Pepenasi de iulie - august 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 4
Kimmy spune:
Neatza si de la noi!
Sa vedem cat pot sa stau ca printesa tare are chef de povesti si vrea sa fie bagat in seama.
Aseara am baut juma de kil de iaurt dupa care o canoaca de ceai de digestie si acuma ganeshca am balauri prin burta ![]()
Iar am trecut la o marime mai mare la hainitze,ca bodyurile astea sunt lungi da o strang la cracisori pe bulanoasa.
In fiecare dimineata purcedem la lupte seculare pana reusim sa hranim copilu...e prea odihnita si vrea numai joaca!
Vai cand va aud de taxele astea date la botez ma crucesc!La molifta eu am dat 20 de ron si aia asa numai ca a fost mega scump preotu,ca a zis sa nu dam nimic!Sunt curioasa cum va fi la botez,ca ala va fi la bistrita si nu prea stiu cum e acolo.Va fi botezata de preotul care ne-a cununat.
Mai ma cam speriati cu hemoroizii astia.Eu cum sunt onstipata de cand ma stiu,cu diaree o data pe an maxim,si aia numai daca amestec bere cu lapte,ceai,fructe si so on...si nu ma doare numai cand sunt in plin procedeu de....iesit...dar am acolo o mica protuberanta...si acu m-am speriat...sa nu-mi spuneti ca din aia se face ditamai dihanie!!!!
Ana a pana la urma cred ca doar luni vin la bistrita,pentru ca i-a expirat carnetu lu barbatu-mio!Dar te sun negresit!Pup dolofanu!
Am vauzt poze si de la botezul Erikai,dulce foc mititica
si pe mine ma sperie cazanu ala!!!
si acu fug ca nu mai are rabdare piticotu
va pup
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)
Tecky spune:
Salutare la toata lumea!
Ankalaura masina este Indesit WIDL 126 si are capacitatea de a spala 5 kg de rufe si de a usca 4 kg.Superbe pozele cu Erika,ce mare si frumoasa s-a facut,mi-a placut lumanarea foarte mult.Si la botezul Ralucai a mai fost botezata odata cu ea o alta fetita.
Ileana 800 Ron pt un botez?
Au innebunit si preotii astia.
La noi botezul a costat 300 Ron.
Bufi la inceput mi-a fost si mie teama de desfundarea canalului dar am cerut mai multe pareri medicale si se pare ca nu sunt riscuri si ca e bine sa se intervina cat mai repede.Acum imi doresc ca totul sa iasa bine.
Didifelicitari pt prima rostogolire a Aidei.
Anna cum se simte micuta?I-a trecut raceala?
Biribu nu am reusit sa vad pozele puse de tine.
Va pup
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
Tecky spune:
Am uitat sa raportez 2,5 kg date jos in numai 6 zile de regim.
Ankalaura cred ca mai nou se poarta ca preotii sa bage copii in cazan cu capul fara a-i mai acoperii nasul si urechiusele pt ca si pe Raluca a bagat-o la fel in apa.
Eu in biserica nu am vazut decat cand a scos-o din apa si acasa cand am vazut inregistrarile m-am ingrozit.Cred ca eram in stare sa-i zic ceva preotului,nu mi se pare normal sa nu protejeze deloc bebelusul cand il baga in apa.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
ana_a spune:
mina
pai las ca diversificarea e buna! Ca doar si noi avem 2 favorite virtuale si ale doua de prin parc
Si las ca e bine asa!
Plus ca nu's de ce trag eu la ardelence
.
Ah...si noi cam in fiecare an mergem la Tg Mures la gradina zoo, anul asta am fost doar o data dar la anu sigur mergem mai des si poate ne vedem la o intalneala cu Dia_filipas si fetele ![]()
Si la noi este ceata dimineatza, acum parca sa ridicat si a iesit soarele.Matei a adormit dar cand se trezeste iesim in oras, mergem pana la Stefan la gradinita sa vedem ce mai face juniorul, cum socializeaza
si sa vad cum organizam niste evenimente pe acolo asa ca sper sa ramana soarele pe cer sa pot sa-mi fac treburile linistita.
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ
Serenity90 spune:
Bai cei cu taxa asta de botez?? De unde pusca mea au scoso si pasta? Popi astia fura mai mult k parlamentarii sa fac plici de nui asa... Ati primit vro chitanta ceva?
Denisa mamy de
Radu Mihai
kamelya spune:
Biri ce frumos stau ei in patut
bujo ce scump e Filipanu, si cum sta el drept la mamy in brate, ce mai ai baiet mare 
ankalaura ce frumosa e Erika, pttttiu sa no deochi
dia filipas ce rochita frumoasa a avut Miruna la botez
ana ce grasan e Matei si ce bine ii sta in rosu
ladymina ce bine ii sta Andreei cu baticut
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
Violeta_m_tm spune:
Bujo 
Anka vazut poze cu printesa ta, este o dulcica.
Noi la botez nu am platit nimic, au platit nasii o taxa de 50 Ron si atat, si au fost foarte draguti preoti. Mi se pare o prostie sa platesti atat de mult, in ziua de azi multi preoti nu au vocatie si practica aceasta meserie pentru bani, din pacate.
Vio
de Miruna
poze
Didi81 spune:
Tecky, merci 
Am vazut poze cu Erika de Anka de la botez. Scumpa foc printesa
, si mi-a placut lumanarea
.
Ruxandra, felicitari pt rostogolirea de dupa baita. He he, la fel ca si Aida ![]()
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
Cura de slabire
Anilansa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ileanna apropo de botez. Cati bani vi s-au cerut voua de catre preot? Vreau sa zic ca noua ne-a zis asha: "pentru un botez se plateste cam 800 ron. dvs dati cat puteti." Mie mi s-a parut f f f mult ... Barbate-meu s-a enervat cre ca mai ales pt felul in care i s-a spus. Si a aruncat pe masa 300 ron ... Dupa 5 min, afland treaba, m-am dus io tiptil si i-am mai dat popei inca 300 de frica anatemei Mie mi s-a parut cam aiurea treaba ... Voi ce ziceti? mama gandacelului Vladut , 08.07.08 |
Value...
Noi cand l-am botezat pe Darius ... sa dus nasul si a platit si mai mult de 200 Ron la preot si 50 Ron la dascal nu a dat.... Iar noi am Botezat cu o luna inainte de a naste pe darius si am dat 150 Ron la preot, 50 ron la dascal .... Dar nu ni sa spus deloc o suma anume de bani pt sluzbaAlina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
MissJJ spune:
Buna fetelor!
Tecky ms.
Alina bine ai venit sunteti pe listutza dar ne mai trebuie niste date, arunca un ochi pe lista si vezi ce si cum.
Fetelor sorry ca nu am mai scris am citit din urma dar nu prea pot scrie sunt tare suparata, avem niste probleme, sper sa se rezolve dar nu stiu ce si cum va fi
asa ca nu prea am nici un chef de scris, sper sa fie bine uff...
Asa ca sa stiti ca sunt pe aici prin umbra deschid capitole si etc. Am sa mai pun niste poze cu fetele le-am facut zilele astea.
Pupici multi la toate gagicile si la toti pepenasii.
Sper sa se rezolve cumva situatia asta si sa revin happy ca de obicei.

de
Ari si
Ami
Lupta cu kg