Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (198)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Helou, helou! A adormit Stefan, iar sotul inca nu a ajuns din delegatie asa ca am putin timp de forum.

Luy, cameramanul a filmat la nunta mea, la botez a fost altul pt ca Marius nu a putut veni, avea deja altceva programat.

Am vorbit in detaliu cu el si i-am explicat despre ce e vorba, a zis ca ne costa 250 RON filmatul plus montajul (cu mesaj personalizat). Eu una am avut ocazia sa il vad cum lucreaza si am fost foarte multumita. Vad ca Luy a fost si ea multumita si la fel Tomasa. As zice sa mergem pe varianta cuiva cunoscut.

Legat de tort, sa inteleg ca ramane sa fie cu caramel deasupra si scris LMA dulceturi si papanasi? Si 6 kg?

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Betty, coperta voastra apare, am vazut-o eu. Singura problema e ca in loc de betty78 apare bett678.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Stefan e din ce in ce mai atent la activitatile de la gradi, sta cuminte la 'circle time', o activitate la care ii aseaza pe covor in cerc si canta cantecele, invata sa 'vorbeasca' cu persoanele de langa. Merge excelent, e foarte curios si destul de ... atomic. Cam asta e pe la noi.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Hait, ca vorbesc singura, precum TV-ul.
Ce naiba au facut astia cu noua formula de Milumil 3 ca e groaznica!!! Azi am facut turneu prin vreo 3 farmacii si am luat toate cutiile de Milumil varianta veche - adica vreo 5. Sa vad pe unde scot camasa cand o sa le termin Probabil o sa trec la Humana...

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Cristina, n-am ce sa-ti raspund , pt ca nu ma refeream la nimeni in mod special, ci in general la conceptiile de viata care au mult prea mult mama in prim plan, si nu copilul, din pacate.

papansah, 90 de euro de persoana? pardon scuzati, eu prefer sa pastrez in inima amintirea petrecerii:D
plus ca eu nici nu vreau sa fiu filmata, nici prea fotografiata
Roxana, cum sunteti?
Noi am avut o zi oribila, Sofia nu face fata si la pian, cred ca am luat-o prea repede si a intrat in panica, l-a batut pe sotu meu de fata cu profa....noroc ca doamna e o femeie fina si desteapta care nu s-a impresionat si nu s-a atacat.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Acum un an, cam pe la ora asta, mi se rupea apa si incepea cea mai frumoasa aventura!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Sabina, 90 eur per total, nu de persoana !!!!! adica 90 impartit la numarul de mamici.
asta la prima strigare, nenegociat. nu-l cunosc deci nu garantez calitatea. nu ma supar daca alegeti pe cel cunoscut de Sim si Luy, dar n-am stiut de el si am postat anuntul si acum primesc ofertele .

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Citat:
citat din mesajul lui isabeluta

Pentru ca nu am timp sa citesc acum si mai tarziu nu stiu daca apuc sa o mai fac as vrea sa confirm pentru tombola! Cu ajutorul Mariei careia ii multumesc de pe acum avem si noi un cadou participant!!!!
Speciali Roxanei si Mariei!!!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

si de ce nu veniti si voi ? va e greu ? pacat ! Poate totusi veniti, daca Maria vine......

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Ar fi fost super sa poata veni si Isabela ,dar am inteles ca au alta petrecere in familie de la care nu poate lipsi ,iar eu vin in Bucuresti de sambata ,daca veneam in ziua petreceri treceam si o luam si pe ea,bine asta in cazul in care putea veni...Asta este ,data viitoare sigur va veni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Acum un an, cam pe la ora asta, mi se rupea apa si incepea cea mai frumoasa aventura!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

fii tare, rezista !!!!
multi ani fericiti mamico !

filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara. Imi pare rau ca am disparut asa ca magarul in ceata si nu v-am lamurit cu cameramanul. Nici nu am reusit sa vad pana la final daca a explicat Sim. Ideea era ca pana la urma l-am adjudecat pe nenea acesta, va costa 250 RON cu tot cu montaj, si va avea grija sa apara si mesaje si imagini cu fiecare copil, ma rog, totul profesionist. La costuri vor participa numai mamicile care sunt de acord, acestea urmand sa primeasca si un dvd.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput