Mamici norocoase de sept -oct 2008 (164)
Raspunsuri - Pagina 12
maryb spune:
hello !
azi am schimbat semnatura, mai e putin
felicic, sar'na. ce bine ca de maine revine dr tau si ca scapi de griji. plimbare placuta azi la cumparaturi, ai grija
eu raportez o noapte de nesomn, cu dureri de burta, trezit des pentru shushu...azi vreau sa calc o parte din lucrusoare si sa dorm eventual ca sunt cam obosita. oricum sunt singura acasa....
va doresc un week-end minunat tuturor.
maryb 37+ cu
bebelusul meu iubit
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 21 de zile
kid2003 spune:
_irina Are dreptate Eva, doctorita ta e cam dusa...de fapt asa sunt astia de moda veche. Vecina de vizavi e pediatru (la pensie acum) si vine des pe la noi, ne vede pe la poarta etc...mai, nu ma lasa...imi tot zice sa ii dau macar o masa de completare pe zi ca va creste mai bine si mai frumos. M-a pus gaia sa-i zic ca luna asta (deci de pe 27 sept cand a implinit o luna si pana acum, sunt 2 saptamani si un pic) a luat doar 200 de grame...si a inceput cu teoria. Dar eu o las in pace, nu o bag in seama...Nu mai zic ca dr astia sunt tot aia care la primii muci ai copilului prescriu antibiotic...nu, nu, nu suntem de acord.
Da, deci fetita mea a incetinit ritmul de crestere, daca o tinem tot asa, proabil ca vom ajunge spre 500 de grame (nu cred ca facem) in luna a doua. Ceea ce, dupa carti, e f putin...dar nu ma las, merg inainte, in prima luna a luat mai mult, acum mai putin, nu e ea fix in grafic, ca nici noi, ca oameni mari nu suntem.
Si...in copilarie se formeaza celulele adipoase, cu ele ramai toata viata si duci permanent o lupta cu kg in plus. Eu am fost un bebe "sumo" eram toata numai cute (mandria bunicii care m-a crescut) si cu ce mi-a ajutat? Acum celulele alea adipoase sunt acolo si abia asteapta sa o iau un pic pe aratura ca sa se umfle...si niciodata nu am reusit sa fiu o silfida, toata viata a fost o lupta cu kg. Nu, Alexandra nu are problema asta si nu vreau ca Maria sa o aiba...
Tin pumnii stransi fetelor care mai au doar putin-putin pana la marea intalnire. Nu disperati, bucurati-va de ultimele zile cu burtica! Doar bebe nu ramane acolo forever.
Felici Mai ai putin, ia linisteste-te tu cu gaina aia, nu poti pune pe cineva sa o faca...Parca te vad facand 13-14 pe langa oala cu gaina la fiert...las-o incolo de gaina sa nu te apuce nascarea taman azi...nici maine nu e o idee prea buna chit ca seara vine dr...Vine direct cu fumu'n nas, iti zic eu, mai lasa-l o zi doua sa-si revina
nikolici spune:
Ziua buna si de la nous,
Suntem niste lenese...si asta pt ca nu dormim noaptea..ne-au luat insomniile rau dar rau.
Dar daca pierdeti vreo emisiune TV sau vreun film si vreti sa stiti cum este sau cum a fost...ma puteti programa pe mine la vizionare noaptea, asta daca este in reluare.
Am niste cearcane nene de om betziv...dar trece si asta cum trec toate relele...si cand o sa am bb, o sa-l pun pe al meu barbat sa ne pazeasca...eu sa dorm bb sa suga si el sa aibe grija sa o schimbe si tot tacamul..
Pup si urez un weekend linistit si insorit tuturor
Karina Alessia am 40 saptamani in balonul lu' mami NiKole
DPN CICA IERI
noi doua
camera Karinutza
nikolici spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Piersicutza
Eu stau in Berna, de ce? Ce nume frumos ai ales pentru fetita ta, tare mult imi place. Noapte buna la toata lumea 39+ Piersicutza |
Pt ca merg mai tot timpul la Geneva..si ma gandeam sa-ti fac o vizita sa ne plimbam cu bebeii si sa nu mai fim dispe..Ma urc in ICN si in 2-3 ore suntla tine.PUP
Karina Alessia am 40 saptamani in balonul lu' mami NiKole
DPN CICA IERI
noi doua
camera Karinutza
Piersicutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici Pt ca merg mai tot timpul la Geneva..si ma gandeam sa-ti fac o vizita sa ne plimbam cu bebeii si sa nu mai fim dispe..Ma urc in ICN si in 2-3 ore suntla tine.PUP Karina Alessia am 40 saptamani in balonul lu' mami NiKole DPN CICA IERI noi doua camera Karinutza |
Da, cum sa nu, da de stire cand esti pe aici si ne intalnim .
Ar fi tare fain sa ma intalnesc si eu cu una dintre voi.
Tu cu ce ajungi pana in Geneva, cu avionul?
39+
Piersicutza
iriss_04 spune:
Piersicutza,nikolici:nu mai fiti suparate mult a fost putin a ramas ,,,mai este f putin timp pana cand va veti tine bebei in brate,,,asa eram si eu iar acum ma apuca cateodata un dor de burtica mea si de miscarile lui bebe din burtica ca mai mai ma gandesc la bb2
pup fete dragi
''bimbirica'' mic si frumos
mami de andrei
_irina_ spune:
Fetelor, multumesc de incurajari. Bineinteles ca am raportat la doctor ca papa si formula, dar nu tot timpul.
Azi noapte in loc sa dorm am citit cursul de babysitting si mi s-a parut extraordinar. Acum o am si pe maica'mea in vizita si ma bate si ea la cap cu laptele praf. Eu sunt un copil crescut cu formula (aproape de la inceput, maica'mea cica nu a avut lapte) si indopat in copilarie (eram grasa-grasa si frumoasa). Cand eram la gradinita mancam mai mult decat acum, adult fiind.
Si acum ma lupt cu kilogramele in plus, nu o sa fiu niciodata o slabutza, ma chinui macar sa fiu normala.
Bebelina mea incearca sa rada, e asa de comica... ma topesc toata.
Nikolici sa vezi numai cand tu hranesti bebelul in miez de noapte si sotul sforaie fericit alaturi... Azi pe la 7 eu incercam sa motai in timp ce piti papa, ma gandeam ca ar trebui sa mai prind macar un pic de somn pana la 9-10 dimineata si sotul se trezea si voia sa faca conversatie. Deh, el a dormit la celelalte mese de peste noapte.
Kid ca sa nu ma mai enervez eu incep sa le spun ca da, dau si formula la copil si gata. Sa vezi ce grasunel le pare atunci.
Felicic esti harnicuta tare, dar vezi cum e cu plimbarea aia sa nu fie prea lunga. Pe de alta parte sincer imi pare rau ca atunci cand eram graviduta nu m-am plimbat mai mult, acum cu piti pot sa ies afara dar numai in reprize. Ca sa nu mai zic ca mi-e dor de un shopping...
Noi plecam la un prieten in vizita, lasam baietii la o barfa si noi iesim sa povestim ca fetele afara la aer. La Timisoara e soare si cald, e o zi foarte frumoasa de toamna.
Va doresc si voua o zi insorita si linistita.
fericita de - Andreea
Nerantula spune:
Cam de o zi jumate ma doare sanul drept; l-am pipait, dupa un alaptam, e un loc dureros mai dedesubt, care pare si tare la pipait.
Ce poate fi?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
tzitziri spune:
'Neata' si de la noi....vorba vine 'neata'
Piersicutza,nikolici, pai mai e asa de putin...sa va vad dupa aia cand va vaitati ca nu puteti dormi noaptea si plang bebeii de colici...o sa va aduc aminte de momentele astea
Nerantula, si eu am avut vreo 2-3 zile partea de sub sanul stang mai rosie si mai tare...si destul de fierbinte...acum nu stiu daca tu simti la fel sau simti vreo 'galma'.La mine era un sfert din san, partea de jos, asa cum am descris-o.Si era si dureroasa...dar a trecut asa cum a aparut!
In alta ordine de idei:asta noaptea am fost foarte maraiti, am papat la o ora jumatate-doua (ceea ce nu a facut decat la maraiala din timpul zilei)..a fost tare suparat!Nu plange daca il pun la san, dar ma gandeam ca citisem undeva ca din cauza gazelor(ne face burtica urat si tragem parturi) bebeii papa en-gros ca sa uite de durere....nu stiu cat de stiintifica e demonstratia, dar o fi ceva adevarat...Acum dormim de trei sferturi de ora si sa vedem cat ne mai tine...
Mamica implinita de David
Daviduta
bebe David
felicic76 spune:
eva: citit, de fapt ascultat Despre d-na doctor pediatru aceasta intrebai tu, nu? Super, pare o femeie cu simtul proportiilor, eu am intrat pe la diversificare, adik spune exact cat trebe, imi place ca nu bate campii si nici nu exagereaza.
mary.b: de azi esti la termen felicitari! O asteptam si pe alinuta cea sadica si gata cu surprizele la odisee!
kid, irina: m-am intors de vre 4o minute. Aseara am fost eu la coafor, cosmetica, acum a venit randul lui Fox, l-am dus la spalat, curatat si la un mic consult. Este asa de frumos ca nu-l mai recunosc
Nu am gasit gaina si m-am reorientat: ciorba de burta si pilaf din pui, deja am pus carneturile la foc si ambele nu necesita supraveghere. Mi-a prins bine si miscarea, cu toate ca am fost o "aparitie" pe strada, in ultimul timp nu m-am fatait decat cu taxiul si acum parca eram o rata lesinata: merg cracanata, burta a coborat si ma apasa pe pulpe, fox ma smucea, cainii din curti latrau, eu il besteleam
In privinta suptului, eu am supt mult, pana aproape de doi ani (nu-si mai aminteste mama exact). Mama este educatoare, eu eram cea mai mica, nu avea cu cine sa ma lase acasa si profitand de slujba ei ma lua cu ea la gradi de cand am inceput sa merg singura si sa cer la olita. Si asa m-a dezvatat de supt, zicea ca ma face de ras la copii. S-a cunoscut: sistem imunitar beton, nu racesc nici acum cu una cu doua, nu am fost sensibila, alergica. Ar fi super sa-mi reuseasca si mie cu fii-miu macar pe jumatate cat i-a reusit ei cu mine.
38+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei