Mamici norocoase de sept -oct 2008 (163)
Raspunsuri - Pagina 21
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikolici/nikolici.jpg)
nikolici spune:
YUPII
E trecut de 12 noaptea si se pare ca dupa DPN tre sa nasc azi.Ma bufneste rasul...dupa milioane de eco facute, toti doctorii mi-au zis ca dupa masuratori nasc la inceputul lunii octombrie si uite cum ajunsei la
termenul de 40 de saptamani si nici o schimbare, dar mai stii???
Cam atat despre mine si despre DPN meu.
O noapte super linistita fetelor.
Karina Alessia am 40 saptamani in balonul lu' mami NiKole
DPN CICA AZI
noi doua
camera Karinutza
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
kid2003 spune:
Anis, ce tare esti, ne scrii de la spital Ufff, eu intelesesem ca pleaca in dimineata asta, nu aseara...in fine, Ioana e si ea o draguta, ma bucur ca a fost totul ok si imi pare rau ca, din cate inteleg, a durut mai tare decat datile anterioare...
Fetita mea a facut circ in seara asta, prima data de cand o am. Dupa baitza i-am dat sa suga si a fost f f f agitata, s-a tot smucit de la tzitzi, se ineca, urla, dadea din picioare, iar se apuca sa suga, iar facea asa...mi-au trebuit vreo 40 de minute sa o linistesc...bineinteles ca inghitea si aer f mult...apoi a supt mai bine, lungita in pat si eu langa ea, a facut un kk, a mai tras vreo 10 partzuri si vreo 5 ragaieli, a sughitat si pana la urma, dupa o ora jumate a adormit in brate...acum e in patut. Vreau copilul meu cuminte inapooooi, nu stiu cine era urlatoarea din seara asta...sper sa nu mai faca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_dicut/monica_dicut.jpg)
monica_dicut spune:
Mesaj de la Ramo\300
LA 4,45 a venit Anda Teodora de 2750 gr, 51 de cm si appgar 9.FELICITARI RAMO!!!! BINE AI VENIT ANDA
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_dicut/monica_dicut.jpg)
monica_dicut spune:
Nu
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
angelynna82 spune:
Neatza fetele, o ?
Ramo felicitari pentru Anda Teodora, sa va traiasca, ca de frumoasa sigur e si pt tine refacere rapida
Felicitari Mary si Garga ca nu aveti crocobaurul
Eva micul Luca e superb
Feli da am intrat in prelungiri, moama tu ai bagajul la birou
Anis ma bucur ca sunteti bine, va asteptam acasa
Nerantula votat Anax , felicitari pentru neplansul lui Gruia
Mi-am visat fata din nou, tare dulce era in vis
Citesc din urma si revin 40+
mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
Mai e putin
angelynna82 spune:
Moni ma bucur ca esti optimista
Mary capu sus, nu ai voie sa fii supi, bb te simte si nu-i place
Feli delicata treaba cu analizele, dar e o idee buna pt cine angajeaza bone
Garga cumpara trusa, macar o ai in caz de...
Nikolici felicitari pentru cele 40s 40+
mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
Mai e putin
Nerantula spune:
Acum am vazut si eu sms-ul primit de la Ramona, insa Moni a fost mai rapida - tare m-am emotionat si-i urez si eu Andei Teodora sa aiba parte numai de ursitoare bune si proaspetei mamici refacere usoara si fericire nemarginita alaturi de puiuta ei!
LE Vrem pozeeeeeeee cu printesa!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
Nerantula spune:
Angelynna, multumim pentru vot si pentru aprecieri ... trag speranta ca asta e un inceput al lui Gruia de a face diferenta intre somnul de noapte si cel de zi, ca noaptea nu avem probleme cu plansul si (a)dormitul in patut, dar ziua tre sa fim lipiti de mami sau sa dansam .. ce sa-i faci, obiceiuri din burtica
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
sabinel spune:
buna dimineata! kid si a mea a facut la fel. nervoasa, la san se foia, am pus-o langa mine in pat si intr-un final pe la 2 a adormit. m-am trezit la 3 de-am mutat-o in patut si a dormit pana la 7 jumate. eveniment ca mi-a dormit 5 ore jumate legat. pana acum erau 3, maxim 4.
felicitari ramona, sa-ti traiasca anda teodora si sanatoasa sa fie!
nikolici scoatem agitatele?una timida, asa...
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
felicic76 spune:
Felicitari Ramo, sa va traiasca bebelina, sa fie sanatoasa si papcioasa!
anis: m-ai mai linistit cu postarea ta despre Ioana. Eu sper sa rezist pana se intoarce Dl.T, dar vad ca niciodata nu se stie cand incepe distractia. Multa sanatate si refacere rapida!
nausica: dupa miscari, Nedelcu a luat startul. Dar nu-i suta la suta sigur. Luni la eco bebe al meu era pozitionat spre iesire miercuri dimineata la control avea capshorul mobil
Sa nasti cand vrei tu si sa fie balanta!
irina: pai sunteti fete mari Iar cu dusul la serv sa stii ca ma badijonez bine, sa nu mi se rupa apa in trafic
, iar seara pun un prosop mare de baie sub cearceaf. Pana acum nu am udat nimic
nerantula: deja bebe Gruia se face haiduc, nu?ai baiat mare?(votat anax)
kid: o fi fost si fata nervoasa un pic, ce sa-i faci, stiu ca au si ei toane si tabieturi, nu? fetele
nikolici: o agitata timida sau una cu tupeu
?
38+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei