Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (121)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Jmoni reusit sa vad si eu pozele cu frumosul Robertic si stii ceva?Trebuie neaparat sa le facem cu nostiinta puiutilor nostrii...k am vazut ca si voua va plac papucii,gentile,pet-urile,mouseul si telefonul...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Vai de mine, iar copilasi bolnaviori!!! Mititica de Eva, mi-a sarit inima cand am cicit 39,3!!! Bine ca a scazut acum, mie imi este groaza de temperatura, Doamne fereste! Elle, sanatate multa, multa micutei!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Multumesc fetelor pt. raspunsuri........BB care-o avem nu potriveste la aspirator, cu carpa infasurata nu trage , asa ca ne chinuim cu gura. Febra nu mai face, dintii n-au aparut , mucii la greu, verzi si grosi, cred ca-i spun lui tata sa-mi trimita pe pachet o BB din Ro.
De azi am inceput si serviciul , mama lor de bani, si cand vin mai trebuie sa si gatesc ca-s socrii la mine, si dupa plimbarile in aer liber e prea obosita ca sa mai gateasca ea , ma asteapata pe mine sau maica-mea. Da' i-am spus ca ea are grija de copil,si atat. Si mai si face mutre ca aia nu mananca , aia nu, aia nu......Abia astept sa plece marti, cica de Pate vrea sa vina iar , da' din parti, ca alt bilet nu-i mai cumpar iar ea nu se indura sa dea o caruta de bani.
Si asa cu copilul nu prea sta, ca se plictiseste, Patti s-ar juca, ea s-ar uita la TV, asa ca mi-o plaseaza in premergator, pana i-am spus ca e prea obosita si s-o lase in pat daca n-are chef sa se joace cu ea.
Cam asta e, va pup, si va spun noapte buna.

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Alina, ai o Ioana frumusica foc Ce frumos doarme, zici ca-i ingeras! Ce molfaie in filmuletul ala? Pare un copil cuminte, asa-i?
Edit: Mari, multa sanatate lui Patti si tie multa rabdare cu soacra Lasa ca pleaca si scapi de o grija in plus! Macar daca ar avea grija de nepotica! Neaparat sa-ti iei BB, ca e super!

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Ereena pupam si noi cucuiul lui Matei cel nazdravan! ce spaima! Bine ca nu a patit nimic grav!
Deci cu lioton gel sau crema de arnica pe lovituri??? Cate mai aflu, dom'le

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

LalaD, sunt perfect de acord cu terapia prin vorbit, cu comunicarea, daaaar...tre' sa ai cu cine sa o faci, ca daca doar tu comunici si celalalt e muuuut, iti vine sa te tooot duci! Ii scot vorbele din gura cu clestele si i-am tot spus ca nu pot sa stau si sa vorbesc singura si el nici macar sa-mi raspunda la ce-l intreb Dar nu se schimba! Si crede-ma ca-s genul care spune ce nu-i convine, dupa aia ii dau ignore, cand vad ca-l doare-n De ex. stiti unde este acum? Nici eu! Nu functioneaza nici circul (credeti-ma ca l-am facut MAAARE si degeaba), nici vorba buna, nici nimic! Ar functiona casnicia asta daca io as fi aia care sa nu mai zica nimic! Eu sa las tot de la mine si el sa-si vada de viata lui de "burlac". Dar eu tot sper, poate ca proasta, imi veti spune, dar inca sper!
Lala20, cred ca voi face ca tine: bag divortul si sa gaseasca in cutia postala citatia; asta poate l-ar zdruncina! Trebuie sa fac ceva, ca el nu are de gand sa faca...si nu stiu ce sa fac...de fapt stiu....dar nu vreau, ca proasta! Suntem impreuna din liceu, de 15 ani.
Ma duc sa ma culc, noapte buna

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici multumesc mult .. si eu sunt tare speriata de febra mare la bebici .. adineauri, a icnit si am fugit intr-un suflet la ea in camera .. dar doar se intorsese pe burtic, am verificat-o, nu mai frige!

marinela soacrele astea .. mai toate sunt hai ca mai ai un pic si scapi de ea. ai spus ca pati are muci verzi, asta e semn de infectie ceva .. mergi cu ea la doc daca poti! sanatate multa!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

LalaD, sunt perfect de acord cu terapia prin vorbit, cu comunicarea, daaaar...tre' sa ai cu cine sa o faci, ca daca doar tu comunici si celalalt e muuuut, iti vine sa te tooot duci! Ii scot vorbele din gura cu clestele si i-am tot spus ca nu pot sa stau si sa vorbesc singura si el nici macar sa-mi raspunda la ce-l intreb Dar nu se schimba! Si crede-ma ca-s genul care spune ce nu-i convine, dupa aia ii dau ignore, cand vad ca-l doare-n De ex. stiti unde este acum? Nici eu! Nu functioneaza nici circul (credeti-ma ca l-am facut MAAARE si degeaba), nici vorba buna, nici nimic! Ar functiona casnicia asta daca io as fi aia care sa nu mai zica nimic! Eu sa las tot de la mine si el sa-si vada de viata lui de "burlac". Dar eu tot sper, poate ca proasta, imi veti spune, dar inca sper!
Lala20, cred ca voi face ca tine: bag divortul si sa gaseasca in cutia postala citatia; asta poate l-ar zdruncina! Trebuie sa fac ceva, ca el nu are de gand sa faca...si nu stiu ce sa fac...de fapt stiu....dar nu vreau, ca proasta! Suntem impreuna din liceu, de 15 ani.
Ma duc sa ma culc, noapte buna

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

laurici .. daca te consoleaza cu ceva, nici al meu nu e acasa .. dar macar stiu unde e ..

si nici la mine nu merge cu ignore ... e super fericit ca nu-l mai bat la cap, nu-l deranjeaza daca nu-l bag in seama ..

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

am fugit la

noapte buna!

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ellenuta, ma bucur ca Eva e mai bine.

LauraI,

Marinela, ce rau imi pare de Patti ca e bolnavioara si mai ai si soacra pe cap....

Ati vazut ca pe prima pagina la DC e Povestea domnisoarei Pipe?

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput