Pepenasi de iulie - august 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

marimar, foarte interesante informatiile tale legate de adormirea bebelusilor. Mi=a placut tare mult poza cu cei 3 copilasi, fiecare in coltul lui ocupat cu altceva. E poza de tablou.
Iar castanele le-am luat de aici, ca, slava Domnului, elvetienii sint la fel de innebuniti ca mine dupa castane. (diarux, scuze, e ultima oara cind le pomenesc )
flo, nu pot sa-ti descriu ce gust au, insa sint foarte, foarte bune, neaparat sa incerci cind ai ocazia.

anka, foarte faine pozele de la botez. Apropo de laptic, sa stii ca si mie mi s-a redus productia dupa problemele pe care le-am avut cu sinul, insa am luat niste capsule homeopate si acuma am un lapte girla, de-mi curge prin bluza. Poate gasesti si prin Ro asa ceva.
Mie galactogilul nu mi=a facut asa productie cum mi-au facut capsulele astea.
mada, sper sa se rezolve problemele cit mai curind si sa fie totul bine.
biri, ce ochisori frumosi au copiii tai amindoi, o frumusete.

De botez incep sa ma crucesc cind aud tarife si obiceiuri. Noi sintem oricum jumi-juma, adica eu greco-catolica si barbatu-meu ortodox, inca nu ne hotariseram in ce rit sa botezam copila, dar cred ca daca e asa atunci o botezam la catolicii mei.
Desi cred ca oricum ramin ultima nebotezata, pentru ca Mara mea nu are nici in ziua de azi un certificat de nastere sau un colt de hirtie amarita care sa scrie acolo ca exista si ea pe lumea asta, e in continuare inexistenta din punct de vedere legal. Mama lor de reguli.

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mai fetelor, nu mi-o luati in nume de rau si nu dati cu rosii, da' eu nici n-am vazut si nici n-am auzit de copii care sa se imbolnaveasca la botez, indiferent de cat de rece e in biserica sau cat de mult sunt cufundati in cristelnita! Nu cred ca e cazul sa va faceti atatea griji...Nu ma intelegerti gresit, nu sunt vreo fanatica din aia care e convinsa ca daca e apa sfintita se intampla nu stiu ce...doar ca eu cred ca bebeii sunt de fapt mult mai rezistenti decat vrem noi sa credem, asa ca nu-i deranjeaza asa de tare daca inghit putina apa sau stau putin dezbracati...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Turtu - cum se cheama capsulele?

Anna - nici eu nu am auzit sa se imbolnaveasca vreunul, dar mi se pare mie asa... crud....
Cre' ca e ca chestia asta... si noi am mai fost caftiti cand eram mici, si n-am ajuns tocmai rau, dar azi ne-am mai cafti copiii?
Zic si io, ca poate nu ar fi rau sa se mai "modernizeze" putin obiceiurile astea...

Flo - ma provocasi cu parerea ta ca nu sunt grasa... Acuma caut niste poze, ca sa vezi mai bine Nu sunt doar grasa, ci sun MOTHER RUSSIA, ca sa nu zic ca sunt cat China! Da' lasa ca tu esti draguta si amabila si vrei sa imi creasca mie self esteem-ul, sau poate doar doar ma amagesc si imi vine si cheful de secs

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Anka, . Bai, esti totala cu secsu asta!

Turtu, si io vreau sa stiu cum se cheama capsulele alea.

Mai, si mie mi se pare de bun simt sa incalzeasca apa la botez. Vreau sa va zic ca io am vazut si unii de au adus apa de acasa in butoi , sa fie fiarta sa nu ia cupilu microbi (calda, evident). Acu nici asa nu as zice ca e normal .
La noi ne-a lasat sa imbracam fata (si la baiet la fel), dar la alt botez de curand am vazut ca dupa scufundare numa la sfarsit au imbracat cupilu, iar o buna bucata de vreme a stat in panza de mir si intr-o paturica (noroc ca aveau oamenii de toate la ei).

Vreau sa iesim afara da vaz ca niste nori au invadat cerul . Si aveam planuri sa ajung perpedes in Herastrau, adica 35 de min distanta la pas saltat. Sa ma duc, sa nu ma duc?!? Poate ma prinde vreo ploaie...

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

anka, le zice similasan - globules formation du lait maternel. Io ti-am scris tot ce scrie pe cutie, cred ca similasan o fi firma.

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Am intrat si noi sa va salutam,sunt cu Alex in brate.
Sper sa nu inceapa sa planga,e agitat rau ,vrea actiune nu sa stea intr un loc.
Suntem bine ,crestem ,papam manute,nu vrem sa mai stam in bouncer,vrem sa stam in fundulet dar nu putem ca suntem mititei.
MADA am vazut poze ce printesele.Vreau si eu paturica din aia cu jucarii
TECKY spune mi si mie ce dieta faci,te rog.Tu mai alaptezii?
Poate fii tinuta si daca alaptez?
Am vazut poze cu pepenasii ,toti sunt frumosii,imi vine sa pup monitoru,dar pup pepenasu meu.
S a plictisit ,ma putin pe afara cu el.
Va pupam.

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna fetele,

Mina
, prietena mea va veni la Tg Mures...si vreau sa vin si eu...trebuie sa vin...nu stiu daca imi va face bine sau rau...dar trebuie sa merg acolo...si nu am cum sa nu trec pe la tine...te pup!

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Daca m-am dat mare ca pun poze, iata CATEVA POZE CU FETELE
Ultima este de anul trecut (cea unde Eliza avea parul lung). In rest, toate sunt din septembrie

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

In sfarsit a adormit putin Miruna, am avut iar o zi groaznica, in care a plans mai tot timpul, si a vrut mereu la piept,manca pana vomita putin, o puneam sa ragaie dupa care iar vroia sa manance, nu stiu ce sa mai fac cu ea , de trei zile este asa, daca mai continua mult asa o sa fac depresie, asa mi-as dori sa plec vre-o doua ore sa ma relexez putin, dar nu am cu cine sa o las, ca al meu barbat dupa lucru pleaca la fotbal , m-a disperat cu fotbalul lui.

Vio de Miruna
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

nu-i asha ca ma iubiti mult??

s-a dat drumul la votare la Mirese de pe DC

asha ca click pewww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">VOTATI-MA!

va multzumesc!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput