Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (198)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

cecilia, e lantul slabiciunilor, daca n-are contract comodat nu poate face casco fiindca numai proprietarul are dreptul de semnatura pe contracte.
daca va resemnati si platiti voi sa stiti ca nu e corect fiindca firma face un abuz angajatului. spun asta fiindca-s in domeniu si stiu bine cum stau lucrurile. daca doamne fereste era mai rau si avea spitalizare si interventii chirurgicale si mai aveai de reparat si masina.....asa sunteti fericiti ca e ok si umblati la economii, nu-i corect, trebuie sa-si ceara drepturile nu sa se profite dupa urma lui.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

OOOOOOOOOffff de ieri fi-mea face caca cu multa daruire.Azi de la 7 la 11,30 dimineata am schimbat 7 pampersi.
Acu suntem pe regim si ceai de menta ,ii dau jum de pastila de furazolidon la 6 ore; smecta nu vrea neam.M-am chinuit sa-i dau cu seringa cu pretul unor urlete infernale si oricum mai mult a scuipat.

Dr zice ca se poate sa fie de la dinti,v-am zis ieri ca ii dau maselele de jos si al treilea incisiv de sus in acelasi timp...

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

s-a trezit!

plecam afara.

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
[www.flickr.com]poze Rebeca[www.flickr.com]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Constat ca nu am apucat sa postez luna asta
Urez La multi ani ! tuturor puiutilor sarbatoriti zilele acestea, imi pare tare rau ca nu am reusit sa-i felicit pe fiecare in ziua respectiva Sa stiti ca m-am gandit la voi si va doresc sa fiti fericiti, sa aveti o viata minunata si sa fiti mereu inconjurati de dragoste !
De asemenea, pentru mamicile aniversate La multi ani fericiti !
Am reusit azi noapte tarziu sa termin si sa incarc ceva pentru sarbatorita zilei, insa am sa o felicit abia acum, sper sa mai primeaasca urari intarziate. Sa fii sanatoasa si fericita, draga papanash ! Am pregatit si cadoutzul www.flickr.com/photos/septoct2007/2919105789/" target="_blank">aici

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

In legatura cu petrecerea... Am vazut ca ai postat anunt pt cameraman, papanash. Din cate am inteles de la Rox,
deja Sim l-a intrebat pe cameramanul care a filmat botezul lui Stefan si este disponibil. Acelasi cameraman a filmat si la botezul Mariei mele si la cel al Mariei de tomasa. Noi am fost f.multumiti de ce a iesit, nu am intrebat-o si pe tomasa, dar nu cred sa aiba reclamatii ( bineinteles, ma poate contrazice daca e cazul ).
Eu zic sa mergem pe varianta unui cameraman despre care avem referinte, sa nu avem surprize neplacute.
Si inca o chestie: propun sa spuna fiecare daca vrea sau nu sa primeasca filmul de la petrecere, nu trebuie sa se simta nimeni obligat sa dea niste bani in plus. Sa zicem ca dintre toate fetele care vin 20 vor filmare profesionista, restul nu. Atunci costul filmarii sa se imparta la cele 20 si ele vor primi DVD-ul cu filmarea. Cred ca asa ar fi cel mai bine pentru toata lumea.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

luy - sunt deacord.eu as vrea filmarea....

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Luy, sunt de acord cu ceea ce zici. E chiar foarte bine, ca il stiti pe cameramanul respectiv, macar sunt deja pareri bune despre el.
Deci, sunt de acord cu filmarea!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Oare ce mai face Ana si Vladut?Poate stie cineva....

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Luy pai atunci sa mergem cu cameramanul vostru. Si eu as vreau DVD-ul.
Referitor la tort - desi mie nu-mi place caramelul, as prefera sa fie tort scris cu LMA dulceturi si papanasi.

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

multumesc mult Luy, superba felicitare.
pe fuga, plecam afara.
m-a si contactat un domn pt. filmare, astept oferta de pret, dar daca ziceti ca aveti pe cineva cunoscut si cu rezultate bune,e ok si din partea mea.
ne mai auzim pe seara, plecam acum.
Rox, multa sanatate sotului, sa ne spui ce mai face .

Si eu am un copil atomic si sunt foarte multumita de asta, stau toata ziua dupa funduletul lui si ne copilarim impreuna , de-abia astept sa inceapacu 'de ce-urile'si sa socializeze cu toata lumea.

in privinta tortului, cu sau fara caramel, cu sau fara desene, pentru mine e ok. forma tortului n-o sa fie de papanas, nu ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput