Pepenasi de iulie - august 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 5
ileanna spune:
Mada 
Sa ma scuze fetele ultra ortodoxe da' mie mi se pare o prostie procedura asta de botez in care iei bebelush mic si fragil si dai cu el prin cazan cum itzi pica ... Shi asta pe orice vreme. Io am aranjat cu barbate-meu sa-i zica popii sa nu aud de alde nu tzinut nasucul, dat cu capu' de cazan, aruncat in bratze la nasa si alte alea k ... daca nu s-a vazut popa cu sutana rupta ... o sa se vada la botezu' lu' fi-miu.
Cat despre suma ... simteam io ca este nesimtire da' am zis ca poate is rupta de realitate. Ce sa zic, ma consolez cu ideea ca slujba a fost superba ... un cor magnific si 4 preoti.
Dar ma gandeam ca la 800 ron per botez ... la cate botezuri sunt in 2 zile pe sapt + cate cununii sunt ... pai nene, e super biznis da'o'n ma-sa. Shi ne mai plangem ca doctorii asteapta spaga ori ca invatatoarele vor cadouri. Macar astia doar asteapta si nu-ti zic verde'n sfarla cat pretind.
kamelya spune:
mada un
de la noi si sa se rezolve problemele mai repede 
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
Caprioara spune:
Mada,
fata si sper sa se rezolve ce te supara. Asteptam poze cu printesele.
Anka, vazut pozele de la botez
, cu domnisoarele tale frumoase foc. Da chiar a bagat-o cu totul pe fata, la noi nu a facut asa. A tinut-o in fundulet si i-a pus apa cu mana in cap, sau mie asa mi s-a parut, nu a scufundat-o cu totul. La fel si la Matei. De preturi, nu mai comentez
. Vestea buna e ca mai sunt si preoti cu har, dar din pacate putini si prea des te lovesti de astialalti care fac din credinta un business.
Biri, multu de informatii
. Fug sa vad poze cu voi.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
ankalaura spune:
ILE - nu stiu cat am platit pana la urma ca tot am scos din buzunar... La co sigur 2 milioane, taxa 650 de mii, eu am dat cateva sute, nici nu am numarat cate... Nasii nu stiu car au dat dar o sa ii intreb. Sper ca nu asa mult cum zici tu, ca si la noi... nasii ne sunt prieteni foarte buni si inca de cand ne-au cununat am stabilit ca nu vrem cadouri, daruri si altele... nici noi nici ei... Ei sunt oameni "normali", ca noi ![]()
BIRI - Si eu zic merci si de astea 3 luni cu laptele... In ultimele 3 zile a primit 90% biberon. Acum inghit de zor Galafor (zau ca nu mai iau Galactogilul ala scarbos) si pare ca ne revenim usor. Daca functioneaz, bine. Daca nu... aia e... ca doar nu o sa ne chinuim si eu si ea asa, pentru o ambitie. Daca nu merge, nu merge. Eu sper sa mearga
ANA - fie-mea mereu a facut asa noaptea... Dar molfaie cu zgomot si ma deranjeaza
Asa ca o pun la san sau ii bag suzeta in gura daca nu vrea sa suga. O scuipa singura dupa cateva minute. Mai suge pe la 5 dimineata apoi.
Idem cu Eliza, ca si Stefanul tau. La cat m-a zapacit Eliza, parca nu cred ca se poate si altfel...
Cu scufundatul in apa.... Si pe Eliza a bagat-o, dar cu picioarele in jos si numai asa, pac pac. Pe asta a bagat-o cu capul in jos nene, nu stiu daca i-o fi acoperit nasul, gura, ca nu vedeam... Dar cert e ca am auzit-o cum s-a inecat si tusea si urla, tusea si urla.... Iar cand am vazut ca nu le zice sa imbrace copilul am stat cu groaza.... Noroc ca ii luasem saculetul ala, dar era scurt, era de nou nascut, ca il luasem pentru carucior, nu pentru botez... Nasa zisese ca nu are nevoie ca avea hainute groase si plovaras. Iar pe Eliza a imbracat-o imediat dupa scaldat. Si dardaia micuta cu toti "dintii".
Apoi alt stres...cu invitatii alorlalti. Nene, nu se uitau, se bagau in fata lui Ovidiu care facea poze. Eu am filmat, se bagau in fata mea... O turma de aiuriti! Cat am sperat sa fim doar noi la botez... Ca eram numai noi, ai mei si nasii. Aia venisera cu tot alaiul, ca la nunta. Si nu ma deranja asta daca aratau putin respect, ca eu, daca face careva poze, nu intru ca vita in obiectivul omului! 
MINA - nu stiu ce sa mai zic de "taxele" astea... Dar sa ii fi vazut cum iti luau banii.... Nici nu se uita la tine, Hap, lua' banu' si isi vedea de poteca de parca nimic nu s-a intamplat... Este ceva de nedescris!
TECK - da, pe asta pusesem si eu ochii.
MIE SA IMI SPUNETI CE PATESC LA USCARE HAINELE CARE AU INTERZICERE PE ETICHETA!
SERENITY - bineinteles ca NU am primit nici o chitanta, decat o hartie scrisa de mana cum ca amplatit 65 de lei taxa, iar nasilor le-a dat chitanta pentru aceeasi suma, dar na, am platit-o de doua ori, si noi si ei deci. Pentru restul, nimic, evident... 
MADA -
si sper sa vi se rezolve problemele.
ILE - mie mi se par mai multe obiceiuri invechite... Catolicii cum de s-au "modernizat"? La noi, in continuare, femeia e "murdara", tre' sa iti citeasca acolo ca sa te "curatesti"... De ce, nu e nasterea unui copil ceva divin? Tre' sa vii cu naframa pe cap si privirea plecata, sa stai in picioare la slujba si in genunchi cand te rogi...
CAPRI - Preoti cu har din pacate sunt putini, si mai degraba prin manastiri, plus cate unul ratacit prin oras.... Asta e... de-aia nici nu prea vizitez biserica. Consider ca nivelul meu de credinta nu are nimic de-a face cu numarul vizitelor sau cu totalul "darurilor"... Plus ca vine popa mai des.... De Craciun, apoi de Boboteaza... cu orice ocazie tzrtzr la usa si tu scoti banul....
De fapt, mesajul meu incepuse cu pozicile pe care le-am vazut. Dar am pierdut inceputul asa ca revin:
CARMENELA - sa pup eu zburlita care doarme cu fundul in sus
E o papusica minunata si speciala cu doi parinti grozavi. Apai daca tati ii face baie, asta e mare lucru. Al nostru nu se apropie!
BIRI - iar ai tai, nu stiu de care sa zic mai intai ca e minunat! Amandoi au o privire expresiva si niste ochi superbi! Iar Anthony pare asa de mare! 
Pe restul nu am apucat, dar ma mai uit acuma.
Multumim de aprecierile pentru pozicile noastre
Si noi am fost incantati de lumanare. Ceilalti aveau o mare varza plina de 300 de metri de tul si cu o mare funda pe care scria IT'S A BOY! Nasoala nene! (Vedeti ce rea sunt?
)
Anca mami de Eliza si Erika
bujo spune:
Sa va zic io ce stres am cu botezu? Ca mi-au zis nasii sa ma asigur la incalzesc apa ca au patit-o niste prieteni de-ai lor. Au bagat copilu in apa rece pe o vreme ca asta.

Sa nu le dai foc la sutana? Si auziti replica la maica-mea: lasa draga ca nu pateste nimic
Bai frate sa iau foc. Cum naiba sa stai asa relax ca daca e apap sfintita n-are cum sa raceasca???? Si io sunt credincioasa da park e prea de tot. Ca sa nu mai zic ca-mi fac si io griji ca voi sa nu traga apa pe nas.
Off sper sa treaca cu bine si sa nu raceasca. Cu tarifele... bai la voi la capetala sa mor io daca nu va jecmanesc astia. Noi cand am fost sa programam ne-a zis 300. Io intreb: de lei??? Si femeia: nuuuu, de mii. Ca la ce scoruri am auzit la voi... Si crek ce mai da nasu.
Am fost cu nasii de au luat hainute si lumanare. Sa vedeti ce Filipan smecheras o sa am. Si lumanarea o impodobesc io.
bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip
Caprioara spune:
Biri, vazut poze cu copchii tai frumosi
. Da am cautat ceva albumul ca nu ai scris Biri pe el, mai! Scrie colo, sa stie si lumili mai blonde la creier care e copiii lu matale. Bah, da ce fidel e fitu: bravooo! Si ce mare baiet e! Sta si pi scaun
.
Mada, vazut si pe fita ocupata cu jucatul si cazuta la datorie
. O frumusete si fata si rochita roz
.
Magda, si Patrick si Fab sunt minunati
! Frumoasa lumanarea de botez!
Ralu79, Mirunica e amuzanta foc cu Matrix reloaded si buhuhu
! Avem si noi body ca al vostru.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
flo1980 spune:
Ziua buna!
Mamaaaa Ileana cati bani ai dat!!!!
Pai noua ne-a cerut 250 roni si 40 roni contributia (pe care am platit-o noi cand am facut programarea).
Dar nu v-am spus....... ca la David au mai fost inca 3 copii si era un balamuc total, intuneric si frig.
La Alex am avut noroc, am fost doar noi, are poze superbe. L-a bagat putin in apa, un preot il tinea si altul ii turna apa cu palmele.
Apai la David.... l-a bagat de 3 ori mititelul. Nu zicea nimic, dar ultima data a fost mai brutal popa si a carait putin.
Anka superba fetita si lumanarea! Ce nasa frumusica!
Fato, da nu esti grasa!
Noi suntem obsedate de copane si burti....cam toate aratam la fel dar io sunt optimista...scapam noi de ele ![]()
Anthony sa cresti mare, pufuletz! 
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
mcoca spune:
Anka suuper pozele. Mi-a placut sarafanul. Si Eliza ce seriosa era, 2 scumpe.
Ana, eu nu o mai alaptez pe Maya noaptea de mai bine de o luna de zile. Chiar daca s-a mai sculat cateodata, cu plansete si urlete (ca a visat urat cred sau mai stiu eu), merg la ea, o linististesc si adoarme instant. Eu zic ca nu-i mai e foame noaptea, ca daca ar fi ar da el de stire, asa ca nu strica bunatate de bebe
. Despre degetele in gura .... hmmm ... nu cred ca au chiar legatura cu foamea, ca Maya de cand le-a descoperit sta intr-una cu ele in gura.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
ankalaura spune:
BUJO - apa se incalzeste, si la Eliza au incalzit-o, dar e frig in biserica. Na, e frig si vara in cele mai multe biserici. Si e posibil sa nu imbrace copilul imediat dupa ce il scoate din cazan, asa ca sa luati cu voi ceva. La Eliza am avut o paturica groasa si moale cu gluga. La asta mica am luat sacul intamplator, si la capat are nasturi, se inchide si se face ca o gluga...
Anca mami de Eliza si Erika
Tecky spune:
Ankalaura inca nu am incercat haine care sa aibe scris ca nu e indicata uscarea pe eticheta.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA