Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (198)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Yaia, educatoarele lui sunt saracele transpirate de cat fac cu copii la gradi, sunt noi amandoua, si chiar sunt super multumita de ele. Si al meu copil sta si le asculta, dar dupa un timp il ia cu plictiseala. Acasa vine cu o groaza de cunostiinte, gura nu ii tace, stie absolut tot ce le invata doamnele. Numai ca el e asa, sta ce sta pe loc, pe urma incepe. E si cel mai mic din grupa, marea majoritate sut cu un an mai mari....Dar e cel ai nazdravan din grupa.
Ma rog, vroiam sa spun doar ca, atunci cnd mergem undeva, alti copii stau langa parintii, asta alearga peste tot, povesteste tare ce stie el, se ia de alti copii, le pune de a intrebari,de ma baga in pamant de rusine...

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Dar, sunt posesoare de o fetita cuminte(si energica, dar ascultatoare ), care stie sa se joace si cu copii si singura, care iti aduce mai tot ce o rogi, care te pupa atat de dulce, de iti vine s-o papi pe loc.

Alina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Va multumim din suflet fetelor!
da, nu i-am facut vaccinul, tb sa il fac si eu!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI STEFANIA!!!

Alina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

Buna ziua si de la noi! am promis ca nu mai absentam si iata-ne! Adutza mea este acum la plimbare cu bunica, adica cu mama soacra asa ca eu evadez putin aici, vad ca fetitza ,mea nu este prea slabuta in comparatie cu valorile pe care le dati voi aici, spun asta pentru ca la cantarul de acum o saptamana Ada mea avea 9,800 si ma gandeam ce slabuta e desi e o mancacioasa, adora sa pape ciorbitza cu carnita de pui, vita mai rarut, fructele sunt la ordinea zilei, mai greu e ca nu vrea niciun fel de lactate inafara de tzitzi nu o pot convinge nici cu branzica si in ultimul timp a renuntat si la iaurt..;..offf nu stiu ce sa mai fac...cereale nu primeste desi am incercat-o cu toate tipurile corespunzatoare varstei...poate imi dati si mie un sfat in aceasta privinta...
Bernix sa sti ca nici fetitza mea nu mai sta demult in carucior....dar i-am cumparat tricicleta din aceea cu umbrelutza si opritor asa ca nu am nici o problema...cand oboseste de mers o pun in tricicleta si ne plimbam tot orasul...am descoperit ca e fascinata de asa ceva in parculet asa ca tati i-a cumparat de cand nu mergea inca bine in picioruse si statea chiar si atunci foarte bine si nu mi-a dat niciodata fiori ca o sa cada, desi este un copil tare neastamparat si alintat peste masura...

Mergi la inceput

fetelor sa stiti ca nici noi nu am facut vaccinul ca am fost racite tare amandoua, eu am luat de la Aduta si sincer nu imi dau seama de unde a racit ea...oricum am amanat vaccinul si speram sa il facem luna viitoate fara evenimente neplacute...plansete si febra...de plansete sper sa o scutesc pentru ca d-na dr. vine acasa....insa imi e teama ca o cunoste si e singura persoana la care plange...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinkav
...dar dupa un timp il ia cu plictiseala. Acasa vine cu o groaza de cunostiinte, gura nu ii tace, stie absolut tot ce le invata doamnele. Numai ca el e asa, sta ce sta pe loc, pe urma incepe.
Ma rog, vroiam sa spun doar ca, atunci cnd mergem undeva, alti copii stau langa parintii, asta alearga peste tot, povesteste tare ce stie el, se ia de alti copii, le pune de a intrebari,de ma baga in pamant de rusine...

...pai a inteles ce era de inteles si cand nu mai vine o informatie interesanta, se plictiseste! Unii copii prind mai repede decat altii si se plictisesc atunci cand doamna repeta o chestie ca sa priceapa toti. Dar asta nu e vina lui, ar trebui sa fii mandra ca e istet si prinde repede! Iar energia trebuie consumata cumva, asa ca o tura de clasa intr-un picior poate fi exact ceea ce are nevoie. Eu nu vad nimic rau in asta. Dar asta sunt doar eu!
Si chiar nu vad ce e rau in faptul ca nu e timid deloc si alearga, socializeaza cu alti copii. Ce e rau cu intrebarile? Are cineva ceva de ascuns? Nu vad de ce intri tu in pamant de rusine, zau ca nu inteleg. Si daca i-ar intreba pe ceilalti copii daca stiu ce e aia sex, tot nu vad nimic rau in asta. E ceva normal din punctul meu de vedere, e un nazdravan super inteligent. Singura problema e daca tu trebuie sa alergi dupa el, asta inseamna ca slabesti!
Iar Olivia e o scumpa, doar ca e fetita, de asta ti se pare mai cuminte. Dar pare la fel de isteata ca si nazdravanul.
Sincer, eu iti spun ca mie mi-e mai groaza de un copil super timid care nu are curajul sa raspunda la nicio intrebare pusa de un 'strain' atunci cand mergem la vreun party.
In concluzie, eu te consider norocoasa!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Multa sanatate tuturor bolnaviorilor, mari si mici, tuturor celor care trebuie sa 'repare' ceva la instalatia umana! Refacere rapida si multi !

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Si acum daca tot am si eu la cina ma plange....nu stiu ce sa ma mai fac cu ea ca de vreo 2 luni de cand i-au dat dintisorii de sus nu mai doarme bine noaptea...oboseste repede pentru ca efortul este mult mai mare de cand a inceput sa mearga singura si doarme de la 21- 21.30 si se trezeste din 30 min in 30 min ca vrea tzitzi...nu cred ca mai rezist mult in ritmul acesta...acum ii dau inca 2 dintisori sus..caninii si ma inspaimanta ca nu ma suge pur si simplu ma roade ca pe biscuite....nu vrea suzeta ca nu a luat-o niciodata, de bibi nici nu se pune problema ca deja bea apa sau ceiut cu canita...ce sa ma mai frac ca sunt disperata...sunt mereu obosita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Aandreea27, doamne ajuta sa fie bine operatia mamei tale, si sa se refaca rapid!

Yaia, nu cumva ai vazut pozele cu fie-mea la serbarea de asta vara? Ca si ea tot asa. Toti stateau pe scaunele linistiti. Ea batea din picioare, se mai ridica, si facea bezele catre sala si catre noi. Ne facea mereu cu mana si facea cu ochiul la lume. Ce sa mai zic...am simtit exact ca sora ta. Si este fetita! Ca tot ii spuneai Alinei ca Olivia e mai cuminte pentru ca este fetita. Va pupam sa nu aveti probleme dupa vaccin. Masaj placut doamna!

Sabina, eu am pus-o si pe Tomitza insa nu s-a copiat lista care trebuie. O sa reiau eu mesajul corect.

Carpatina, ma bucur ca vestile sunt mai bune. Mi-o imaginez pe Ioana sub masa... Cred ca s-ar fi inteles bine cu atomica, si ea vorbeste cu prieteni imaginari pe sub masa.

Pinacolada, sanatate lui Rares, sa isi revina repejor.

Alinamuller, pai ce zici tu atomic? Este absolut normal. E vreunul care se culca la comanda si nu imprastie cuburi?

Alina, stiu ca nu te ajuta, dar si la noi e la fel la gradi. Doamnele de anul trecut se obisnuisera cu ideea, sa vedem anul asta.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput