Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (198)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Georgiana, pai cum 9.8 kg este putin? Fie-mea avea 9 kile in cap la un an. Inteleg ca mananca foarte bine, deci nu prea ai de ce sa iti faci griji.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

helou, helou,

ca de obicei, eu sunt pe fuga...
asa...deci n-am avut timp sa intru pe forum sa confirm participarea la petrecere, da' am trimis neshte sms-uri , va rog adaugati si numele meu in lista
si La multi ani sarbatoritilor de astazi si celor pe care nu am apucat sa-i felicit!
multi multi tuturor !!
ne vedem la petrecere

Mami de Natalia-13 sept. 2007
alte poze

Mergi la inceput

Gata, trebuie sa plec si chiar nu mai am net pana spre seara. Ultimele vesti legate de party.

Multumesc din suflet Alinei si lui Prisi pentru ajutorul legat de baloanele cu heliu, consideram si aceasta problema rezolvata.

Sim are camera video, insa nu prea are cum sa filmeze ea. Dar poate ajuta altcineva.
Cealalta varianta este cea a unui cameraman profesionist, care sa ne faca si un montaj frumos. Ramane sa vedem cat costa, de principiu 150-200 RON.

In rest totul este stabilit, cel putin de principiu. Daca doriti tricouri, bandane sau sepci va rog sa stabilim o suma acceptabila si va rog sa ajutati cu comandarea si ridicarea lor.

Cam asta ar fi. Isabeluta si Moldoveanca, astept sa imi confirmati participarea la tombola.

Postez din nou lista corecta pentru petrecere.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

PETRECERE - ANIVERSAREA DE 1 AN A PAPANASILOR SI DULCETURILOR

Data: 12.10.2008, duminica
Ora: 10:00

Meniul nu include tortul. Tortul ramane sa il comandam de la Agapitos Unirii, Biscottino, 6 kg.

Cost estimat participare la petrecere, meniu plus tort: 50 RON/persoana adulta. Banii pot fi platiti direct la momentul petrecerii.

In cazul in care nu se strange numarul de persoane anuntat, respectiv 40 adulti, pretul se va majora corespunzator. In cazul in care numarul de participanti persoane adulte depaseste 40, banii incasati in plus vor fi donati la unul din subiectele de la umanitare.

Lista actualizata participanti: - putin modificata!!

1. Roxana - 2 adulti + 2 copii
2. Sabina - 1 adult + 2 copii
3. Sim - 2 adulti + 1 copil
4. Tomasa - 2 adulti + 2 copii
5. Bernix - 2 adulti + 1 copil
6. Teodora - 2 adulti + 1 copil
7. Luy - 2 adulti + 1 copil
8. Annisia - 2 adulti + 1 copil
9. Mad - 2 adulti + 1 copil
10 Prisi - 1 adult + 1 copil
11 Gabitz - 2 adulti + 2 copii
12 Cecilia - 2 adulti + 1 copil
13 Betty - 2 adulti + 1 copil
14 Erina - 2 adulti + 1 copil
15 Bee - 2 adulti + 2 copii
16 Maria - 1 adult + 1 copil
17 Alina - 1 adult + 2 copii
18 Greyeras - 2 adulti + 1 copil
19 Pinacolada - 2 adulti + 1 copil
20 Andreea - 2 adulti + 1 copil
21 Papanash - 1 adult + 1 copil
22 Rnico - 1 adult + 1 copil
23 Bebeka - 2 aduli + 1 copil
24 Alina clau - 1 adult + 1 copil
25 Mandarinutza - 1 adult + 1 copil
26 Urmychance - 1 adult + 1 copil
27 Andries - 1 adult + 2 copii
28 mami_25 - 1 adult + 1 copil
29 toma_lly - 2 adulti + 1 copil

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Yaia, esti ca de obicei o draguta!Masaj placut, ce te invidiez!!!

Fetelor, multa sanatate puiutilor bolnaviori, sa le treaca cat mai repede, si ptr cei vaccinati!!!

Noi nu avem nimic cu cei muciosi la petrecere, ca se intampla sa avem si in casa, ca cel mare aduce de la gradi,cateodata, si vad ca suntem rezistenti la tot.

Roxana, stai fara grija, nu e mare lucru baloanele astea, vad ca ati avut mult mai mult de umblat si rezolvat. Chiar vroiam sa va multumesc, fetelor, cele care ati pus la cale sa se realizeze aceasta intalnire.
Referitor la camera, mi-ar placea mult, daca ar fi filmata petrecerea profisional, acum ma conformez cu parerile celorlalte fete.
Referitor la tort, am spus ca mie imi este indiferent ce va fi scris pe el, daca este sa fie doar ptr poze, ar fi frumos sa scrie LMA ptr papanshi si dulceturi, dar in rest, refritor la kg, nu o fi prea mult 6 kg?Ca va fi si multa mancare, inafara tortului....

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello,
am postat anunt pe forum ,asteptam oferte cameramani.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

cred ca prestam si noi la filmat si dupa o sa facem un colaj video fiindca-i greu sa surprinzi faze cu toti bebeii numai cu o camera.
6 kg de tort nu-i mult fiindca sunt multe persoane adulte si
pofticioase, numai timp sa avem

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Cecilia, bine ca s-a terminat cu bine,lasa-le incolo de fiare !
in leg cu casco, firma nu poate impune sa se faca reparatia masinii de catre conducatorul masinii decat in cazul in care a incheiat cu el un contract de comodat.altfel, nu.

filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am ajuns de la cumparaturi, am fost si in parc cu Cristi care acum doarme, sper sa doarma macar 2ore jumatate ca si ieri.
Bubu si Degetica au jucatii noi, dovadaaici, sper ca de acestea era vorba....le aduc duminica la petrecere.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Papanash, chiar nu mai conteaza, nu are contract dar o are in inventar...hihi, asta este o repara ca sa ajunga cu ea in Buc, si apoi mai vedem......banii chiar nu conteaza in cazul asta(o sa intram in borcanul cu economii si asta este, bine ca avem de unde , mai rau era daca tb sa ne imprumutam), am pierdut noi mai mult.....sa-l vad acasa pe tati si atunci ma linistesc.

Gata fug sa fac treaba ca acum se trezeste si tb sa iesim afara....si tb sa fac papa, curat( mi-a scos pamantul de la o floare si l-a imprastiat pe covor in sufragerie), calcat....sa vedeti voi baiat atomic....o sa-l vedeti duminica cine vine.....daca mai gasim unul ca noi, sa vezi petrecere atunci.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput