Mamici norocoase de sept -oct 2008 (164)
Raspunsuri - Pagina 16
Muuh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula miruna, multumesc! ![]() mamici, pompa de san trebuie sterilizata dupa fiecare utilizare? www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit ... once upon a time ... |
daa
angelynna82 spune:
Babytza multam
chiar am nevoie![]()
40+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
Mai e putin 

_irina_ spune:
Eva foarte interesant link-ul. Daca ma uit mai bine de fapt copilasii ne spun ei ce trebuie sa facem, numai ca trebuie sa ii ascultam.
A propos de colici si cum se calmeaza copilul, piti plange daca o culc pe spate, si cel mai bine se calmeaza cand o culc la mine pe burtica (eu fiind patul inclinat la 30 de grade din cauza
care o tin inclinata.
300 eu suspectez ca le da si ceva de somnic, a mea nu am prins-o aproape deloc cu ochii deschisi cat am fost in spital.
Oricum odata ajunsi acasa intrati sigur in program si totul e bine, se rezolva sigur si cu greutatea si cu somnicul.
Anis bine ai revenit si iti dorim multe bucurii alaturi de fetitele tale. Mi se pare asa frumos ca ai 3 fetite...
Angelynna multa bafta 

fericita de
- Andreea
nikolici spune:
Angelynna
Bafta si de la noi!!!

Karina Alessia
am 40 saptamani in balonul lu' mami NiKole 
DPN CICA IERI
noi doua
camera Karinutza
babytza spune:
Anis bine ati venit acasa !!!!!!!!!!!!! 

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
angelynna82 spune:
Irina si Nikolici multumesc, sper ca maine sa am parte de marea intalnire 
multi fetelor, ma bag la 
O noapte placuta si linistita tuturor
40+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
Mai e putin 

Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri 'Neata' si de la noi....vorba vine 'neata' Nerantula, si eu am avut vreo 2-3 zile partea de sub sanul stang mai rosie si mai tare...si destul de fierbinte...acum nu stiu daca tu simti la fel sau simti vreo 'galma'.La mine era un sfert din san, partea de jos, asa cum am descris-o.Si era si dureroasa...dar a trecut asa cum a aparut! Mamica implinita de David Daviduta bebe David |
suna incurajator, sper sa scap si eu repede! Rosie si fierbinte era si la mine zona respectiva, sub san, iar la masat simteam o zona compacta mai tare.M-am muls intre timp de 2 ori (cu ocazia asta am si pus la congelat primii 100ml
), am pus pe bebe la san + masaj in timpul alaptatului si am stat si sub dus fierbinte + masaj si a mai cedat durerea si 'galma'.www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
Nerantula spune:

BAFTA MAINE, ANGELYNNA!! SA FIE USOR SI FOOOAAAARTE FRUMOS!!! 

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
Piersicutza spune:
Angelynna bafta sa fie exact cum iti doresti tu.
300 inca o data felicitari, ce fain ca poti sa ne urmaresti.
anis bine ai venit acasa, refacere rapida si rauri de laptic!
Somn usor si vise placute!
39+ 
Piersicutza
sabinel spune:
io-te noctambulele! la mine casoiu` doarme, io stau de citesc din urma. raportez zi calma, ne-am dus la cascat ochii prin real, se pare ca toba sparta a masinii are efect diazepamic asupra fii-mii. in rest multa lume, galagie si nici un loc pentru alaptat sau schimbat bebeii. a inceput sa urle si-am fugit repede la masina, ca daca as fi scos tzatza s-ar fi holbat la mine lumea ca la masini straine. chiar, daca ar fi sa cer cate 50 de bani de la fiecare gura-casca m-as imbogati.
anis, bun venit acasa!
300, era si normal sa fii topita dupa anda! te-asteptam acasa!
parca as mai fi zis ceva, dar nu-mi aduc aminte ce...
va pup!
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii