Pepenasi de iulie-august 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

deci: stranut!!!sa-mi bag ceva in altceva!!!si stranut de parca am alergie...concluzie:o sa racesc!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Micky da, am luat Omeran si iau si acum cu alaptatu ca am facut o criza. E colacu meu de salvare, este foarte bun. Acum iau cate una pe zi timp de o luna, dar cand am avut o criza super nasoala am luat o luna cate 2 pe zi si apoi inca 2 luni cate una pe zi. Taratea am auzit si eu ca e foarte buna pt ca mucilagiul ala pe care il lasa cand se inmoaie e pansament gastric insa in nici un caz cu miere. Care e foarte dulce si mai rau face la stomac. Eventual cu lapte sau iaurt.
Bai si mie mi s-a parut ca Ruxi si cu mine semanam da n-am zis nik ca ma gandeam ca ziceti ca am luat-o rau pe ulei.

bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Am mai pus ceva poze aici

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor la inceput nici Raluca nu a vrut suzeta si am tot fortat-o sa o tina in gura si acum nu mai adoarme fara ea.
Ladymina eu le-am luat nasilor asa:pt nasici ca am avut 2 o icoana de argint ce a fost sfintita in biserica la botez si pt nasi o sticla de whiskey.Au fost incantati de cadouri.
Anaxena baga repede un ceai si multa lamaie.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Violeta nici Miruna mea nu accepte suzeta, si eu i-am cumparat suzeta din primele zile dar nu a vrut-o, prefera titi pe post de suzeta, seara o tin si cate o ora la san, numai asa adoarme, dar cred ca eu sunt de vina cao tineam la san pt ca asa se linistea si eu vroiam sa-l lasam pe tati sa doarma.
Ileana m-am distrat citindu-ti aventurile, nici eu nu stiu sa schiez si acum un an jumate cand am fost la munte, prima data cand am pus schiurile in picioare am urcat cu teleschiul pana sus, nu stiu cum am reusit sa stau pe schiuri si nu stiu ce a fost in mintea mea, dar la coborare a fost durere, ma rugam la Dumnezeu sa ajung intreaga jos, mergeam 2, 3 m si ma aruncam. Sper sa invat sa schiez data viitoare cand o sa putem sa mergem la munte, ca imi doresc foarte mult.
ladymina noi la nasi le-am cumparat un aparat foto digital, stiam ca nu au si sper ca s-au bucurat de el.
Mie inca nu mi-a venit ciclul,au trecut doua luni jumate de cand am nascut, as vrea sa-mi vina odata, mai sunt fete in situatia mea?

Vio de Miruna
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Kimmy este superba Timea, dar ce a patit de are bubita aia in frunte.

Vio de Miruna
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...mda...m-au sunat sa-mi spuna ca raman in baza lor de date......eu si visele mele....aaaaa...m-am saturat...parca sunt o vrajitoare!!!!

...si nu renunt la cura de slabire...sunt ambitioasa!!!!

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Violeta nici mie nu mi-a venit CM si sper ca macar pina vineri sa nu vina, caci joi am programare la doctor si as vrea neaparat sa nu o ratez.

Eu nu am luat nici un cadou la nasi si nici nu o sa aiu ca nu stiam ca se face asa. Noi nici la nunta nu am dat nici un cadou ca asa a fost conventia intre noi. Mai degraba cind vad ceva ce stiu ca ar vrea iau eu cind am chef.

VICTORIE: am reusit sa ma epilez...urmeaza sa ma pensez si sa imi intand parul...Cred ca va mai dura inca 2-3 zile ca sa se fac o saptamina intreaga

SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Yael site-ul are preturi ok, numai ca dupa parerea mea are destul de putine produse, dar se merita.

Fetele din Bucuresti, voi de unde le cumparato=i hainute la bb--ii vostrii, ca eu nu gasesc nimic care sa fie ca lumea, nici n=macar din alea care sa fie mai scumpute. Vreau sa am si eu placerea sa vad cum arata ghainutele alea si dince material sunt facute, inainte de a le cumpara. Pina acum eu i-am comandat majoritatea hainuteleor de la diverse magazine online. Nu pot sa ma pling de calitate, dar problema este ca hainute de aceiasi marime au diferente destul de mari intre ele...

SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Ma oftic de mor ca nu pot sa vas pozele de pe picassa, asa ca am inceput sa le studiez pe cele de la semnatura. Maimutzica mea are 3 ore da cand doarme la mine in brate, am incercat sa o pun in patut dar s-a trezit,asa ca acum suntem tot in fata calculatorului si facem nani,deci mai bantui pe-aici.

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata

Mergi la inceput