Pepenasi de iulie-august 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Fetelor eu citesc pe sarite si nu din lipsa de timp. Tot fara chef mi-s.

bujo cre' k esti oaia neagra a Brasovului ... auzi tu ... sa nu schiezi

ankule da' nu sari in capu' nostru k chiar nu sustine nimeni pe aici k esti normala . Bei ... vezi k ai draci k esti nefe . E un cerc vicios. Cred ca ai dreptate ... pune mana, schimba lucu, ia o lenjerie intima, umbla shi tu mai decoltata prin casa, parfumeste-te k poate poate iti vine chefu'. Da jos fo doo kile ca se poate sa-ti fi pierit pofta si din cauza ca nu-ti place cum arati dezbracata. Mie una mi se intampla ...
Eu te iubesc demento shi gura mare ce esti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Anka...stiu ca ai mai explicat cum faci tu cumparaturi de pe Redoute...pls!...mai spune-i si la CAP SEC cum se procedeaza...pls!!

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...iar de ''secs'' nu mai vb...ultima data ....a fost...aaaaaaaa ..nu mai stiu...

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Violeta ceaiul contine in felul urmator:fructe de anason,fructe de fenicul,iarba de menta,frunze de rozmarin,iarba de busuioc,radacina de lemn dulce,radacina de cicoare.
Eu nu alaptez,vezi daca careva dintre ingrediente este contraindicat,desi nu cred.Pupici

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Sarna` de aprecieri

Gabi,super costumasul mov .Am vazut si eu unul frumos ieri si nu cred ca ma abtin sa nu-l i-au dar mai incolo.

Ankule,multam de idea cu telefonul,nu-i rea.

Capri,si pe mine ma dor incheieturile,de fapt talpile,calcaiele dimineata cand ma trezesc de mi-e frica sa ma dau jos din pat.Acum de ceva vreme parca nu mai e asa intensa durerea dar i-au la greu calciu+d3 si cred ca le voi lua multa vreme de-acum incolo.

In legatura cu hemoroizii,parca Vio intreba,pune-ti varza cruda,o foaie de varza o speli,o strangi un pic in mana sa se inmoaie si o ti-i de seara pana dimineata la locu` cu pricina.Face minuni ,trust me ca-i pe probate.
V-am lasat revin mai incolo daca nu incepe mamaruta spectacolul ca aseara.Mai nou are concert seara,vrea in brate.

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

diarux: ce shtiu e ca sigur nu-i transmit raceala prin lapte ,ci mai degraba anticorpi la acest gen de virus,dar de altfel o poate lua pe cale virala,dar dc sta bine pe anticorpi eu pot sa ma tarasc pe langa ea si fata sa fie ok!acum depinde de organismul ei ,caci eu sa ma feresc sa nu am contact direct cu ea este imposibil ca doar cu mine sta toata ziua

si am racit pe bune:imi curg ochii si simt cum se infierbanta,nasul e infundat o nara,urechile infundate,muci,si o oboseala generala
ce-mi recomandati?

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

anaxena laptele fierbinte cu miere face minuni la raceala, iar pt nas fa-ti abur cu musetel

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

mi-am pus o lamaie intreaga la blender+miere si acum mananc tacticos cu lingurita

despre FUFU,cum ii zic eu,pai nene dc pana sa nasc trageam de sotz cu urlete si suspine sa ma fufuleasca pai acum numai cand ma gandesc parca ash face altceva numai fufu nu,iar cand fac ma bucur la fel de mult ca inainte si de aceea nu ma inteleg de ce pana sa incep actul in sine nu am niciun chef...dau vina pe hormoni,ca pe ei dau vina si pt ca sunt ca o vaca,dar dupa dieta mea drastica mi-am bagat picioarele in kg(pt moment) si bag in mine vrute si nevrute caci greutatea mea variaza in functie de vreme(probabil):am 57 seara mancata si nefutata,iar dimineata pe stomacul gol,cu exercitii depuse seara am 58.5(si supta de cupil),ca apoi la pranz sa am 58.3 ..in concluzie m-am suparat!!!fac o pauza de dieta cu milka choco &checks..parca asha se scrie,tre sa verific ca abia mi-am cumparato

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

eee
acum sa ma laud si eu...azi AM COPT PAINE pt prima oara in viata si a iesit foarte buna, din faina integrala.
ah, de fapt ar fi pt a doua oara in viata, dar primas data m-am ocupat doar de partea a doua. eram la tara ramasa singura acasa, aveam vro 13 ani, ai mei erau plecati din tara si eu ramasa in grija unei vecine. vecinuta a facut aluatul si a plecat cu treaba in sat si abaut asa de bine ca a uitat sa se mai intoarca iar aluatul dadea pe afara sa ma alunge si pe mine. il bagam in lighean si el iar iesea si tot asa. painea se facea la cuptor din ala din lut, incins cu lemne. am aprins focu, am pus painea in tavi, am intins jaratecul.....l-am strans, bagat painea, scos painea.... si ce puna a iesit vro 10 paini din alea mari rotunde. si vecina a venit pe la juma de noapte cik sa coaca paine da nici nu mai putea vorbi...

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Dieta asta bat-o vina ca asa de rau mi-a fost de m-am apuca si am mancat normal iar,pentru ca se pare ca organismul meu inca nu si-a revenit dupa nastere...asa ca,kg mele in plus mai au de astepat oleaca.Oricum sotum meu mi-a spus ca lui ii place mai mult ca am ceva forme.

Apropo de fufu vorba anaxenei,pai eu is mai dornica decat inainte.Probabil pentru ca pana sa raman gravi am incercat prea mult,si tot procesul a devenit nitel stresant.Si e si mult mai placut acuma,si am O mult mai lungi si intense(si mai dese ) in special datorita sotului meu,care isi da silinta in toate modurile posibile ca sa ma simt bine si se cam pune pe planul 2.Cica daca eu nu ma simt biine,el nu are nici o satisfactie!

Anaxena nu prea stiu ce remediu sa-ti recomand pentru ca eu racesc foooarte rar,si atunci dupa primele semne bag ceai cu lamaie,vit c efervescenta,aspirina si gargara cu apa sarata,si cam atat

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput