Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (198)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani Stefania de mami crisjo!

La multi ani Alina m!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

La multi ani Alina, sa-ti fie viata frumoasa si senina !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Papanash cu mareee intarziere!!!!

Si papanashilor ce sarbatoriti azi un an!!

Pentru ca nu am timp sa citesc acum si mai tarziu nu stiu daca apuc sa o mai fac as vrea sa confirm pentru tombola! Cu ajutorul Mariei careia ii multumesc de pe acum avem si noi un cadou participant!!!!
Speciali Roxanei si Mariei!!!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Ma ajuta si pe mine cineva? In cate zile se publica copertiile alea cu imaginea copilului....la "revista despre copii"????
Au trecut 10 zile....si nu vad poza lui Mario....si nu am primit nici un raspuns...ori da, ori ba????? DEja ma enervez...sau unii sunt mai egali decat altii?

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Ma ajuta si pe mine cineva? In cate zile se publica copertiile alea cu imaginea copilului....la "revista despre copii"????
Au trecut 10 zile....si nu vad poza lui Mario....si nu am primit nici un raspuns...ori da, ori ba????? DEja ma enervez...sau unii sunt mai egali decat altii?

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Betty m-am uitat in galeria cu coperti si nu apareti, poate nu ai creat corect coperta....verifica in galerie

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

pai de creat am creat-o, basca am trimis email la info....si am primit raspuns ca se updateaza in cateva zile, dar trecura deja 10. Am mai trimis un email sa intreb daca cumva o au in baza de date, dar raspunsul se lasa inca asteptat...asa ca mai astept

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui betty78

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Betty, am vazut de prima oara intrebarea ta dar nu am idee despre asta,n-am facut nici o coperta, intreaba administratorul care se ocupa.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Rox, sper sa fie totul bine la voi, asteptam vesti.
Multa sanatate !

filme Ghighi

Mergi la inceput

a doua oferta suna asa:
Oferta cuprinde 3-4 ore de filmare (cat este nevoie), videoclip cu prichinedii pe fond sonor 5-10 minute), dvd personalizat, coperti dvd personalizate, prelucrare digitala a filmarii, iar pretul este de 90 de euro.
cu completarea:
In legatura cu filmarea pentru evenimentul solicitat de dumneavoastra, as putea adauga ca oferta poate contine si un pret mai mic, respectiv 50 euro. In acest caz, renuntati la personalizarea D.V.D-ului si la videoclip.

filme Ghighi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui isabeluta

Pentru ca nu am timp sa citesc acum si mai tarziu nu stiu daca apuc sa o mai fac as vrea sa confirm pentru tombola! Cu ajutorul Mariei careia ii multumesc de pe acum avem si noi un cadou participant!!!!
Speciali Roxanei si Mariei!!!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

si de ce nu veniti si voi ? va e greu ? pacat ! Poate totusi veniti, daca Maria vine......

filme Ghighi

Mergi la inceput