Pepenasi de iulie-august 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 19
diarux spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaxena si am racit pe bune:imi curg ochii si simt cum se infierbanta,nasul e infundat o nara,urechile infundate,muci,si o oboseala generala ce-mi recomandati? |
bai ...eu...neexperta ce sunt... stiu ca tre sa transpiri mult. deci de obicei beau ceai la greu cu lamaie si miere, iau paracetamol si ma infofolesc dupa o frectie cu spirt daca am noroc si are cine sa mi-o faca. eventual si picioarele sa fie "Imbracate"cu shosete imbibate in otet. suna nasol rau. da asa stiu de la babe.
fufu????ai inceput sa semeni cu mine????Subsemnata Verginica...

Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudorpoezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
Gabriela82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ladymina77 Sarna` de aprecieri ![]() Gabi,super costumasul mov .Am vazut si eu unul frumos ieri si nu cred ca ma abtin sa nu-l i-au dar mai incolo.Mami de Andreea Maria 07.08.08 Mami de Bogdan 28.05.99 http://community.webshots.com/user/ladymina77 povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi |
multumim
costumasul l-am primit la botez GABRIELA
de IRINA PAULA (02.07.2008)
anaxena spune:
eu ash transpira la greu,dar asta numai dupa ce se culca pishcotzelul si cine sa-mi faca frectie??sotzul meu e super-obo dupa ce toata ziua lucreaza la salon(amenajarea)...cupilul asta al meu a dormit ingrijorator de mult azi...plus ca plange cu lacrimi si isteric fara motiv...ceva se intampla,sper sa nu fie vreo raceala
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
diarux spune:
BUJO, maica...nem normalish! una pentru faza cu skiele, doi pentru felul in care povestesti. ca m-am cam prapadit de ras! ![]()
DR_ANCA, VIO 
CAPRI
again sa te faci bine si sa nu te mai doara nik (babo!
)
ANKALAURA nu mai ai chef de secs????asta-i boala, mama draga! io zic sa mergi la un doftor. cum se pate asa cevaZ?????![]()
Bagati o idee de cadou la nashi si aici!!! ca io telefon cordless le-am luat la nunta ca asta au vrut. da acum???
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
Tecky spune:
Salut toata gasca de pepenasi!
Fetelor ce se intampla cu Bora Bora ca eu am fost plecata la munte si nu am recuperat ce ati scris atunci?

Azi am fost la dr cu Raluca si in legatura cu canalul lacrimal infundat ni s-a dat trimitere la Lahovari pt desfundare.Am incercat cu tot felul de picaturi cu antibiotic dar degeaba:ochisorul tot ii curge si cateodata are si puroi.Dr a zis ca operatia nu este deloc riscanta ,nu se face anestezie generala ci se dau picaturi pe gurita sa adoarma copilul si in ochi se pun picaturi ca sa se relaxeze ochiul.A zis ca cel mai bine se intervine in perioada 3-6 luni ale bebelusului pt ca mai tarziu sa nu se agraveze.Peste o saptamana mergem sa rezolvam problema si va voi spune cum a fost.
Diarux multumim pt complimente.
Mada ce faci?Ce fac fetele?
Anaxena of se pare ca toata lumea raceste in perioada asta.Si eu ma lupt in continuare cu raceala.
Caprioara imi pare rau ca te supara genunchiul.
Bujo foarte frumusel Filip.
Kimmy ce sot atent ai,bravo.
Eu in legatura cu poca-poca ,asa numesc eu fufu sa stiti ca nu prea mai am chef pt ca sunt foarte obosita,Raluca imi ocupa tot timpul si seara vad numai patul sa dorm,nu ma mai gandesc la altceva.Mai rarut ca-i mai dragut mi se potriveste mie la capitolul acesta.![]()
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
flo1980 spune:
Hello again..
Anaxena eu si copiii am racit chiar in saptamana botezului, cu cateva zile inainte mai precis....
Eu m-am tratat cu paracetamol, homeogene 9 (sunt homeopate) si gatul mi-a trecut pana a doua zi. Pt. nas Olynth.
Copiii au fost doar mucosi. I-am "tratat" cu batista bebelusului.
Si cine e racit acum???? sotul....el si-a facut vin fiert, si sa stii ca si cu asta te simti mai bine, sa-l bei fierbinte, "inghititura cu inghititura"
Multa sanatate!
Ladymina77 eu intrebam de hemoroizi ![]()
Nu inteleg ce efect are varza pusa la dos
calmeaza durerile sau trece de tot hemoroidul??? 
Tecky ce marca e masina de spalat cu uscator si ce pret are please 
Legat de
nici eu nu am chef....vine pe parcurs asta daca cedez....ca nu vad in fata ochilor decat patul sa dorm ![]()
Ankalaura ce fain e scaunelul...daca stiam ca exista asa ceva nici eu nu mai luam cu "picioare labartate" acum 2 ani si nu mai dateam 4,5 milioane pe el.....
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
anaxena spune:
dar ce are scanunul cu picioare labartzate???
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
flo1980 spune:
Ocupa spatiu....degeaba 
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
ankalaura spune:
Cu skiatul... nu am putut si nu o sa pot niciodata sa ma deplasez pe niste chestii care incep cu mai bine de un metru in fata mea si se termina la inca vreun metru in spatele meu! Eu mi-s patinatoare...
FLO - ca sa alaptezi in masina trebuie
- sa nu porti salopeta
- sa lasi bluza scoasa din pantaloni / fusta
- sa nu ai curea cu catarama
- sa ai sutien special de alaptare
Daca astea sunt indeplinite, nu e nevoie sa te ajute cineva cu dezbracatul...
Fetele cu comanda- La noi vine mama maine seara, deci daca e vreme frumoasa si vreti sa o punem de o intalneala rapida in weekend, noi suntem available. Chiar prefer sa rezolvam in weekend, ca barbatu-miu nu se misca de la job, iar seara e pe fuga spre casa ca are program de balet si etc...
Anca mami de Eliza si Erika