Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (121)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Pupam si noi zuzele si clopoteii care acum dorm cu totii...ca la noi este 8 seara da' la voi vreo 3 dimineata ..

Stancutza, ma bucur mult sa aud ca sunt vesti bune in legatura cu infectia Sofiucai! Doamne ajuta sa fie bine in continuare!

Elizucule, bine ca ai intrat tu ca astazi eram chitita sa dau strigarea si dupa tine! Am vazut pozicile cu bebelusa ta cea faina! Chiar ca ce-a crescut! Si daaa.seamana cu tine!
Am vazut si tarculetul mult dorit si de mine, ca i l-ati cumparat! De unde? De unde? Se gaseste pe la vreunul din magazinele astea mari sau l-ati comandat pe net? Ca eu numai pe net l-am vazut! Si cat a fost?

Elle, asteptam vesti despre Evita, maine ...bune...

Laurici (I) te pupam si trimitem si noi o virtuala! Sper sa gasiti o cale de a comunica mai bine! Si noi tot de 15 ani suntem impreuna...din liceu...

Mari, o pupam pe Pat si speram ca va fi mai bine..Da, da..spune-le sa ti-o trimita ca este tare buna..Si noi am luat-o din Ro cand am fost asta-vara si am super-folosit-o acum 2 saptamani cand i-am scos lui matei tone de muci...Iar de soacra..ce sa mai zic...Vorba lui Elle...

Ereena, ne pare rau sa auzim de patania lui Mateias! Pupam si noi cucuiul..Hai ca de la atatia pupici cred ca o sa-i treaca..nu mai este nevie sa-i dai cu lioton sau cu altceva !

Am citit si eu povestea Domnisoraei Pipetica! Foarte frumoasa povestea si bine scrisa! Bravo Shose si felicitari! Dupa ce am terminat de citit am facut un efort si am terminat-o si pe a mea...o voi posta cand va implini Matei 9 luni..sa fie asa..aniversara..hi, hi

Pupici

SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

neatza, zuze buburuze
va pregatesc ?

sa stiti ca am citit tot si sunt alaturi de voi, cu toate problemele voastre sau vestile bune ,dar chiar nu ma duce capul sa va raspund. nu va suparati

o zi buna va doresc

MATEI
Primul 5.10.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

buna dimineata!
Elle, cum mai e Eva?

azi e ziua cumnatei mele. ma duc sa o sun sa-i zic un la multi ani.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata;

saru'mana de cafea Ereena

Helene, Eva mai are febra? of, of, si pe mine m-apuca damblaua cand e vorba de febra.

papusica si pe mami ca stiu prin ce trece!

Buburuza mea, a adormit "valiza" de la 21:00 la 7:00 si la 7 era in genunchi si ghiciti ce facea?! exact, umbla la interfon si ma "verifica": oticoticoticotico"

Ma "intorc" sa vad niste poze (cu mandretzea Elizei).

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Elle ???

Mai fetelor nu va mai panicati la febra. Febra nu este un inamic. Este dovada ca organismul copilului lupta si formeaza anticorpi sa omoare microbul.

Este de dorit sa o aduceti la un nivel de confort in sensul de a nu lasa termometrul sa se sparga dar nu sa o anihilati de tot. In momentul in care corpul se incalzeste anticorpii incep sa se produca. Atat timp cat copilul se comporta normal poate fi lasat si cu o febra de 38,5 si nu suprasolicitat cu antitermice.
De aceea se lasa un minim de 4 ore intre antiternice, ideal 6 ore sau chiar 8 ore.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

mda, Andrei imi trage de mana si tastez aiurea, scuzati greselile

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

LauraI sa nu mai fi suparata,din pacate la mine asta a mers,ignore nu a functionat ,dar nu zic ca e bine sa faci ca mine.Al meu acum nu mai pleaca nicieri, pe la calculator isi mai face veacul uneori .Dar sa discutati a-ti incercat noi decand ne-am impacat incecam medoda LalaD si merge de minune.

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaa !!!!

Mai fetelor, mi-e tare dor sa mai stau la "forumeala" cu voi...
Ma simt rupta de voi. Am mers in tribunal in fiecare zi in ultima saptamana si nu prea am mai ajuns pe la birou. In orele cat stateam si asteptam pe holuri sau in sali sa-mi vina randul ma tot gandeam ce mai faceti voi si clopoteii vostrii...
Bineinteles ca nu am apucat sa citesc cele 3 capitole scurse intre timp ...

Sper ca toata lumea este bine!!!!

tuturor celor care ati intrebat de mine ( mi-a spus sora-mea care va citeste din umbra ) !!!!!

Haideti ca acum stau la birou si printre lucrarile mele mai arunc cate un ochi si pe aici....

Am vazut din ultimele mesaje ca eva este bolnavioara.... Ellenutza... cum ii mai este ? A trecut febra?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna dimineata, fetele!

Eu am fost sora de suferinta cu Ellenutz azi noapte. Elle daca stiam ca ai aceiasi problema poate ne sunam. Macar aveam si noi cu cine vorbi. Si eu am fost singura cu Ana (sotul la serviciu si Luca la soacra).

Ana a facut cel mai mult 38.4 in poponeata. Dar o simteam ff fierbinte la cap si palmute. I-am dat Panadol si Nurofen la 4 ore si am reusit sa ii mai scad febra. Beleaua a fost ca mandra mea in loc sa incerce sa adoarma la loc s-a zbantuit toata noaptea, canta, dansa...era la discoteca fata mea. Am dormit numai de la 2 si ceva la 4. In rest...distractie, nene! Spre dimineata a inceput sa fie plangacioasa, probabil de la oboseala, dar tot nu vroia sa adoarma. A luat-o somnul cu jumatate de ora inainte de a suna bona la interfon. Si gata somnul!

NU stiu ce sa fac... Sa merg cu ea la medic? Ea are muci de vreo 2 saptamani. Azi noapte a facut febra pt prima data. Cand am mers cu ea la medic (cu 23 sapt in urma) mi-a spus ca nu are decat muci. Faptul ca a facut febra acum oare sa insemne ca s-a complicat treaba? Eu as incerca sa o mai las azi si maine si daca nu trece febra sa merg cu ea iar la medic.

Lala sa continui o zi cu antitermicele la 4 ore chiar daca nu mai face febra? Eu i-am dat cate 3 ml si Nurofen si Panadol.

Acum sunt chioara de somn la birou. Dimineata am bagat motorina si cand a trebuit sa platesc am realizat ca mi-am uitat portofelul acasa. Noroc ca era benzinaria aproape de casa...

Ellenutz, spune-ne cum este Eva. Sper sa fie ok acum si sa faceti nani de refacere.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neataaaa!!

In primul rand Elle, cum e Eva?
In al doilea rand am vazut poze cu Ema, o frumoasa cu ochi albastri, am remarcat ca are multe jucarii frumoase si o camera frumoasa.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">Poze la concursul mireselor

Mergi la inceput