***Ultimul hop pentru Sonia - 22 decembrie (6) ***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

fetelor !!! Va multumim mult de tot pt sprijinul de toate felurile !

eu sunt cam debusolata, plec in 5 zile si mi se pare ca nu e nimic gata ... mai am de schimbat pasapoartele (in regim de urgenta, ca n-am ce sa fac) si sa fac bagajele... inca nu stiu cum e cu borcanele... stie cineva daca am voie sa transport borcane in bagajul de cala? sunt borcane Hipp, ambalate de la mama lor de unde au fost achizitionate din Germania, in pachete sigilate, cu polistiren intre ele, deci nu exista risc de spargere. Le bag in geamantane si le iau cu mine, ca sa am ce da cupilului sa manance acolo... STITI DACA E VOIE? SAU DACA E VOIE SA LE TRIMIT PRIN POSTA? o sa ma duc sa intreb eu la posta sa intreb.

In rest S e ok, plina de vanatai cum a vazut-o Alina cade si se ridica ! e stabila si asta ma bucura.

CHRIS, stiu ca ti-ai inchis contul. dar te rog vino inapoi si fii alaturi de noi !

si mai revin !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Kay, in bagaj de cala ai voie. In ala de mana nu te lasa cu lichide, pe mine m-au pus sa le beau.. sau sa le vars.. Dar eu cred ca se obisnuieste fata cu ce-i pe aici, de ce nu?
Multa sanatate, sa ne mai scrii, in fiecare zi, daca ai nevoie de ceva, intrebari.. unde mergi pana la urma? Chicago?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Oooffff, Onuta, ai trecut pe aici si nu am apucat sa ne vedem Am asteptat sa ma suni si, cand am vazut ca nu ai sunat seara, m-am gandit ca am inteles gresit si ca ai zis ca suni dimineata, dupa ce termini cu actele... Dupa care am vrut sa te sun cand am vazut ca nu suni nici a doua zi, daaaar... s-a imbolnavit Andrei! Si nu am mai avut timp de mare lucru, in seara cu pricina a trebuit sa dorm cu el in brate ca altfel nu putea respira. Asa ca intr-un fel poate ca e mai bine ca nu ai venit, cine stie ce virus suparat ii duceai lui Soso inainte de plecare. Desi tare mi-ar fi placut sa te vad!

Hai ca va descurcati voi cu plecarea, CURAJ!

Happiness is a smile

Haideti sa il vedeti pe Andrei !

Despre Andrei pe DC: Andrei - atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Adriana, la Boston merg. Dar am voie cu 30 kg de borcane in vid? am voie cu atat de multe? asta era intrebarea. ca asa am mai dus 10-12 borcane...

Doina, n-am mai ajuns. aveam 2 ore libere inainte sa plec, dar nu-mi mergeau tel... am uitat sa activez roamnig-ul, am luat din aeroport un tel mic si ieftin, cu o cartela de pe care sunam acasa sa verific cupilu ! multa sanatate lui Andrei !

cu drag !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Oana, ma bucur ca ai aparut pe aici!Nu te-am sunat ca nu vreau sa deranjez....dar abia asteptam sa ne dai de stire ca totul e bine!!!
Sincera sa fiu, stau si eu cu sufletul la gura...dar voi, care sunteti alaturi de Sonia, offff cred ca esti tare stresata!!!
Pup-o pe Sonia din partea mea, si tie un mare-mare !!!!
Sa stii ca abia astept sa va mai vad, sunteti amandoua minunate!!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

Oana, iei cate borcane stii ca ai voie, iar restul le poate trimite cineva prin posta. Nu vad de ce nu ar putea sa fie trimise prin posta.
Va tinem pumnii si un pup mare de tot Soniei.

Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Fac galerie pentru fetele mele dragi! Va pup, va iubesc si va astept acasa cu bine! Multa sanatate! Sufletul meu e langa voi.

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Oana si eu am fost plecata cu fata cu avionul si am avut borcanele in bagajul de cala ,in bagajul de mana nu te lasa.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Mai aveti un pic... Cred ca esti in focuri acum. Ma gandesc cum o sa fiu eu cand o sa plec cu Andrei... Data trecuta am fost plecati pentru 3 zile si am avut vreo 3 geamantane pentru Andrei

Va imbratisez cu drag pe amandoua. Si pe bunicuta cea simpatica.

Happiness is a smile

Haideti sa il vedeti pe Andrei !

Despre Andrei pe DC: Andrei - atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Oana ce ma bucur ca ati reusit sa strangeti banutii! Sa va ajute Dumnezeu si sa o apere pe micuta! Abia astept sa avem vesti de la voi....ufff, ce emotii ma iau pe mine! Nici nu-mi pot imagina ce emotii aveti voi!
Pupam Sosonica si o asteptam sanatoasa acasa!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008

Mergi la inceput