Mamici norocoase de sept -oct 2008 (164)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralubv spune:

July multumesc de raspuns.am verificat mailul si nu am primit nimic.daca mai ai timp si rabdare mai trimite-mi te rog odata mailul. mi-as activa PM dar nu stiu cum. dupa cum spuneam imi prind urechile cand e vorba de asa ceva.
si noi am avut o noapte linistita.dormit de la 21.30 pana la 1.45. apoi papat si plans din cauza burticii.am adormit-o in brate ca sa stau si eu intinsa. am adormit amandoua Pe la 3 am pus-o in patut si a dormit pana la 6.45 si apoi de la 7.30 pana la 11. ce folos ca eu nu mai pot dormi cum se face lumina afara.Daca ar fi asa in fiecare noapte .......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

da feli, de azi sunt la termen si nu pot decat sa ma bucur ca asa imi era frica de durerile de burta care incepusera de pe la 30s ca imi era frica de o nastere prematura. de acum se poate intampla oricand, dar prefer ca bebe sa mai stea macar pana pe 23 oct ca il vreau scorpion. cum vrea Dumnezeu, important este sa fie sanatos.

aha, greu cu plimbarea pe jos, ai ? sa-i fie de bine lui Fox cel frumos

am vorbit cu ramo(300), sunt bine amandoua, ea a zis ca se simte de parca ar fi nascut de o saptamana , se pregatea sa mearga la alaptat.

eu am calcat cate ceva si acum am facut putina pauza ca ma durea spatele. dar ma intorc la calcat acusica.

maryb 37+ cu

bebelusul meu iubit

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 21 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hy !

Mami de alexa da, ii dau san exclusiv. Sper sa am cat mai mult posibil sa ii dau. Macar pana la 6 luni. Daca este. Daca nu....formula si noi.

Am si eu o intrebare : Azi fac 2 sapt si de ieri a inceput sa imi curga iar. Se oprise din a 5 a zi. Dar azi , dupa plimbarea in parc, a inceput sa curga muuuult. E normal ???? Nu mai tin minte cum a fost la prima nastere cu lohiile, cat timp au curs...Stiu doar ca la prima menstruatie a fost taaare nasol. Hhhhheeeeeeeeeeeeeeelp !!!! E normal ????

Printesa mea iubita Valentina

Cea mai fericita de bebe David Gabriel

poze

poze David

Mergi la inceput

Mary felicitari !!!!!! Ai ajuns la termen !!!!!

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

eva: citit, de fapt ascultat Despre d-na doctor pediatru aceasta intrebai tu, nu? Super, pare o femeie cu simtul proportiilor, eu am intrat pe la diversificare, adik spune exact cat trebe, imi place ca nu bate campii si nici nu exagereaza.

Da, de dumneaei intrebam, imi place muuuult!
Anca, tu intrebai in ce pozitie se culca bebe, uite ce zice dna dr HERDEA despre COLICI si SOMN http://w w w. f e m i n i s. r o/video/0-2-ani/tratarea-colicilor-23 Toate filmuletele sunt super, si despre baita, si despre masaj, intrati in stanga la filmulete 0-2 ANI

Sunt de acord cu dumneaei ca o mamica nervoasa are bebe cu colici, zice astea in multe filmulete, ce imp e starea de spirit a mamicii!

Vad ca si ea zice sa culcam copilul inclinat la 30°, eu am realizat ca e bine pt ca cere Luca, nici in pat, nici in carut nu ii place la orizontala, urla, asa ca am pus doua carti sub saltea!

Acum iesim si noi la plimbarica ca sta atarnat de tzitzi de azi dimineatza, cu mici pauze de joaca si dans (pe muzica house si electro, si culmea ba danseaza ba doarme, va fi DJ!) cu tati! Caruselul lui are cateva melodii de Beethoven, nu nene, sunt prea "infantile" pt Luca, el vrea muzica "grea"!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

varsta Luca

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

poze

poze David

merci . nu stiu sa-ti raspund la intrebare, habar nu am nici macar ce sunt lohiile, dar voi afla eu curand

maryb 37+ cu

bebelusul meu iubit

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 21 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
Am si eu o intrebare : Azi fac 2 sapt si de ieri a inceput sa imi curga iar. Se oprise din a 5 a zi. Dar azi , dupa plimbarea in parc, a inceput sa curga muuuult. E normal ???? Nu mai tin minte cum a fost la prima nastere cu lohiile, cat timp au curs...Stiu doar ca la prima menstruatie a fost taaare nasol. Hhhhheeeeeeeeeeeeeeelp !!!! E normal ????

Babytza, nu stiu ce sa zic, mi se pare putin 5 zile, am scapat de lohii cam in 2 saptamani, apoi inca 2 o scurgere infima!
Am si eu o intrebare care ma macina si o adresez mamicilor care alapteaza exclusiv si sunt la bb2: cand vine prima menstruatie, cand sa o astept, la ce interval? Eu am crezut ca a venit la un moment dat dar...false alarm!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

varsta Luca

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maryb

Citat:

poze

poze David

merci . nu stiu sa-ti raspund la intrebare, habar nu am nici macar ce sunt lohiile, dar voi afla eu curand

maryb 37+ cu

bebelusul meu iubit

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 21 de zile

Lohiile sunt cheaguri de sange pe care le elimini dupa nastere. Cred ca m-am exprimat corect. Si ai dreptate, o sa afliiiii

Eva, nu se oprise de tot dupa 5 zile, dar era f putin. Puteam sa stau lejer cu tampon zilnic. Apropo de intrebarea ta, si eu sunt curioasa care e intervalul in care poate reaparea menstruatia daca alaptezi exclusiv.

M-am mai linistit ca vad ca s-a mai domolit....Cred ca a fost si din cauza plimbarii lungi.

Va pooop. Ma bag la un film.

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piersicutza

[quote]citat din mesajul lui nikolici

Da, cum sa nu, da de stire cand esti pe aici si ne intalnim .
Ar fi tare fain sa ma intalnesc si eu cu una dintre voi.
Tu cu ce ajungi pana in Geneva, cu avionul?

39+

Piersicutza

Pai cu avionul merg ...si la Berna am fost la inceputul anului daca te stiam....mi ar fi facut placere sa ne vedem.
Pup

Karina Alessia am 40 saptamani in balonul lu' mami NiKole
DPN CICA IERI

noi doua
camera Karinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Nerantula pus copilul la sanul dureros si lasat sa il goleasca complet incearca sa masezi locul este probabil un inceput de nodul. Daca nu cedeaza muls si masaj in acelasi timp. Dar deocamdata pus bebe sa suga si masat locul dureros.

feli nu vrei o gasca in loc de gaina?

Eu va dau orice daca imi promiteti ca pana cand fac 30 de ani o sa mai am si eu ocazia sa dorm 4 ore legate. Revin cand o sa fiu mai in forma.
babytza e normal. Pana la 6 saptamani poate sa se opreasca si sa iti curga de cateva ori. Menstruatia revine la fiecare dupa cum ii e organismul nu e o regula. Chiar daca alaptam poate sa vina la o luna sau cand intarcam.

Inca una si ma duc, eu sunt un copil nascut din mama fumatoare si nealaptat si nu am fost nici mai tampita decat colegii de generatie, am fost mai putin bolnavicioasa si o slaba toata viata. Nu fumez si nu incurajez fumatul in general, in sarcina in special dar cine o face o face constient si asumandu-si niste riscuri, lasati deoparte paranoia ca sunt muuulte alte lucruri care conteaza.

Mergi la inceput