Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (121)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

AncaB, eu o s-astept pana implineste 1 an, ca sa-i introduc laptele de la magazin; lapte de vaca nu am de unde sa fac rost, asa ca prefer laptele praf.

Si, felicitari pentru "petrecerea in doi"!Mare dreptate ai: ar trebui sa "aniversam" mai des.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

Roxana cred ca e mortala,daca ea stie ca de acolo o cheama pe mamice vrei,i isteata fata pt Adeluta

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Neata!!!
Emma Milan e fenomenal in poza asta:http://good-times.webshots.com/photo/2340862770103950812QHqJWe
Am vazut si filmulteul in care merge de-a busilea, baiatu.

Jelimoni, l-am vazut si pe flacaul tau, aici se ridica in picioare?http://84.232.150.23/gallery2/main.php?g2_itemId=3744

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA

ramo acolo se lasa jos...se concentreaza sise lasa usor jos sa nu-si loveasc minunea de fundulet

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Buna zuzici !
Eu sunt supi rau de tot . Cumnata mea care ne e si nasha , a pierdut sarcina ...era in 11 saptamani , ieri a fost la control si i-a zis ca bebe s-a oprit din evolutie si are dimensiuni de 8 saptamani. Azi merge s-o chiureteze. Este distrusa , este a 3 a sarcina pe care o pierde in felul asta si are si trompele cu probleme ...una infundata si cealalta putin permeabila. Isi doreste enorm un copil , dar Dumnezeu nu vrea deloc sa i-l dea.
Mi-e groaza cand ma gandesc ce e in sufletul ei...
Am invitat-o sa stea azi la noi , ca nu e din Buc. ...vine la spital si apoi trebuia sa plece inapoi la Calarasi si am zis ca nu e ok sa plece pe drum dupa un chiuretaj. Mi-e frica sa nu o afecteze si mai mult ca da cu ochii de Sara , ca va vedea ce scumpa este si ce minuni face ...voi ce ziceti , am facut rau c-am invitat-o la mine ?
In alta ordine de idei , multumim tuturor celor care ne-ati vazut pozele
Elle , ma intrebai daca s-a refacut piatra...nu , cand a operat-o avea 2 pietre , una mare pe ureter de 7 mm si una mica de 2 mm in rinichi. I-au scos-o numai pe cea mare , iar aia mica a ramas la locul ei in rinichi. Acum vreau sa vad cum putem s-o dam afara si pe asta , incercand sa evitam operatia.
Ieri , dupa cum v-a zis si Lala D , ne-am plimbat prin IOR cu Andrei si cu Daria de Nemary ...pe Dariuta o stim demult , ca ne intalnim aproape zilnic , dar ne-a facut mare placere sa-l cunoastem si pe Andrei care este un baietel adorabil , are o claie de par nemaipomenita si niste ochisori mari si negri si arata a copil mai mare , de vreun an si ceva...Stiu ca a mai fost petit , dar ne incercam si noi norocul...ce zici mami , ti-ar placea o Saratzica de nora ?
Vali , Casanova al tau e delicios , am vazut filmuletz si m-am amuzat teribil . Pupam pe el , sa treaca repede raceala

Alinush 023 , am vazut pozele din NY ...te invidiez gagico ! Mi-ai facut asa o pofta de o vacanta truli cu fetele ! Uuuff , nu cred ca mai pup eu asa ceva , poate dupa ce ies la pensie si Sara e studenta sau maritata la casa ei.

LauraI , nesimtiti mai sunt barbatii astia , si al meu face la fel ...daca nu-i prea obosit cand vine de la serviciu , ma trezesc ca pleaca la fotbal , sau la bere sau cine stie pe unde...M-am suparat rau de tot pe el alalta-ieri...implineam 2 ani de casnicie si ma asteptam sa iesim si noi undeva , chiar cu Sara dupa noi...vise taica , vise !Dupa ce ca a venit la 8 seara , avea si nervi ca nu-l las in pace ca e obosit . Eu trebuie sa-l inteleg pe el , ca munceste mult si ca vine acasa capie...dar pe mine ma intelege cineva ? In viziunea lui , eu stau si o frec toata ziua , nu ma streseaza nimeni ...ce mare lucru fac ? Acum suntem in razboi rece , eu nu-l bag in seama iar el se preface ca nu s-a intamplat nimic. Duminica il las si eu frumushel cu copilul pe cap si ma duc un pic pe la shopping , la piscina ...poate bag si un film si vin acasa pe la 8 seara ...sa vedem , ii convine?
S-a trezit cupilu , trebuie sa-i dau papa ...va las !

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Ati vazut? "Domnisoara Pipetzica" este pe prima pagina a forumului cu povestea nasterii. De fapt se vede linkul si de aici , e primul de sus, la cele mai recente articole.Acum, paranoia de dimineata, pentru fetele care dau NAN la bebei. Am vazut ca ieri la unguri Nestle a retras vreo 5 tone de lapte praf sa-l testeze pentru ca e suspect de contaminare cu melamina, laptele fiind adus de prin Thailanda. Pe cutia mea scrie fabricat in Elvetia dar ma intreb la noi sa aduca elvetiene si la unguri thailandeze sau in Elvetia doar le ambaleaza eventual? Sa ma bazez ca astia ai nostri isi fac treaba? Nu sunt asa stresata precum probabil suna dar nu pot sa nu ma abtin sa nu ma intreb. Mai ales ca prin toata Europa s-a gasit cate un produs suspect(biscuiti, bomboane,chipsuri) numai noi suntem curati ca lacrima.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

camelia, eu am vazut ca la unguri al retras ceva chipsuri...de lapte nu am auzit nimic. foarte nasol daca e adevarat.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

ieri am vazut, stai sa caut linkul. Doar il testeaza, nu trebuie sa iasa si pozitiv, dar ideea in sine.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

http://economie.hotnews.ro/stiri-consumator-4709448-chips-uri-melamina-descoperite-ungaria.htmAsta e din articol:In plus, Nestle Ungaria efectueaza teste pentru a stabili daca o cantitate de 5,5 tone de lapte praf importat din Thailanda, care nu a fost deocamdata pus in vanzare, contine urme de melamina.Deci nu fusese pus in vanzare dar ma intreb daca si la noi se streseaza cineva pe tema asta, ca n-am auzit nimic.Oare ei colaboreaza cu celelalte tari unde s-au descoperit probleme?Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Off, Simona, tare greu trebuie sa-i fie; nu stiu ce sa zic, dak as trece prin asa ceva (Doamne fereste!) eu as vrea sa stau langa un copilas! Acum depinde si de ea: dak e genul care sa se retraga si sa sufere in tacere, n-o sa-i faca bine!
Da' poate fiind tu acolo, o treaca mai usor peste.

Camelia, am vazut-o si eu pe Pipetzica - de fapt am vazut poza de familia si am recunoscut-o. Alta clopotzica - vedeta !

Cat despre beleaua cu NAN, nici nu stiu ce sa zic; oricum nasol dak e adevarat (si nu doar o campanie de denigrare, cum am vazut ca se practica)

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata!

N-am mai intrat de 4 zile...desi imi propun in fiecare zi...asta e , ma bucur insa cand gasesc timp, ca acum de ex si reusesc sa va citesc si sa va mai spun de noi.

Am reusit sa vad pozici frumoase :

Carla de Breaz - cu buze super senzuale...moammmma ce de inimi va frange...
Mathias - mucios si balos cum zice cuscra, dar frumos si nazdravan
Marc si Andrei de Roili -frumusei si dragastosi...special pentru mami cu doi pui mici
Domnu' inginer IT de Doculetz - ce scump e el cu tastatura chinuita ...
Milan cel pufosel de-ti vine sa-l papi de piciorus - btw Ema - Milan e leit mami lui.
Roberticu cu motz care imi aduce aminte de bebelusul lui Gopo

si cam atat...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput