Mamici norocoase de sept -oct 2008 (164)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Buna gagics! Mi-era dor de voi.
In primul rand, va multumesc din suflet pentru galerie si urari, le-am citit aproape in timp real si m-au ajutat mult.

Am vrut sa scriu mai devreme insa ne-am luat cu sincronizarea mami-bebe. Daca le-ar da mai putina completare poate nu mi-ar dormi atata la san, cum a facut de doua mese.

Anis felicitari pt bebita, multa sanatate! Nu mi-am dat seama care din fetele care alaptau esti tu. Poate ai si plecat, noi mai trebuie sa stam pana luni, pentru ca plecam in sejur la valcea si nu ne putem intoarce la control prea repede.
Anda e un pui tare scump, mi se face dor de ea non stop. Abia astept sa stam mai mult impreuna. O sa urc si poze cat de curand.
Eu imi revin repede. Fetita mea chiar n-a mai luat in greutate de cateva saptamani, dar chiar si asa mi se pare voinica si bine legata.

Am vazut ca ati abordat cateva subiecte interesante, nu apuc sa imi dau acum cu parerea, mi-e foame si somn mai tot timpul.

Moni pupici multi si mersi ca mi-ai livrat mesajul!

Va pup si revin cat pot de repede :)

40+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

buna seara

am iesit si noi din spital, suntem f bine,papam numai san si sunt topita dupa pitica.
APROPO PT LISTUTA s-a nascut la 6.45.

Mie somn mie mai mereu...sper sa ma refac

Altceva...vesti proaste la Elias nu se mai interneaza gravide, e capacitate full.Nu se stie pentru cat timp, ii trimit la municipal si universitar. chia o dr mi-a zis ca vor sa imparte locurile, adica locuri fixe pt fiecare dr..o nebunie..era full capacitate cand am plecat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

ramo, anis felicitari! si refacere rapida!

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

RAMI - ANIS...REFACERE RAPIDA SI BUCURATI-VA DE BEBEII VOSTRIII.
RIDIC PAHARUL IN CINSTEA VOASTRA SI A LOR!!!
VA PUP

Karina Alessia am 40 saptamani in balonul lu' mami NiKole
DPN CICA IERI

noi doua
camera Karinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

laura, pe 23 avem petrecerea facem 4 ani ce-ti fac copilasii?

alexa simami

Heydupa acuma,sunteti mari ce mai!!!
Lu Andy a inceput sa-i curga nasul,iar buburuza e bine ,acuma sughtza de ex.
ramo refacere rapida
anis bine-ai venit asteptam poze.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

anis: bine ati venit acasa! asteptam povestea nasterii si mai multe detalii!

300:

"Altceva...vesti proaste la Elias nu se mai interneaza gravide, e capacitate full.Nu se stie pentru cat timp, ii trimit la municipal si universitar. chia o dr mi-a zis ca vor sa imparte locurile, adica locuri fixe pt fiecare dr..o nebunie..era full capacitate cand am plecat".
de-abia ma linistisem, acum alta placinta
este clar ca daca ma apuca in seara asta, ma trimit in alta parte dar bine ca macar nu am nici un semn de nastere

38+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

iepu de ce anume ti-e frica? Stai linistita cel mai probabil vei ajunge cu bine pana pe 21 cand esti programata. Daca nu vei face o cezariana in urgenta sau poate ai un noroc fantastic si nasti usor si repede si natural peste toate astea. Si mie imi era frica, mai ales ca pe Alexei il nascusem asa pe ne pusa masa. Sa stii ca din punct de vedere medical o cezariana in urgenta si una programata decurg la fel. Daca va veni mai devreme asa a fost sa fie, daca ajungi pana pe 21 tot asa a fost sa fie. Profita de orice zi ca si cum ar fi ultima adica maine poate fi "the first day of the rest of your life". Relaxeaza-te si odihneste-te, rasfata-te si petrece timp in doi cu sotul, bebe va veni cand ai terminat toate astea de facut si cand vei fi gata sa il primesti.

Alina nu prea ma ajuti. Dar lasa ca se fac ei mari si eu plec sa dorm o saptamana la un Spa asa le zic cand nu mai rezist la haos-ul creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Buna seara si de la noi

Mary felicitari pentru semnatura, de acum poti naste linistita

Iepu sper ca esti bine

Anis bine ati venit acasa, pozici ai?

Feli sper sa nasti unde vrei tu si cand vrei

300 multi pt tine si Anda

O nebunie curata am avut in casa azi...normal, doar e ultima zi (sper), dar macar am terminat si bblina mea poate veni

Burta m-a durut toata ziua plus mijlocul si fata mea se indeasa in jos la iesire

Maine dimineata la 8.30 vom pleca la spital, sper sa apuc sa mai intru la voi...daca nu avem sms-ul , verificat bagaj, acte, bani...pe soata care azi a fost enervant, dar il iertam

40+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mai e putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Angelynna bafta mamico !!!!!!

Felicia macar pe ultima suta de metri stai cuminte, poate nu nasti in alta parte . Maine se intoarce si dr si nu te lasa el la greu....

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

miruna, multumesc!

mamici, pompa de san trebuie sterilizata dupa fiecare utilizare?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput