Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 7
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash in privinta tortului, cu sau fara caramel, cu sau fara desene, pentru mine e ok. forma tortului n-o sa fie de papanas, nu ? |
Mey Papanasho, numai la mancare NE sta gandul!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
urmychance spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alehiam Luy pai atunci sa mergem cu cameramanul vostru. Si eu as vreau DVD-ul. Referitor la tort - desi mie nu-mi place caramelul, as prefera sa fie tort scris cu LMA dulceturi si papanasi. Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) |
te ajut eu cu caramelul

si eu sunt pt filmarea profi si as dori si eu o copie a dvd-ului. trebuie sa faca cumva sa ii filmeze pe toti in egala masura.
toma_lly spune:
vreau si eu dvd
ce mai face slippers ?
Sim, cum se descurca Stefan la gradi ?
Mami de Natalia-13 sept. 2007
alte poze
papanash spune:
ne-am intors repede fiindca andrei a cazut depetrici intr-un magazin, care avea fel de fel de lucruri expuse pe jos. s-aintins spre ceva si a cazut rau,are o vanataie urata langa barbie si una pe un pomete, sub ochisor. 
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
prima oferta de pret filmare este pt. film brut 3 milioane si 2 milioane pt. montaj, inca cineva ma intreba detalii tehnice despre care habar n-am , stedycam , hight definition, etc,pret negociabil functie de ce vrem, ziceti-mi daca se pricepe cineva la asta ( Sabina ? )si daca mai e cazul sau nu .
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
in alta ordine de idei , am spalat rufe, printre care si sosete de-ale lui Ghighi. le-am pus perechi, fiindca le tin asa sa nu se piarda, oricum am multe desperecheate si nu intelegeam de ce. si acum cand le intind vad ca 3 sunt fara pereche, cred ca le-a inghitit masina de spalat, alta explicatie nu gasesc. voi ati patit asa ceva ?
filme Ghighi
papanash spune:
Yaia, daca bagi o telepatie in momentul ala, o sa simti si tu ce simtim noi cand mancam tortul ![]()
filme Ghighi
crishtina spune:
Papanash ...si eu mai pateam asa...dar intotdeauna le gaseam in masina lipite de partea de sus...sau langa cauciucul ala sau in alte haine sau cand le scuturam pe celelalte mai cadeau...ca sosetelele lor is asa mici si se pierd tare repede.
Sabina inca astept sa raspunzi la ce am spus cand erai la munte. De ai uitat iti amintesc eu.
Crishtina &
Robert
09.09.2007
danuta36 spune:
Hello!
Aterizaram si noi de la control si vaccin,a plans Miru mai mult cand a controlat-o..Datele la 1 an si 6 zile : 9 kg,75 cm si PC=47 cred ca e ok,eu ma gandeam ca-i mai greuta 
papanasho si eu mai gasesc in partea de sus a masinii sau in alte lucruri mai mari,nu le inghite,sigur ![]()
Yaia mi-aduc aminte de anul trecut,cum iti faceai probleme ca nu se intorcea copilul.. 
Roxana
si merci...eram datoare..

cu