Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (121)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Gatt imi pare rau pt cumnata ta,nici nu pot sa imi imaginez ce este in inima ei plus si celelalte probleme,imi pare foarte rau
cat despre faptul ca ai invitat-o la tine,cred ca ai facut bine,am inteles rau sau Sara este finuta ei nu?cred ca i bine,parerea mea,o sa o impulsioneze si o sa i ridice moralu,cred eu.....eu asa as simti pe langa sentimentul de mare pierdere cred ca o sa o impulsionze sa nu cedeze pana nu va avea asa un ingeras si ea
i doresc multa sanatate

cat despre LAPTE....ce vb acolo gagici?al nostru scrie made in germania,oare???ma speriati,tocmai ce vb despre suflatul in frigider

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna dimineata fetele

Multumim de cafeluta Jelimoni , Ellenuta , Stoisor tare buna este
Urez si eu LA MULTE LUNITE pentru clopoteii :
ERIC ,
ERIC ALEXANDRU
RAZVAN
si pentru printesele :
ADELA ,
YASMIN-ELENA
DACIANA-MEDEEA sa cresteti mari , sanatosi si sa va bucurati parintii
Am vazut filmuletele cu bebe Razvan si poze cu bebe Robert
Laura sanatate multa pentru Thea sa se faca mai repede bine cand are asa secretii in gat se pune o pernuta sub cap ca sa stea un pic mai ridicata ca atunci cand ii vine sa tuseasca si secretia se desprinde sa coboare pe gat in jos , mie asa mi-a zis dr sa fac la Andrei cand l-am avut bolnavior la 7 luni .
Marinela sanatate multa lui Patty
Ancab ce ma bucur ca ati avut o zi frumoasa si ca v-ati simtit bine
Ginnette ai o printesa inteligenta de te cheama de la interfon copii astia au o memorie fantastica , tot retin
gattasalvaje imi pare tare rau pentru cumnata ta , sa-i dea Dumnezeu putere sa treaca peste aceasta tragedie
Pup toate fetele
Despre noi nu avem de zis mare lucru , in fiecare zi cam acelasi program , Maria vrea sa mearga toata ziua dar s-a facut o smechera nu mai vrea de-a busilea , vrea sa o tin de maini si sa merg cu ea prin casa in rest tot 2 dintisori avem , inca nu au aparut cei de sus .
Revin mai tarziu sa vad ce ati mai scris

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Shose, felicitari pentru povestea de pe prima pagina a forumului!

O s-o editez si eu pe a Sofiei, dat fiind ca mi-am amintit nistee lucruri...va povesteam eu sapt trecuta.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Aaaa si am mai vazut acu' pozici de Adelutza cu caciulitza cu zulufi - e scumpa foc , de Benji cel frumusel cu mami talentata la fotografii, si cu Sara care promite sa fie tot asa finutza ca mamica ei

Gatta - ufff Doamne ce bine inteleg ce i se intampla nasei tale...la fel mi s-a intamplat si mie inainte de Ana - am pierdut 2 sarcini tot asa, mari,...bine ca s-a desteptat medicul meu si m-a tinut pe Pregnyl pana si-a intrat placenta in functii ca lumea...apoi am avut-o pe Ana si dupa ea m-a lasat din nou fara tratament la urmatoarea sarcina ...asa ca ...am pierdut din nou; pe Stefanitza am tinut-o tot dupa ce mi-a dat Pregnyl la insistentele mele...iti spun asta, sa o incurajezi ca se poate, daca vrei cu adevarat si ai puterea sa depasesti momentele astea ffff grele si iti gasesti resurse sa privesti spre viitor cu speranta ca vei avea puiul mult dorit. Cat despre faptul ca ai chemat-o la tine - eu cred ca ii va face f bine.

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Si acum bebelusilor nascuti azi

Anca si Gatta pentru aniversarile casatoriilor voastre! Va doresc sa va bucurati alaturi si la 25 si la 50 ani

Primul lucru pe care l-am facut cand am intrat pe forum - am citit povestea Domnisoarei Pipetzica...foarte frumos... Shose

Multumesc tuturor fetelor care mi-au raspuns referitor la scaunul bebeilor ce haios suna

Multa sanatate lui Patty, Sarei, Theei si toti copiilor bolnaviori, daca am omis pe cineva...ati incercat Karvol?

Sa va spun si despre noi :

Ana merge la gradi...face crize de-mi vine sa fug de-acasa dimineata, sper sa se obisnuiasca rapid...am pacalit-o ca si eu merg la lucru si pe Stef o duc la cresa, sa reduc din frustrari ca ma luase cu chestii de genu' - mai bine nu-ti mai faceai alt copil ca sa nu ma duci pe mine la gradi

Stefi a avut scaune normale luni si marti, care luni si marti i-am dat cate un covrigel, asa ca de miercuri au reaparut scaunele moi...e drept ca a aparut si o noua pata alba pe gingie...acum imi tzatzaie fundul sa nu fie alergica la gluten...sunt o mama panicoasa I-am introdus branzica calcica de ieri si pare sa-i placa, n-am vazut nici bube nici alta reactie, asa ca i-am dat si azi...I'll keep you posted daca apar reactii, eu sper sa nu.

In alta ordine de idei ...mergem in ham, fara manutze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Danybv, Natalia, multumesc de vizionare ; nici printzesele voastre (si printzul Andrei) nu sunt mai prejos!

Irlandeza, ma rog sa-i treaca repede raceala Patriciei. Cat depre BB pe care o ai tu, cred ca merge la aspirator, asa cum spunea AncaB.

Shose - ca am mai citit din capit trecut - Colargol, eu i-am pus, cate 2-3 pic/nara de cate ori o vedeam ca smorcaie si i-ajung mucii in gat. Si imediat ii ieseau lumanari (scuzati platicitatea descrierii )

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Si eu am folosit Colargol la Maria si vreau sa va spun ca este foarte bun , si-a facut efectul imediat

danybv
Album poze

Mergi la inceput

Vaaai ce ochi frumosi au copilasii tai Danybv...cum ti-au iesit ambii cu ochi albastri? aveti amandoi ? si pe tine mami de 2 nazdravani miculuti ...cum te descurci cu ei?

Mergi la inceput

clopoteilor care azi adauga o lunita in buchetelul anului
LA MULTI ANI
Mamicilor ...
Ramonelu,Topi,Marusca,Eladea2005,Ginnette,Zeriluiza
sa va traiasca clopoteii...
Razvanelu,Daciana,Eric,Eric, Adela si Yasmin

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danybv

Si eu am folosit Colargol la Maria si vreau sa va spun ca este foarte bun , si-a facut efectul imediat

danybv
Album poze

SUNA FFFFF BINE MARIA BUCURIA
pai fetita ta e numa un zambet o scumpica

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput