Mamici norocoase de sept -oct 2008 (163)
Raspunsuri - Pagina 22
![](images/user_woman.png)
anca81 spune:
'Neata si de la noi
Bine ai venit pe lume Anda Teodora, felicitari mamico!
Kid, esti norocoasa, fiica-mea face aproape mereu asa. Doar noaptea trage klumea din biberon, in rest pe la jumatate incep crizele. Evident ca mananca ca disperata, se ineaca, inghite mult aer, trage pocuri (daca vine si kk e belea mare) iar apoi nu mai poate. Si trebuie sa o ridic si sa o ragai. E mare circ cu mancatul la noi
Muuh as vrea eu marsupiul, daca-l mai ai. Ti-am trimis PM.
M-am incumetat si am pus si eu niste poze cu mine after giving birth, nu stiu de ce am fost atat de sfioasa dupa nastere, cand aveam burtica o aratam peste tot
So, here I am:
So happy
Walking with my daughter
I love sleeping in my stroller
Sleeping in the sun
I'm sooooo cool
Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andy.p spune:
Buna dimineata mamici si burtici!Eu nu am avut timp sa intru zilele astea,tatl meu e in spital ,mama sta cu el,asa ca n-am mai apucat sa ma timp liber,plus ca ma si plimb pe la spital,m-a apucat si depresia,....da ma tin tare si sper sa trec de ea cu bine.
In alta ordine de idei Alexia e bine,a fost dr de fam la noi a crescut are 54cm si aproape 4kg,deja o simt si eu in brate mai grea.Ne plimbam cu caruciorul pe afara,Andy e super incantat si mandru ca impinge el caruciorul.
Le felicit si eu pe proapetele mamici Anis,3oosa fiti sanatoase alaturi de bbei
citesc si revin. tuturor
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ
andy.p spune:
anca sfioasa nesfioasa,arati bine si tu si carla grasunica.
felicic ma tot uit dupa tine sa vad daca ai nascut,tin pumnii sa fie cum vrei tu
ange se vede ca nu mai rabdare,daca visezi printzesa asa des
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ
anca81 spune:
Andy multumesc. Acum ma uitat si eu din nou la pozele Alexiei, ai o frumusete de fetita. E tare dulcica. Imi pare rau pentru tatal tau, sper sa se insanatoseasca cat mai curand.
Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag
alexa si mami spune:
neata si de la mine!
RAMO, felicitari! sa va traiasca printesa si sa fiti sanatosi cu totii!!!
anis, ma bucur ca totul e bine! refacere rapida!
nikolici bagam poate ne aude karinutza:)
nausica, normal ca o sa nasti, acu' depinde cind:))) felicitari pt vestile bune!
laura, ma bucur ca ai intrat. te dadeam la disparuti multa sanatate tatalui tau!
anca, arati super iar micutza carla, e o gogosica pufoasa!!!
feli, tot la birou?
eu azi merg sa-mi iau cm-ul de la dr, apoi il duc la scirbici, apoi vin sa ma apuc de bucatareala.alexa si
mami
Piersicutza spune:
Buna dimineata si de la mine
Ramo, felicitari mamico, refacere cat mai rapida si multa sanatate la amandoua.
Acum am verificat si vad ca si Ramo/300 dar si Nikolici aveti UM destul de mult dupa mine si totusi DPN inaintea mea. Oare ce-o fi rau la calculele mele?
Merg si eu intr-o ora la control din nou. Tineti-mi pumnii sa nu ajung la inducere. Toata sarcina mi-am dorit sa nu nasc prematur si uite ca acum ajung sa depasesc termenul...dar ultima oara bebelina arata sa se simta bine la mami in burtica. Si e o dulce ca ne-a lasat timp suficient sa pregatim totul in asteptarea ei, tati deja si-a luat concediu .
39+
Piersicutza
ilia_99 spune:
neata si de la noi!
300 felicitari sa-ti creasca mare si frumoasa, abia astept povestea nasterii!
pe mine aseara iar ma luasera dureri si junghiuri si apasari, nu mai zic ca bb misca tot timpul si se impingea si dadea suturi... atita ma alarmeaza de fiecare data, ca atunci cind o fi pe bune, parca vad ca nu-l mai bag in seama. mai am eu o cunostiinta care a nascut in fata blocului pina a venit taxiul, ha!
in alta ordine de idei, tati tre sa plece duminica seara pina la Sinaia cica se intoarce in 3 ore daca e ceva, i-am zis ca are sanse sa se duca direct sa-l declare
raportez analize beton, inclusiv lipsa crocobaur si interdictie de epilat inghinal de la dr. noroc ca sunt gigea deja
am mai auzit un babism: cica bb se naste in aceeasi zi a saptamanii in care l-ai simtit miscind prima oara. la mine s-a potrivit la amindoi copiii pina acum, chiar daca e.. poveste! fata a miscat simbata si simbata am nascut, iar baiatul vineri si vineri am nascut. prislea a miscat duminica, pe 4 mai! asa ca... o sa ma amuz, daca se naste duminica! plus ca insist sa fie balanta, nu pot negocia cu nimeni treaba asta?
felicic, ce face fox? ca bb vladut inteleg ca e bine la caldurica... 37+
_irina_ spune:
Buna dimineata,
Noi am avut un program haotic azi noapte, acum iar ne-am trezit, dar nu stim de ce, am papat un pic de tot, am facut pauza, acum iar papam, dar nu prea hotarat.
Cred ca din cauza ca avem burtica plina de gaze papam asa, poate dupa ce scapam de gaze o sa fie mai bine. fericita de
- Andreea