Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (121)
Raspunsuri - Pagina 20
grati.ela spune:
Elle mie pediatra mi-a zis ca 48 de ore sa il tin pe Tudor pe antitermic la 4 ore si apoi sa trec la 8 ore (dak nu mai are febra) inca 24 de ore.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grati.ela Elle mie pediatra mi-a zis ca 48 de ore sa il tin pe Tudor pe antitermic la 4 ore si apoi sa trec la 8 ore (dak nu mai are febra) inca 24 de ore. mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
aha, ok, deci sa-i dau in continuare panadol si nurofen la 4 ore (asta ar insemna inca 32 de h)? cantitate normala sau mai putin?
mi-a promis si mie pediatrul ca trece pe aici .. sa vedem daca se tine de cuvant!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui docdecap salut fetelor asa, de dragul gestului, ma laud si eu ca serban sta in fund. adica de-a busilea face tot livingul, de mers merge sprijinit de ceva, da'n fund cadea gramada. a inceput sa se mai tina, macar un minut. adica sta si locului!! fetelor, cu sotii e poveste lunga. nu va dau un sfat ce sa faceti, asta e pentru fiecare situatie diferita, dar sesizez o asemanare f. mare: reactia lor la cuplul fuzional mama-copil, din care se simt exclusi, ca sa nu mai spun ca in cele mai multe cazuri nu se mai poate vorbi de relatie sot-sotie ca inainte, nici macar pe bucatele. ia incercati de rupeti voi relatia de fuziune cu copilul IN FAVOAREA LOR si sa-mi spuneti daca se intampla ceva. elle, sper ca eva e mai bine, urari d einsanatosire si pentru Patti cea frumoasa si mucoasa, un de la doctoru' de cap. am facut comanda de geanta postasului de la mytoys, m-au sunat sa-mi spuna ca nu o au pe stoc, nici furnizorul, abia peste 20 zile, nu ne place, nu ne place, nu suntem bucurosi. Mami de dom' inginer (15.01.2008) paralelipipedic -eine kleine blog www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete |
Bravo Serbanel !!!!!
pentru mama ca da sfaturi pertinente!
mie imi face mare placere sa te citesc.
Ba, mai te si citez din cand in cand lu' barbata-meu...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ginnette spune:
LauraaaaaD, uraaaaa ai "aparut" !!ce-mi lipsesc postarile tale de dimineata (si cred ca si fetelor).
Despre intalnire, nu s-a mai zis nimik; de miki baby, nu mai stiu nimik; stiu ca e in Ro si zicea sa ne vedem, dar saptamana asta are ceva treaba.
Oricum, eu subt "pro".
(cat despre "trezireaaaaa, nu mai dormi", vai, de la 7:00 la 7:30 e cel mai odihnitor somn; infine, mi-am luat 'la revedere' de la el)
Ramo, cum mai e Razvi? I-a mai trecut raceala?
Si Patricia, e mai bine?
Of, si Ana (de Alina) a avut febra!
Tare aiurea e cu vremea asta : cand cald, cand frig!
Am uitat sa-i spun Stancutzei ca tare ma bucur c-a scapat Sofia de infectie; tin pumnii pt celelalte analize!
N-am apuc sa vad poze, ca-mi suna telfoanele in creier
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
Ellenuta spune:
mi-a facut un kk cu miros de sulf, de oua clocite .. si cu putin mucus, albicios prin el .. sa fie de la panadol/nurofen/supozitor?????
temperatura e ok 37,5 in fudulet ..
pleaseeeee
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
ginnette spune:
Acum am citit si cealalalta postare: Eleni cu muci !
Eu, i-am pus Colargol - de cate ori o vedeam ca "smorcaie", Ophtamesone N - doar intr-o zi, cate-o pic/nara - sterimar si ser fiziologic incalzit - de la care stranuta si ieseau "lumanarile".
Si am scapat de BB - mai are putini seara, dar ii scot cu pompitza.
Acum, Adela nu tusea si nici febra n-a avut; si dak ti-a dat pediatrul tot tratamentul ala, stie el ce stie (sper !)
Helene ; cred ca Adela compenseaza cu "vorbitul" faptul ca nu se ridica singura in picioare (inca ma mai batuie piticul asta)!
Eu zic sa n-o trezesti pe Eva, dak n-are febra; las-o sa doarma ca i-a fost si ei, greu, noaptea trecuta.
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
laura_dimitris spune:
Roxana, !!!
Vedem de duminica incolo cum o mai fi vremea si ne auzim si la telefon. Am vorbit acum cu lavinia (mitsu-bishu) si zicea ca poate ne vedem duminica ca ea va veni de maine cu conrad in bucuresti.
Oricum, daca este vremea frumoasa eu pot si zi de zi sa ies afara, la parc
Deduc cate ceva din postarea roxanei...
Ce ma bucur ca sofia a scapat de infectie !!!! Mami ei este mai relaxata acum !!!
Sanatate multa si sa se faca repede bine pentru razvanel si patti !!!!
si Eleni - 05.02.2008
zuzele2008 spune:
sa vedeti ce copil am, eu stergeam bine pe jos sa dezinfectez dupa ce am pus aspiratorul pe la bucatarie si cand mam intors el rasurnase pantofarul si lingea niste adidasi, dar nu oricum ci direct pe talpa
capitol nou http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127805
ereena
ginnette spune:
citat din mesajul lui Ellenuta mi-a facut un kk cu miros de sulf, de oua clocite .. si cu putin mucus, albicios prin el .. sa fie de la panadol/nurofen/supozitor????? temperatura e ok 37,5 in fudulet .. pleaseeeee Elena de Eva Maria (14.01.2008) Eva creste mare Eva |
E moale? Adik mai moale ca mustarul? Nu stiu sa-ti zic dak de la medicamente e asa.
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui ginnette Acum am citit si cealalalta postare: Eleni cu muci ! Eu, i-am pus Colargol - de cate ori o vedeam ca "smorcaie", Ophtamesone N - doar intr-o zi, cate-o pic/nara - sterimar si ser fiziologic incalzit - de la care stranuta si ieseau "lumanarile". Si am scapat de BB - mai are putini seara, dar ii scot cu pompitza. Acum, Adela nu tusea si nici febra n-a avut; si dak ti-a dat pediatrul tot tratamentul ala, stie el ce stie (sper !) Helene ; cred ca Adela compenseaza cu "vorbitul" faptul ca nu se ridica singura in picioare (inca ma mai batuie piticul asta)! Eu zic sa n-o trezesti pe Eva, dak n-are febra; las-o sa doarma ca i-a fost si ei, greu, noaptea trecuta. Roxana si Adela - 09.12.2007 ! Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza |
Roxanici, stai linistita cu nu este grav!
Febra nu a facut iar muciosrii practic nu-i curg... Si nici infundata nu este.. Ii are cumva inspre gatut ca se aude doar un pic fonfanita..
Altminteri, mananca bine, doarme ca de obicei... si tuseste uscat de 2-3 ori pe zi..
Chiar ma gandesc daca nu cumva ne-o imita pe noi... Ca am "behait" toti ai casei si in acea perioada chiar ne amuzam ca de cate ori ne auzea ca tusim sau ne dregem vocea se chinuia c- in mod evident! - sa scoata aceleasi sunete si ea...
Stau linistita ca am fost la dr. cu ea si mi-a spus ca nu are nimic pulmonar, ca nu este caz de antibiotic si tusea este din cand in cand...
Asta este! Este sezonul bolilor astora...
si Eleni - 05.02.2008