Mamici norocoase de sept -oct 2008 (164)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Piersicutza

Apropo in ce oras stai in CH?

Karina Alessia am 40 saptamani in balonul lu' mami NiKole
DPN CICA AZI

noi doua
camera Karinutza

Eu stau in Berna, de ce?
Ce nume frumos ai ales pentru fetita ta, tare mult imi place.

Noapte buna la toata lumea

39+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

buna dimineata! fii-mea ma gadila pe spate la ora asta...
irina, a mea nici un gest nu schiteaza. adoarme la san, o pun pe umar si ragaie fara sa se trezeasca. cred ca nici nu-si da seama ce se-ntampla de fapt.
azi avem program de plimbareala toata ziua asa ca va pup anticipat pe toate si va doresc un uichend fantastic

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata burtici si mamici

Declar o noapte linistita, cu program normal de papa la 3-4 ore. Acum astept sa se faca ora de papica si sa o zbughim in parc....

Sabinel si noi dam pumni lui tati din cauza de sforait... Mai nasol e cand sforaie in timp ce alaptez, ca nu ajung pana la el sa il trosnesc... O sa iau in camera o nuielusa mai lunga...

Printesa mea iubita Valentina

Cea mai fericita de bebe David Gabriel

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

RALUKUTZA multumim de incurajari, numai ca eu nu mai am rabdare, super tare surpriza pe care mi-ai facut-o nu ma asteptam sa te vad pe aici , deja ma simt mai bine, si cu siguranta am s-o pup pe AMALIA din partea nasicii ei si am sa-i spun ca va ganditi la ea.

39 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA

ce putin mai avem.....nu pot sa cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

'Neata mamici si burtici!
Noi raportam o noapte linistita ,ne-am culcat la 11,ne-am trezit la 1 si la 5.Acuma dormim ,da in curand ne trezim,pana atunci incerc sa fac mancare sa putem pleca la plimbari.
babytza ff tare ...si al meu sforaie,da in camera cealalta ca l-am exilat.
tuturor si o zi super va doresc.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata mamicutelor si burticutelor
ange, laura, garga si eu. multumesc pt gindurile bune.
babytza, felicitari pt grasunel! il alaptezi exclusiv la san?! bravo! au arunc cu pernele dupa tati cind sforaie:)))
feli cianura yes baby, yes!!!
magda, te asteptam mai des pe la noi, asta daca te lasa mirunica:)
piersicutza si pt tine, poate ne aude bblina ta.
irina, si eu zic ca e bine cit a luat andreea, mai ales ca ai renuntat la formula.
azi am program de muraturi, adica pun castravetii la acrit si mergem pe la socrela , a venit de la gretzili cu cadouri

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

hey, am dormit suuuuuuper, ca bebeii vostri babytza, andy si sabinelul. Apropo, eu sforai, nu o sa-mi cupilul noaptea din cauza asta, nu?
Acum ma pregatesc sa plec la o plimbare mica, prin cartier si vreau sa cumpar o ..... gaina. Mi-e pofta de o supa grasa cu galuste si un pilaf adevarat, gras si unsuros
irina: ai vazut si ce zicea simodina, este foarte bine sa ia in greutate numai de la san. Asa ca tb sa fii multumita, daca-i dadeai exclusiv formula poate tb s-o multumesti si pe madam pediatru.

38+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

mami de alexa: diabolica soacra ta, nu stii ca se spune despre greci si cadourile lor? Mi-e sa nu te trateze ea c-o portie de cianura
mommy: fetele frumoase!

azi nu mai plec la birou, doar pe la mici cumparaturi, tb sa mai fim cuminti si azi, maine revine dr in tara si chiar scap de toate grijile

38+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

neata burticute si mamicute,
raportam si noi o noapte relativ linistita ne-am trezit la 12 la 3 si la 6,,,as putea sa-mi potrivesc ceasul dupa pitic la 3 ore punct se trezeste
fetele sunt invidioasa pe voi cu iesitul in parc,,,noi inca nu iesim decat in curte si dupa botez am zis sa-l scoatem in parc ca e destul de departe de casa si bimbirica e destul de mic si fragil
In alta ordine de idei ma inscriu si eu in clubul mamicilor de pitici urlatori la masa!!!! (la noi cred ca s-a obisnuit cu formula si nu mai vrea sanul e tareee greu sa traga la tzitzi)offf voi fetele care si alaptati si le dati si san cum va descurcati?
pup toate fetele

''bimbirica'' mic si frumos

mami de andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_
Azi am fost la doctor, avem 3500, adica am luat 650 de la nastere si 850 daca fac calculele dupa scaderea fiziologica in greutate. Eu zic ca e bine... ea zice ca e cam putin. Eu zic ca e bine ca a papat numai de la mine.

Irina, e excelent! Doctorita ta e cam tralala !!! Daca incepi de pe acum cu paranoia cu greutatea, cu completarea, o faci un buflei, o grasana, si pe urma te lupti sa ii dai o linie! Stiu multe cazuri de bebei scapati de sub control la kg, treziti din somn ca sa pape, indopati cu san, apoi cu biberon! Laptele de san e natural, ii da tot ceea ce are nevoie, ajuta la dezvoltarea armonioasa a bebelusului, il feleste de boli si alergii, dezvoltandu-i sistemul imunitar! Deci...numai avantaje! Iar nu toti bebii iau fix acelasi nr de gr pe luna, asa cum si adultii iau fff diferit in greutate si slabesc diferit! Ce bine ca nu ai ascultat si ii dai san exclusiv! Tine-o tot asa!!!

Un material ff interesant, dupa parerea mea, pt noi, mamicile!!!

http://w w w . f e m i n i s. r o/video/3-6-ani/traumele-copilariei-171
Stergeti spatiile!!!
A se urmari cu luare aminte!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

varsta Luca

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput