Pepenasi de iulie-august 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Eu azi apar mai tarziu ieri a venit Flo mai devreme de la servici si am fost la dentist da nu mi-a facut nik niste verificari si am inca doua programari si abia atunci niste radiografii si se apuca de lucrat well sper sa rezolvam.
Azi de dim iar am fost plecata la med de fam sa imi faca mie testul ala pt cancer cervical. Si a plouat of course si eu cu fetele dupa mine una in carutz una pe jos uff.
Na acuma ma chinui sa recuperez ce s-a mai scris in urma. Revin.

de Ari si Ami

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

pica si eu am obs chestia cu marimea. E de coma ce mai. Am zis ca de acum ma duc la cumparaturi numai cu centimentrul dupa mine ca nu se mai poate.

De fapt io am vazut chestia asta si la hainele pt adulti. Deja cand intram in cabina de proba stiam ca tre' sa iau 3 masuri dupa mine: 36, 38 si 40. Si abia dupa proba imi dau seama care imi trebe'. Park au innebunit draq toti ... Dai banii si te alegi cu ce se nimereste.

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Violeta Timi are un ditamai hemangiom,in crestere usoara,care sper totusi sa se resoarba pana la 1 an 2,ca daca nu se va interveni chirurgical,pentru ca mai tarziu nu o sa pot s-o piaptan fara sa o ranesc

Camy imi pare rau,dar nu te lasa,mai incearca

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Pica, ai incercat pt. hainute la Fox Baby? Eu aproape ca numai de la ei luam. Calitate super! Sau TNT.

I, J4v6kk, N 3v & E1kk
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Yael super tare site-ul...crezi ca se poate comanda si din romania?
o sa incerc, trb sa studiez
si eu zic ca preturile sunt ok si oricum trb sa fie mai de calitate decat aici

ceva fete care stau in germania nu avem pe aici?
eu am pe nasa de cununie in germania si ar fi o idee sa mai stiu de site-uri si sa mi le comande ea de-acolo.

bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

HIELOOOOOOOOOOOOOOOOU

GABRIELA

ATB e o idee asta cu verificatul tatilor...mai stii???. Da, avem botez si noi da crek sunt singura d epe aici care nu se agita cunimivc. Am o stare de nesimtire totala...

VIO Nici eu nu am vrut suzy dar e f practica . decat daca vrei sa fii mufata tot timpul la bebe,. M-a invatat DIANA m, sa-i dea DD sanatate ca tare multe ma mai invata, sa ii pun pe ea niste sab simplex ca e dulce si ii place. si asa a primit-o.E drept ca asi acum arte momente cand nu o vrea si isi face greata daca i-oa bag cu forta..da ma bucur, poate totusi nu o sa fie asa dependent de ea mai incolo. Rau cu ea, mai rau fara ea...
Cred ca esti si tu las un puseu mic...

ILEANNA mishto mai zicictu cu schiatu' ala!

SURSU au gandesc maii ncert si vad ca mai nou si simtul vazului d-a atenuar. Deci nu am orins faza cu teatrul..Are you in the field??? tare ar fi interesant de povestit daca e asa...

PICA din aceleasi motive ca mai sus, plizz sa repeti cat doarme fii'tu. ca daca doarme cat am inteles eu ca doarme...ai heit iu!!!!

BUJO si eu ma gandeam kla fel. de cand am vazut primele poze cu tine gravi...da vb ta, daca zicea lumea ca-s cu capu'???Nu ca nu ar fi adevarat in mare parte..

Question:Eu nu inteleg nik din CM ul asta. deci , de pe 2 am tot gasit sange pe hartia igienica.Nici nu curgea, da nciinu se oprea. De ieri, adik 6 oct, a inceput sa mai curga mai mult. Acuma eu ce data notez ca ar fi venit monstrii??? 2? sau 6?of..Daca nu-mi raspundeti la asta....ma super enervez!!!In afara ca sper sa imi treaca pana la botez si sa ma pot duce si eu la epilat ca oamenii!!!ca arat ca...caveman!!!Cacofonie acceptata!

ANAXENA ce bine ca nu ai elevi care sa te vada prin targ si sa iti spuna :" Vai, doamna, v-am vazut un sfarc in mall!"

Ma duc. Revin

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Camy, rabdare cu dieta aia, eu ieri am mancat multe mere, mi-am facut o mancarica din conopida si brocili fierte, cu bulion, usturoi, verdeata si masline. Si am alaturat si salata de morcov ras, telina rasa si frimituri de conopida (cu sare si otet, fara ulei).

Si eu sunt f multumida de masina de uscat, incap multe haine in ea si ies uscate si pufoase.

Fiica-mea de cava timp ia si duce la gura orice i se pune pe piept. Si daca nu are nimic, isi trage de haine pana reuseste sa la bage in gura

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Cura de slabire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Asa vazut poze de pepenasi: Theodora cu Dolly si mama aia nebuna a ei, Ana Raluca crastina si niste poze superbe in trei , Theodor un scump si jumate, Radu Mihai si mamica tinerica, Mara Alexandrina cu caciulitza de iepuras , Miruna la botez si in trening alb cu roz . Cam atata am apucat.
Acu fug sa citesc din urma.

de Ari si Ami

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Dau buzna cu o intrebare:
mai are cineva probleme cu TIROIDA?
Se pare ca de aia slabesc eu asa cu spor fara dieta - am TSH-ul sub minim. Din ce am citit asta e hipertiroidie. Io aveam hipo inainte si luam eutirox; in sarcina am luat de 75, apoi dupa nastere de 50 si acu de 3 saptamani m-am oprit, cand mi-a iesit TSH-ul mic (0.05) in conditiile in care minimul e de 0.3. Am repetat sambata si acu e si mai mic (0.03) . Trebe neaparat sa ajung la doctor.
Am citit ca hormonii titoidieni au de-a face si cu secretia lactata, asa ca nu-i de gluma. Atentie!

Ma duc sa citesc din urma.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

RUXI iti mai spun o data cit doarme natafleta al meu: de a 23:00-24:00 pina la 10:00, dar am zis, asta se intampla doar de citeva zile si ma rog sa il tina asa si de acum incolo.

Yael eu de obicei iau de la Gap si de la Old Navy de pe net, dar eu ma refeream la un magazin fizic ca imi face placere sa ma duc sa ii cumpar pt. Sebi lucrusoare. Ce-i drept pentru mine nu imi place sa ma duc si daca as putea sa le comand online ar fi super, dar cum a zis si Ileana chiar daca te duci la magazin trebuie sa iei 3 masuri sa probezi sa vezi care vine.

Am reusit sa ma pensez... Sper sa reusec sa imi trag parul cu peria si ma declar multumita pe ziua de astazi cu infrumusetatul. Si daca reusesc sa ma infrumusetez, ma duc in curte sa imi fac ceva curatenie in gradina caci mama mea a creat gradina la mine in curte si a lasat-o de izbeliste si trebuie sa adun patrunjelul, morcovul si frunza de telina si sa fac curat prin preajma...

SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com

Mergi la inceput