Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (121)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Neata;

saru'mana de cafea Ereena

Helene, Eva mai are febra? of, of, si pe mine m-apuca damblaua cand e vorba de febra.

papusica si pe mami ca stiu prin ce trece!

Buburuza mea, a adormit "valiza" de la 21:00 la 7:00 si la 7 era in genunchi si ghiciti ce facea?! exact, umbla la interfon si ma "verifica": oticoticoticotico"
Ma "intorc" sa vad niste poze (cu mandretzea Elizei).

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Draga de ea !!!!! Pai ce??? Mami vroia sa mai doarma la ora aceea??
Ce fata isteata...!!! Cum s-a prins ea ca daca vorbeste acolo vine mami a ei repede la ea!!!!

Mi-e tare dor de ea!
Trebuie neaparat sa ne potrivim programele sa ne vedem in moghioros acum, cat mai este cald....!!!!

cu mult drag si pe mami si pe buburuza frumoasa!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Lala sa continui o zi cu antitermicele la 4 ore chiar daca nu mai face febra? Eu i-am dat cate 3 ml si Nurofen si Panadol.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Alina daca nu are febra nu are nici-un rost sa ii dai antitermice la 4 ore. Ii dai la 8 ore si doar daca reapare febra peste 38 la 6 ore,
38,4 in fundulet nu e mult ! Mai ales daca ea e vesela si vioaie.
Lasati organismul sa lupte fetelor.
Pupici la mamica si fetita

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Laurici D , ce mult ma bucur ca esti bine si ca ai scris!! Ce fac copiii? :( Nu reusim deloc sa ne mai vedem si noi....

Laurici I , asa este. Astora le trebuiesc socuri puternice ca sa se trezeasca. Si uneori nici socurile nu-i aduc cu picioarele pe pamant. Sper din suflet sa reusiti sa va rezolvati problemele. Incearca sa mai vorbesti cu el ca de la suflet la suflet. Doar este omul care te iubeste si pe care il iubesti. Trebuie sa ii poti atinge o coarda sensibila. Ooofff... Te astept cu vesti bune.

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salut fetelor

asa, de dragul gestului, ma laud si eu ca serban sta in fund. adica de-a busilea face tot livingul, de mers merge sprijinit de ceva, da'n fund cadea gramada. a inceput sa se mai tina, macar un minut. adica sta si locului!!

fetelor, cu sotii e poveste lunga. nu va dau un sfat ce sa faceti, asta e pentru fiecare situatie diferita, dar sesizez o asemanare f. mare: reactia lor la cuplul fuzional mama-copil, din care se simt exclusi, ca sa nu mai spun ca in cele mai multe cazuri nu se mai poate vorbi de relatie sot-sotie ca inainte, nici macar pe bucatele.
ia incercati de rupeti voi relatia de fuziune cu copilul IN FAVOAREA LOR si sa-mi spuneti daca se intampla ceva.

elle, sper ca eva e mai bine, urari d einsanatosire si pentru Patti cea frumoasa si mucoasa, un de la doctoru' de cap.

am facut comanda de geanta postasului de la mytoys, m-au sunat sa-mi spuna ca nu o au pe stoc, nici furnizorul, abia peste 20 zile, nu ne place, nu ne place, nu suntem bucurosi.

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Buna dimineata, fetele!

Eu am fost sora de suferinta cu Ellenutz azi noapte. Elle daca stiam ca ai aceiasi problema poate ne sunam. Macar aveam si noi cu cine vorbi. Si eu am fost singura cu Ana (sotul la serviciu si Luca la soacra).

Ana a facut cel mai mult 38.4 in poponeata. Dar o simteam ff fierbinte la cap si palmute. I-am dat Panadol si Nurofen la 4 ore si am reusit sa ii mai scad febra. Beleaua a fost ca mandra mea in loc sa incerce sa adoarma la loc s-a zbantuit toata noaptea, canta, dansa...era la discoteca fata mea. Am dormit numai de la 2 si ceva la 4. In rest...distractie, nene! Spre dimineata a inceput sa fie plangacioasa, probabil de la oboseala, dar tot nu vroia sa adoarma. A luat-o somnul cu jumatate de ora inainte de a suna bona la interfon. Si gata somnul!

NU stiu ce sa fac... Sa merg cu ea la medic? Ea are muci de vreo 2 saptamani. Azi noapte a facut febra pt prima data. Cand am mers cu ea la medic (cu 23 sapt in urma) mi-a spus ca nu are decat muci. Faptul ca a facut febra acum oare sa insemne ca s-a complicat treaba? Eu as incerca sa o mai las azi si maine si daca nu trece febra sa merg cu ea iar la medic.

Lala sa continui o zi cu antitermicele la 4 ore chiar daca nu mai face febra? Eu i-am dat cate 3 ml si Nurofen si Panadol.

Acum sunt chioara de somn la birou. Dimineata am bagat motorina si cand a trebuit sa platesc am realizat ca mi-am uitat portofelul acasa. Noroc ca era benzinaria aproape de casa...

Ellenutz, spune-ne cum este Eva. Sper sa fie ok acum si sa faceti nani de refacere.

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Alinutzaaaaa !!!!
Ce ma bucur ca te "regasesc"!!! Cum a fost plimbarea la NY ? Ai pus poze?

Imi pare rau de patania de asta-noapte... Bine cel putin ca nu a plans anita ci doar s-a jucat pe somnul mamicii ei...
Dimineata mai avea febra?
Nu stiu ce sa zic... Si eleni are ceva mucisori si tuseste de la ei. Eu am fost cu ea la dr. miercuri si mi-e spus ca nu are nimic pulmonar asa ca mi-a dat ambroxol, tobrex pentru nasuc si aerius dimineata.
Si eu as mai lasa-o pana maine dar daca ar continua sa faca febra sau ar incepe sa tuseasca as merge cu ea la dr. apoi.

Cum ii este lui luca la noua gradinita??

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

pt ieri Shobo si Rozina

pt azi Madanic

Ana Maria (Shobo)

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">Poze la concursul mireselor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata,

va multumesc din suflet pentru tot!! tare mult va iubesc, pe bune! sunteti niste dragute si va ofer tuturor!

eva e bine, slava Doamnului. inca nu s-a trezit, asta ptr ca azi-noapte s-a culcat tarziu. eu am insa o durere de cap tare rea .. si sunt cam chiauna, nu am dormit cum trebuie, am facut drumuri la eva sa vada cum e. i-am dat la 4 nurofen. s-a trezit la 7, a papat, apoi a adormit, s-a trezit iar la 8,10 .. i-am dat nitel ceai si am lasat-o treaza. a adormit singurica si inca doarme, am fost la ea si pare ok, nu frige. sa ma duc s-o trezesc????

nu va mai spun ca am visat tot felul de bazaconii ..

va pupacesc

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Elle pupici Evei! Pare viroza.
Alina vezi sa nu se fi suprainfectat pe fondul virozei.

dragelor cu sotzi nepasatori...TRECE! au si ei toanele lor, unii inca nu s-au maturizat, altii nu au inteles inca faptul ca marea realizare a vietii nu e firma pe care o ridica ci copilul. Sotul meu a descoperit asta cand am calculat cat aloca pe sapt Ozanei: 3 ore si 20 min. L-am intrebat atunci dak vrea ca timpul asta sa-l imparta cu bebe 2 pe care si-l dorea din ratiuni nedescoperite de mine. I-am zis ca vreau sa stea de decor in sufragerie, sa citeasca, sa mediteze ...numai sa-l vad acasa si nu la firma (ma tampise cu traininguri, socializari cu colegii, cursuri de dans si alte soneli...). Si-a redescoperit pasiunea pt citit, Ozi a tras de el sa o duca in parc, a dus fata zilnic la bazin...si uite asa am si eu sotz la ZI si nu la FR. Sfatul meu: faceti-va timp de voi, fiti frumoase pentru voi si bebe.
Si ca sa vedeti ce stranii sunt unii sotzi: arat ca o balenusha, mare cat casa poporului iar domnul sotz ma vede o frumusetze...la inceput am crezut ca isi rade de mine dar pare serios...sa-i tzina Dumnezeu ochelarii pe nas!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

neata,

va multumesc din suflet pentru tot!! tare mult va iubesc, pe bune! sunteti niste dragute si va ofer tuturor!

eva e bine, slava Doamnului. inca nu s-a trezit, asta ptr ca azi-noapte s-a culcat tarziu. eu am insa o durere de cap tare rea .. si sunt cam chiauna, nu am dormit cum trebuie, am facut drumuri la eva sa vada cum e. i-am dat la 4 nurofen. s-a trezit la 7, a papat, apoi a adormit, s-a trezit iar la 8,10 .. i-am dat nitel ceai si am lasat-o treaza. a adormit singurica si inca doarme, am fost la ea si pare ok, nu frige. sa ma duc s-o trezesc????

nu va mai spun ca am visat tot felul de bazaconii ..

va pupacesc

Eva creste mare
Eva

Bine ca a dormit!
Daca nu are febra si doarme... las-o sa doarma!
Mai bine ai avea grija de tine. Daca nu ai treaba, de ce nu profiti de faptul ca doarme si sa te mai culci si tu putin sa-ti revi!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

lala da, stiu ca e bine sa nu intervii la febra de 38,5 (daca bb e vioi) .. ca asa lupta organismul contra virusilor, dar eu m-am panicat .. ce sa fac, plus ca facuse 39,3 ..

alinuscha deci si tu ai tras azi-noapte .. of of .. cum e anita azi?

roxanica ce dulce trebuie sa fie buburuza!! si vezi ca schimba repertoriul in fiecare dimineata sa nu se plictiseasca mami!

lauricid sanatate lui eleni, frumoasa mica!

doc felicitari lui serbanelu!!! si multumim de sfaturi, o sa incerc sa ma rup un pic de copil si sa-i ofer lui mai mult timp .. sa vedem ..

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput