***Ultimul hop pentru Sonia - 22 decembrie (6) ***
Raspunsuri - Pagina 18
Yaia spune:
Felicitari!
Acum va puteti concentra toata atentia asupra adevaratului hop: operatia! Sa va intoarceti sanatoase!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
pisoi3 spune:
OANA, felicitari, ma bucur foarte mult ca s-au strans banii!!!!!!!
Este o veste minunata!
Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa va intoarceti sanatoase acasa!
Pupici multi si tie si papusicii luptatoare, tinem pumnii si ne gandim cu drag la voi.
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
doina_cel spune:
Oaaanaaaa, sa imi dai adresa te rog, sa stiu unde iti trimit tubusoarele! As vrea sa iti trimit si o sticla de apa sterila de inhalat, vrei? Tu cum vrei sa ii dai oxigen?
Oricum, probabil ca stii, dar eu vreau sa ma stiu cu constiinta impacata ca ti-am zis: e mai bine sa treaca oxigenul print-un fel anume de apa sterila inainte de a ajunge la ea, sa se umidifice. Oxigenul "uscat" nu e prea bine sa fie administrat perioade lungi.
Pupici!
Happiness is a smile
Haideti sa il vedeti pe Andrei !
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2
florina spune:
Ma bucur mult ca ati scapat de stresul banilor si ne rugam pentru voi sa va ajute operatia si sa va intoarceti cu bine!
Doamne Ajuta!
Pupici multi Soniei si sanatate multa tuturor,
Florina
felix76 spune:
Oana, ma bucur ca s-au strans banii!
Va doresc sa va intoarceti sanatoase din tarile straine! Ma gandesc la voi cu speranta in suflet!
Felix
alinkav spune:
Oana, ce mai face Sonia?
Imi cer si eu scuze, dar efectiv nu am avut timp, am inceput iarasi saptamana nebuna, am abia sambata si duminica un pic libere, ca in rest sunt de dimineata pana seara la servici.
Sper ca ati reusit sa va odihniti, si ati s transferat banii necesari ptr operatie! Cred ca ai mari emotii deja, mai ales ca timpul zboara atat de repede, mai e atat de putin pana la operatie!
Pup-o pe Sonia din partea mea!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
alinkav spune:
Tocmai ce am vazut poze noi cu Sonia!!!!!
Ce mai faceti?
Alina,
mada23 spune:
Oana... ma bucur mult ca ati stans banutzii, Doamne ajuta, sanatate multa Soniei, dar si voua, trebuie sa fiti tari sa continuati lupta , ma mult pentru voi.
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
cadou de Craciun , pentru fete cuminti
alinkav spune:
Oanaaaaa zi ceva!!!!
Sper ca sunteti bine!!!
Soni ce face????
Multi de la noi!!!!
Alina,