Mamici norocoase de sept -oct 2008 (163)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
Piersicutza spune:
Eva sa-ti traiasca baietelul si tine-o tot asa cum ai facut pana acum cu el, ca se pare ca instinctul de mama iti dicteaza cel mai bine cum sa fii cea mai buna mama pentru puiul tau.
Eu chiar ca mai am putin si tot nu realizez ce ma asteapta.
Noapte buna mamici burtici si bebei! 39+
Piersicutza
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Nerantula spune:
De 25 de minute copilul meu sta singur treaz in patut, pus dupa baita si alaptat, si nu plange!
Doamne ajuta sa tina minunea!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
Nerantula spune:
Scuze pentru postarea off-topic : am o rugaminte, pentru cine doreste, sa intre aici: http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1 si sa voteze o miresica superba - anax - in felul acesta ma ajutati si pe mine sa ma revansez fata de o fata de pe forum care, fara sa ma cunoasca, m-a ajutat sa realizez ceva ce-mi doream foarte mult! multumesc frumos!
... once upon a time ...
iriss_04 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula De 25 de minute copilul meu sta singur treaz in patut, pus dupa baita si alaptat, si nu plange! Doamne ajuta sa tina minunea! ![]() www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit ... once upon a time ... |
este super ok,,,asa face si piticul meu de cateva zile,,daca e satul,curat sta singurel nu plange se joaca cu manutule
![](punk.gif)
''bimbirica'' mic si frumos
mami de andrei
Corrina spune:
Nerantula, am votat-o deja pe Anaxena. Felicitari pentru performanta lui Gruia si la mai mare!!! si Mihnea are o problema sa nu stea in brate tot timpul
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
anis spune:
fetele...
hai ca mi.a adus laptopul.sunt inca la elias.nu vreau inca sa va povestesc..........dar am nascut aseara..culmea dupa ce am plecat de la dr T si v-am scris ..m.a apucat nascutul..eu eram in drum spre Elias si dr T in drum spre aeroport
Asa ca l-am ratat pe dr T,am nascut cu Ioana mana lui dreapta super dr...fara misto care nasteti acum sa nasteti cu ea...e f buna..dar am nascut fara epidurala ca facuse clexanul la 12...asa ca naspa de naspa..nu va povestesc capitolul asta inca
Iris e o dulceata, seamana cu taticul..copie la indigo cu surorile ei cand erau bebeluse...
Sunt f fericita,,,bine ca e totul e bine..
revin ca ma duc la alaptat
*** AniS ** 38+ ***Iris-Medeea***
![](copilas.gif)
![](al9leacer.gif)
![](zana.gif)
![](al9leacer.gif)
![](foto.gif)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Nausica spune:
sint aici, sint aici!
multumesc ca v-ati facut griji
deci, in mare, nedelcu e pe pozitie.
in detaliu: se pregatesc lucrurile pe-acolo. colul "da semne ca incepe sa se scurteze" si s-a "aliniat" cu nu stiu ce - nu mai tin minte. doctorul crede ca nasc pina in 21, cind am DPN.
eu mi-am inceput vizita cu "vreau sa naaaaasc" si mi-a zis "pai nasti, sigur ca nasti."
prin asta el intelege ca, daca nu se intimpla nimic pina la DPN, mai stam 10 zile.
l-am intrebat ce metode babesti sa aplic, dar mi-a zis sa fiu serioasa, sa las copilu' sa stea acolo, ca sta foarte bine.
acum, dupa ce-am plecat de la doctor, pot sa jur ca nedelcu a facut niste miscari noi pe-acolo, un fel de inot stil fluture, cu capul in jos.
fetelor, dar eu trebuie sa recunosc ca as cam vrea ca fetita mea sa fie balanta. de fapt mai mult de asta ma stresez sa nu depasesc termenul.
ei, si dupa doctor, papa la arabi (ca era in zona), apoi venit acasa, plecat cu ciine cu tot sa printez niste poze pt camera copilului, venit acasa si facut curat, apoi iar plecat cu ciinele la plimbarea de seara, mincat masa de seara si abia acum am apucat sa deschid si eu computerul.
puuuuup
Nausica38+ si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
Nerantula spune:
Anis, sa-ti traiasca Iris si sa fie sanatoasa!
Eu is curioasa de povestea nasterii, sa stii . Ma bucur ca, din cate ai spus, este una reusita!
... once upon a time ...
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Corrina Nerantula, am votat-o deja pe Anaxena. Felicitari pentru performanta lui Gruia ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](pupic.gif)
... once upon a time ...
_irina_ spune:
Maine mergem si noi la doctor sa facem vizita de la o luna. Am cantarit-o acasa pe piti in seara asta, are 3500, am inceput si noi sa facem ceva caltabosei si parem mai grasunica, desi inca toate hainutele ne sunt mari.
Felicic si eu as fi mers inca o saptamana cel putin la lucru, dar aveam scandal cu soata. Si asa ca am ramas din saptamana 37 acasa, o saptamana mai tarziu s-a nascut piti. Chiar voiam in dupa-amiaza cand mi s-a rupt apa sa mergem la mall. Deci cat pe ce sa mi se rupa apa in mall.
Anis felicitari pentru bebelina Iris, bine ca totul e bine cum zici si tu. Te asteptam din nou cu sfaturi.
Ma pun si eu la culcare, bebelina doarme de pe la 11, ca niciodata, la ea in patuc. Si eu in loc sa profit stau creanga pe forum... fericita de
- Andreea