Mamici norocoase de sept -oct 2008 (163)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

tzitziri am avut si eu pb cu constipatia la inceputul sarcinii, acum se pare ca a revenit pb..incearca sa papi dimineata pe stomacul gol 3-4 smochine cu apa..adica..o gurita smochina..o gura apa...efect garantat !!! cel putin la mine e sigur !!!

pupici si sper sa functioneze !!!

P.S. atentie la supozitoare, mie in spital nu mi-au dat decat unul(cu glicerina)si asta ca aveam neaparat nevoie...a doua zi cand am cerut nu au vrut sa-mi mai dea spunandu-mi ca acestea creeaza dependenta si sa apelez la acestea cand nu am alta alternativa..
Bine ca am ajuns acasica si mi-am reluat "meniul" cu smochine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

fiica-mea doarme de-i trag cu tunul la cap, eu am crampe...e posibil sa am colici? ar fi o treaba excelenta sa-i am eu si nu ea. incerc sa ma bag la somn,burtici, mamici si boboci

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Kid tu cu soacra si cu 2 copii ai vreme sa scrii mai mult pe forum si eu cu maica'mea si o pitica mica si nu mai apuc sa scriu nimic.

Nu mai stiu cine intreba, scuze ca nu am retinut cum faci daca bebe adoarme si se trezeste instantaneu cand il pui in patut. Cred ca problema asta o avem majoritatea dintre noi. Eu in general astept cam jumatate de ora pana cand piti e atat de adormita incat daca o pun jos nu se mai trezeste. Ziua si noaptea intre orele 10 si 1-2 nu ma mai chinui nici sa o adorm nici sa o pun in patut ca e pauza de somn, asa ca povestim si ne jucam si facem turul apartamentului cu ghid turistic.
Maica'mea insista ca a adormit copilul inainte de jumatatea de ora regulamentara, asa ca azi a facut sport extrem - punea copilul jos, in 5 minute piti incepea sa urle, iar o lua in brate, iar o punea jos, iar incepea copilul sa urle...

Sincer mi se pare metoda mea mai putin traumatizanta pentru copilas.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Monica am vazut si eu pozele cu ingerasul tau iubit si am plans iar. A fost un baietel tare frumos. Inca o data toata admiratia mea pentru puterea pe care o ai Si va doresc cat de curand un bb frumos si sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Musette, Mami de Alexa multumim de aprecieri. Serban este gelos din ce in ce mai putin dar oricum nu s-a manifestat asupra Marei si asupra mea. Am lucrat din greu impreuna cu sotul si bunicii iar acum e mai bine. A ajuns chiar sa o auda primul cand scanceste si chiar sa ma apostrofeze daca nu ma execut repede " Mami, tu nu auzi ce-ti spun pange Mala, sulioala mea. Du-te la ea ca vlea tzitzi "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

nikolici: mai ai pana pe 20 oct, eu cred ca nasti pana atunci, fara inducere
300: tu mai mergi la control sau astepti sa se declanseze nasterea? oricum, ai intrat in prelungiri si cred ca primul set de contractii pe care o sa il ai, aia este
angelynna: banuiesti tu ca-ti face inducere sau dr. a "atins" subiectul?
anis: picioarele stranse si incrucisate macar pana duminica cand revine

38+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

RAMO(300)

Ramo e la spital si cred ca putem scoate ceva agitate. Am vb cu ea acum si astepta doctora. Ne da mesaj cand e gata. Tinem pumnii pentru Anda sa vina intr-un ceas bun.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna dimineata mamici si burtici. am intrat sa va salutic si sa va spun ca azi dimineata la 6.45 a venit pe lume bb3 de Anis. Apgar 10, 3260g, 51 cm! Bine ai venit pe lume pui scump!
Anis a nascut natural, fara epidurala.. dar va povesteste ea mai multe

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

scrie omul un mesaj, saluta doua fete, plimba 10 min cainele si cand se intoarce ce afla?

Anis, sa-ti traiasca bebelina, sa fie frumoasa si sanatoasa!
(sunt curioasa daca a ajuns la spital la Bucuresti, natural fara epidurala inseamna foarte repede, nu?)

ramona
hai anda
ramona

37+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

ANIS, FELICITARI
Sa va traiasca bebelina, sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa!!!!

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Mergi la inceput