Mamici norocoase de sept -oct 2008 (164)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

O noapte linistita!

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

angelinna, bafta multa maine

mami de alexa, andy.p

maryb 37+ cu

bebelusul meu iubit

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 21 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Raportez primul somn de noapte de mai bine de 4 ore al soricelului!
Nici nu indraznesc sa ma bucur , sper sa nu fie doar o intamplare ... Si seara si-a facut, de 3 zile, obiceiul sa adoarma singur in patut dupa baita si hranita , insa ziua tot un mic terorist e, vrea numai si numai in brate si doarme in reprize foarte scurte . Iar afara trebuie sa iesim cate doi cu el: unul plimba copilul si unul plimba carutul

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Intrebare: Gruia acum are perisorul drept, 'lins', cum e vorba .. credeti ca e posibil sa devina mai tarziu cret, ca al lui taica'su (ca in rest seamana leit cu el, io doar l-am purtat in burtik 9 luni )

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza fete si bobocei

Noi suntem in pregateala mare, mami isi face unghiile si tati dus.

Multumesc pentru incurajari si multi pupici tuturor.

40+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mai e putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

angelynna:
nerantula: eu stiu ca perishorul asta cu care se nasc, cade. Imi amintesc de Malina nepoata-mea, bruneta, patutul ei era plin de fire de par in permanenenta pe la 3-5 luni, care o exasperau pe maica-sa. De acolo am tras eu concluzia ca se schimba parul. Poate fetele te lamuresc mai bine!

38+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.Mai noi nu ne laudam cu o noapte linistita..Alexia maraie,geme prin somn,doarme ff agitata...nush ce are,ma tot gandesc ca poate burtica.
ange
Unor bbei le cade parutzul si s-ar putea sa li se increteasca .
felicic cum stai??Ai facut mancare

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

andy.p: sunt bine(am inceput sa ma amuz ca s-ar putea sa stau pana la termen sau chiar sa intru in depasiri, mi se pare totusi ca bebe nu mai are loc, se agita din ce in ce mai putin, isi cauta loc mai mult pe sub coastele mele si pe sub sani) Mancarae am facut-o ieri si am si mancat-o aproape. Ciorba de burta si pilaf. Azi la pranz iesim si diseara ........resturi piticotul agitat.

intrebare: eu am o obsesie cu geamurile deschise. Si acum dorm cu geamul deschis in dormitor, plus ca unul dintre primele lucruri pe care la fac dimineata este sa deschid usi, ferestre sa aerisesc. Voi cu bebelushii, cum procedati? cred ca la mine acum sunt 22 grade in casa, dar ma gandesc ca ptr bebe sa nu fie periculos aerul rece
(bine, nu vorbim de curent, ca pe asta nu-l las sa se produca)

38+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Felicic, 22 de grade sunt super ok pentru bebe, daca aceasta temperatura este constanta (adica in afara de curent, bebele ar trebui ferit si de variatii bruste de temperatura). Si noi avem ziua cam 21-22 grade, obsedata de aerisit sunt si eu (la noi e sportul casei: eu deschid geamurile - pe sestache - sotul le inchide (sa nu-i fie frig copilului) - tot pe sestache ). Uneori il tin pe Gruia intr-o camera cu geamul deschis, dar fara curent, si pana acum e ok. Noaptea au inceput sa dea caldura si se fac 24-25 de grade, dar nu-l mai invelesc deloc (cu geamurile inchise, evident).
Si la baita facem 25 de grade, ca altfel e plangacios.

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Intrebare: Gruia acum are perisorul drept, 'lins', cum e vorba .. credeti ca e posibil sa devina mai tarziu cret, ca al lui taica'su (ca in rest seamana leit cu el, io doar l-am purtat in burtik 9 luni )

... once upon a time ...

Mare parte din parul cu care se nasc o sa cada. Valentina s-a nascut cu parul negru si drept si la 3 luni era blonda si foarte creata.

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput