Pepenasi de iulie-august 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 5
pica1 spune:
Ileana stai linistita ca nu am plecat in Bora Bora. Numai nebunul de barbat al meu imi propunea zilele trecute sa mergem la sfarsitul lui noiembrie in Hawaii, nedandusi seama ca eu am program artistic din 3 in 3 ore in timpul zilei si ca nu pot sa ratez 1 saptamina si sa nu prestez ca pierd lapticul...
Anaxena eu am masina cu uscator, dar nu am folosit foarte mult uscatorul ca la mine se aduna foarte multe lucruri si tanti cind vine la curatenie are de spalat 4 masini, iar in uscator nu intra decit 2,5 kg de haine, fata de 5 cit spala si ar termina la sfantul asteapta. Ca si randament al uscarii, eu stiu ca masina de spalat cu uscator integrat, il are la fel ca un uscator separat, dar fiabilitatea uscatorului separat este net superioara. Pt salon eu ti-as recomanda sa iei separat daca ai spatiu.
SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com
pica1 spune:
Vroiam sa ma laud si eu cu bb al meu care de citeva zile e in greva si nici la 7:00 dimineata nu se mai trezeste, drept urmare adoarme fie pe la 23:00 dupa masa de seara, fie la 24:00 dupa ce se mai joaca putin si doarme pina la ora 10:00 a doua zi.
Cineva intreba de scaun de masa. Eu am de la Chicco scaunul Polly care are 4 roti pe care poti sa il tarasti dupa tine unde ai nevoie.
SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com
violeta29 spune:
ANAXENA, Alexandra nu vrea absolut deloc suzeta.In public inca nu am alaptat, doar in masina, in parcarea supermarketurilor.Dar cum la plimbare plecam fara masina...rar stam mai mult de o ora
Ca sa putem sta mai mult trebuie sa iesi cu marsupiul, oare cum de acolo nu i se face foame 2-3 ore?
Si ca tot vorbiti de slabit,eu slabesc vazand cu ochii, desi halesc ca sparta, sunt asa mandra cand ma urc pe cantar si vad kg cum dispar.Abia astept sa merg la controlul de 6 sapt sa vad daca primesc unda verde ptr sport, sa dau si burtica jos.
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata
Kimmy spune:
Cred ca mi-a venit in sfarsit CM dupa 8 zile de simptome si un test de sarcina negativ.
Apropo,trebuie sa incet AC si vroiam sa va intreb daca vi s-a mai recomandat sa incepeti din a 3-a zi a CM-ului?Ca eu pana acuma incepeam din prima zi,dar asistenta cand mi-a dat reteta mi-a zis ca atunci cand se incep pilulele,se iau din a 3-a zi.Ma lamuriti pliiiz?
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)
Gabriela82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui atb Gabriela, multumim!!! Da ce botez mare ati facut! Cate persoane ati avut? Noi vom avea cam 50 si suntem in toiul pregatirilor... cine mai are botezul in weekendul asta? Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 |
si noi cam tot 50 de persoane am avut, n-a fost ceva foarte mare, am facut pe zi fara prea mult tam tam, asa mai simplutz.
spor la pregatiri

GABRIELA
de IRINA PAULA (02.07.2008)
Tecky spune:
Anaxena si Ileana il astept pe sot sa vina sa probam masina impreuna ca daca o stric sa nu dea vina pe mine,macar sa o stricam amandoi.![]()
Kimmy multumim.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
Yael spune:
Uf, tot ma tin sa va scriu si eu, dar nu reusesc...Si acum scriu cu bb in brate... Ceilalti 2x au inceput in sfarsit gradinita (se asteapta 4 luni aici pt. un loc la gradi), pana la ora 15 sunt doar cu asta mica.
Ce vreau eu sa va zic, o prietena de-a mea, italianca, mi-a recomandat un site pt. bebei. Uitati www.bimbomarket.it/en/" target="_blank">aici -toate produsele sunt trimise din Italia. Eu mi-am comandat tarcul www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=541" target="_blank">asta si multe altele... Cum vi se par preturile? Sunt curioasa... Pt. Finlanda preturile sunt mai mult decat accesibile! Shippingul e de 30e, deci e bine daca puteti imparti trasnsportul.
Mada, f. dragute hainutele lui Ari. Am mai comandat si eu de pe ebay uk niste hainute, de la 'Next', 'Marks and Spencer' si 'George'. E buna firma Next sau George?
Va pup si sper sa intru mai des... mda... asa zic mereu 
I, J
4v6kk, N
3v & E
1kk
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
Gabriela82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta29 Neata! BEy fetelor eu is calcata de tren rau de tot de doua zile, fii-mea a inceput sa foloseasca tzitzi pe post de suzeta si toata noaptea ma trezea sa-i bag tzitzi in bot, nici nu apucam sa adorm bine ca hop iar trebuia sa sar la cap cu laptaria .Nici n-am mai pus-o in patut ca era chinul si mai mare, trebuia sa ma mai dau si jos din pat ca sa o iau de acolo. Aseara s-a dus tati si ne-a cumparat suzeta, da ce credeti voi ca o scuipa frate de zici ca are rahat pe ea. Cum naiba fac eu sa o pacalesc sa ia suzeta? Mare prostie am facut ca nu i-am dat-o de la bun inceput, eu si ideile mele prostesti!Acu m-a pus pe ganduri si zilele astea cred ca o sa incerc sa ma mulg sa ii dau la bibe sa nu am surprize la botez ca nu l-o vrea nici pe ala si o trebui sa dau corsetu' de la rochie jos ca sa alaptez in mijlocul restaurantului Booon, mi-am varsat oful acuma sa vad daca apuc sa citesc ceva si sa ma uit la poze, ca deh sunt suzeta ambulanta, poate fi nevoie de mine in orice moment. Speranta moare intotdeauna ultima! Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni minunea care ne-a luminat viata |
cred ca sunteti la vreun puseu, n-o sa fie tot timpul asa

cu suzeta si eu la fel am zis, ca nu-i dau sa nu se obisnuiasca etc si acum n-o vrea sub nici o forma si mai nou nici bibe nu mai accepta

GABRIELA
de IRINA PAULA (02.07.2008)
ladymina77 spune:
Buna dimineata cu soare de la tg.m
Semnam si noi condica pe ziua de azi cu laude la adresa pozelor noi de la pepenasi.Absolut toti sunt fff dragalasi.Va
Fetele care ati avut botezul voi ati luat cadou la nasi?si daca da ,ce anume?Trebuie sa incep si eu sa i-au si nu prea am idei.
Dia sper sa ne mai intalnim cand merg cu Bogdan la sala la baschet.In rest ma plimb pe partea cealalta a poclosului pe Armoniei .Oricum avem timp sa ne mai intalnim.Frumoase pozele de la botez!
Gata ,fug sa termin ciorba ca vreau sa iesim afara pe la 1-2.
O zi frumoasa sa aveti.
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
violeta29 spune:
GABRIELA, deci si tu esti in aceeasi situatie cu suzeta?
Cu ochisorul am uitat sa va spun am decis sa mai asteptam, deja parca nu mai curge asa tare
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata

Da ce botez mare ati facut! Cate persoane ati avut? Noi vom avea cam 50 si suntem in toiul pregatirilor... cine mai are botezul in weekendul asta?