...normal, doar e ultima zi (sper), dar macar am terminat si bblina mea poate veni ![]() Burta m-a durut toata ziua plus mijlocul si fata mea se indeasa in jos la iesire ![]() Maine dimineata la 8.30 vom pleca la spital, sper sa apuc sa mai intru la voi...daca nu avem sms-ul ![]() , verificat bagaj, acte, bani...pe soata care azi a fost enervant, dar il iertam ![]() 40+ mai mult ca sigur Crina Alexandra ![]() Bebe Eco www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina Mai e putin ![]() ![]() ![]() |
pup cu drag si iti tin pumnii. Doamne ajuta si asteptam minunatele vesti
Eu, iepurica
37+ 
ilia_99 spune:
neata si de la noi! nu-i vorba ca sunt treaza de la 7...
atunci au binevoit copiii sa se scoale si acum i-am trimis cu tati la plimbare, ca sa fac eu ceva de mincare.
azi aveam DPN dupa UM, da' nica... nici un semn...
300
ma bucur ca sunteti bine
anis bine ai venit acasa, lasa ca-ti vezi fetele acusica. pupam bebelina nou venita!
io acuma ma strofoc sa gasesc un nume de sfint pt bb, da' nu-mi pica nimic bine linga Maximilian. stau cu calendarul ortodox in mina 
in rest... numaram zilele!
ange tinem pumnii! si asteptam vesti!
va pup pe toate!
37+
iepurila spune:
Anis, bun venit acasa.
Felicic te admir. Esti asa de curajoasa si eu atat de fricoasa (ca doar sunt iepurila)
Asteptam vesti de la Angelyna
Va pup pe toate
Eu, iepurica
38+ 
alexa si mami spune:
neata mamici si burtici!
laura, multumim de anticipat 
ange, esti la spital deja?!
multa bafta!
feli, si eu sunt disperata dupa aerisirea casei. vara, iarna la mine stau geamurile deschise. acum ma trezesc ca ne bagam la somn, seara la 22 si usa la balcon tot deschisa. n-am avut probleme cu alexa, e f calita.
tzitziri, mi-ai adus aminte de subiectul
pt mine, decalotarea. mamicile de baieti poate ne dau niste sfaturi bune, pliiiiiz.
anis, ce noroc pe voi ca aveti casa la breaza! bine ati venit acasa!
la noi e cald si soare, ne pregatim sa iesim la plimbarici.
alexa si
mami
ramonzca79 spune:
offffffff....fetelorrr.e posibil sa se intinda afurisita asta de raceala pana la 2 saptamani???deja maine se implinesc si bebele meu tot horcaie...miercuri am crezut ca-i va trece...l-am aspirat doar de 2 ori...apoi joi l-am scos afara...jur ca nu batea vantul si a fost imbracat ok...si de vineri parca l-a intors iar..horcaie mai tare...mai ales dimneata...ma gandesc ca totusi dimineata si eu ma trezesc putin infundata pe nas...sa fie pt ca e aerul mai uscat si pt ca sta numai la orizontala???daca nu-i va trece tre' sa0l duc la aspirat cu sonda.....deja mi-e mila de el sa-l mai aspir..daca la inceput statea cumintel acum urla...
POZE...POZULICI
puiutul meu...
Erik