Pepenasi de iulie-august 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele, multumim de grija. Si voua sanatate multa!

Biri, . Esti mereu pe faza! Poti sa ne spui ceva de tiroida postpartum? Io zic ca e bine de stiut, pentru toate fetili . Sanatate multa!

Alina, welcomeee ! Cred ca ai scapat de moderare deja.

Violeta, io nu am probleme cu alaptatul in public. Consider ca e ceva natural. Dar nici nu exagerez. In Metro m-am asezat pe scaunul ala de birou dar aveam fata in portbebe si ridicata si nu prea se vedea nika, plus ca am intors scaunul spre partea unde era mai putina agitatie. In parc mi s-a intamplat sa alaptez pe banca. A, si la nunta sora-mi aveam cum spui tu un gen de corset. M-am dus intr-o camera de langa sala cu mese si am alaptat, ce sa fac (pe Matei atunci, ca era demuult). Iar la botezul Ilincai am alaptat in masina.

Diarux, io stiu ca daca tu faci o boala si faci anticorpi ii transmiti la bebe prin lapte, chiar si la raceala. Dar totusi, cica trebe sa-l protejezi si sa porti masca daca ai muci si stranuti, tusesti, ca sa nu-l scuipi pe bebe cu virusii tai . Sper ca nu spun prosti. Biri?

Noi am avut o noapte cam agitata. S-a trezit des si a mancat cate putin, asa ca sunt chiauna. Si azi vreau sa ajung la dermatologie ca am mainile (palmele) varza, uscate, rosii, ma mananca si mi-au crapat de imi da si sangele.

Care ziceati ca va dor incheieturile? Pe mine ma doare un genunchi, da rau, de am probleme la mers. E o zona spre interiorul piciorului, care imi pare si umflata un pic. Si acu cateva zile ma durea incheietuta de la o mana (la palma). O fi lipsa de calciu? Sau ligamentele?

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

asaaaaa

AIDA de DIDI, nu s-o intoarce ea si nu sta pe burta, zice mami, vad ca, dar e foarte prezenta si tine lucruri in mana. Of, oare al meu cand o sa faca la fel???Si e tare nostima "plictisita " asa de atata fotografiat.

Pozele cu GARGA de BOTI...hmmmmmm ce pot sa mai zic. Tot la tortu' ala gargaricescmi-e gandul! denaturata mai sunt! Plus ca am mai vazut obiceiuri de botez sa fiu sigura ca nu uit ceva. Ca oricum sunt plopista la acest capitol

ALEXANDRU IONUT de ELLA e mai mic decat ursuletzu ala!! da vrem poze mai noi!

IRINUCA zambareata de GABRIELA e mortala in marsupiu. Si eu ma gandeam ca trebuie sa stea mai sus bebe in marsupiu si aveam remuscari ca nu il tin cum trebuie. da m-am linistit acum.

Pentru KIMMY , mamica de TIMI raspunsul la intrebarea "cu cine seman?" cred ca e evident!!!

Pentru SUN venita direct de la ...BORA-BORA...ca sa nu spun din alta parte, numai vorbe buna ca mi-e frica sa ii spun ceva de rau. iete dom'le cum chinuie ea frumusetze de luptatoare!!!mai , mai , mai! Apropo de intors, accidental cred,(ca abia facem 2 luni sambata) s-a intors si al meu o data de pe burta pe spate. si asta la masaj ca nu ii place sa stea pe burtik.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Dia, nici a mea nu vrea suzeta. Daca i-o dau face ca si cum ar voma. In schimb isi suge manusile cu spor. Daca nu le are isi baga destele pe gat si vomita. Asa ca i le pun inca, desi tare as vrea sa o dezvat de ele.

Maitreyi, succes in noul an de studenta!

Marimar, multu de metoda de adormit. La mine insa e problem sa o aplic ca adoarme mai mereu mancand .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Caprioara ai pus punctul pe I....si pe mmine ma doare genunchiul...dar rau ca imi vine sa plang cateodata...pana acum s-a in tamplat doar de 2 ori...odata saptamana trecuta si odata azi-noapte si de dimineata...de la ce este oare???????...lipsa de calciu????????

...ma duc sa ma uit in cuptor cum arata mancarea...de dieta...

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Kimmy, livrarea in Romanika te costa in functie de valoarea produsului. In jur de 55-65 roni. Iote, am copiat de pe site:

Livrare cu firma de curierat DPD (plata cu card bancar sau O.P.)- īn Romānia
Produse cu valori īntre 0 - 384 RON: 55,27 RON / colet
Produse cu valori īntre 385 - 768 RON: 60,80 RON / colet
Produse cu valori īntre 769 - 1.535 RON: 66,32 RON / colet
Produse cu valori īntre 1.536 - 4.605 RON: 71,85 RON / colet
Produse cu valori īntre 4.606 - 7.676 RON: 73,69 RON / colet
Aceste costuri au fost calculate la cursul de 1 RON = 65,14 HUF
Īn webshop pot ap#259;rea alte sume, cu deosebiri minime, īn func#355;ie de schimbarea cursului valutar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

CAPRI multumesc! sper sa nu raceasca macar pana la vaccin! of! si sper sa iti treaca si tie toate durerile! ca vad ca te-au podidittoate acum! uarata e toamna, frate, de aia fac eu astenie de toamna si nu de primavara.

vazut si printzesele de Cheshunt, Hertfordshire, Uk!! dar, MADA, ce naiba cauta pepenele ala acolo? Are you trying to kill me????

Ce frumos zambeste si ALICIA de SIBYLLE

ANKALAURA uni iesti pozili cu fietili tali ???numai asa vreo 2 de proba???

Am revazut si pozele cu MARIA de ANAXENA!tot superbe mi se par si acum. Nu mai sopun ca mor de invidie cum arata mama, da hai!

IRINUKA vrem poze noi cu AMALIA

Ciufuliciul MAYA de VICKY arata...gorgeous!!!si ce frumos zambeste ea la 3 luni!!!

mai, mai, mai, da si DAVID de FLO are noroc de un tort asa de bengos!! Cred si io la asa zambet shtrengaresc....

iar DAVID de RONTZY...super mamica, super nashica..."asortate" cu baietu' frumos foc!!!(APROPO, SI VOI SUNTETI SURORI??? CA PARCA SEMANATI) si sa nu mai zic de tortu' ala de 3 luni...

Ce pijamale criminale are RAYAN de ALINAM (sper ca nu spun prostii si sunt pijamale!)

gata
am vazut tot!
de acum ma duc la trebi. sa nu ma dati disparuta vreo 2 zile. Revin si io dupa botez. (bine, daca intru mai repede sa nu ma dati afara).Si scrieti intr-un ritm mai normal sa va poate prinde omu' din umbra!

Pupici

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

hello hello

avem de raportat : la 2 luni Sofia are 4650g (1100g in ultima luna), 58cm. am facut vaccin. saracuta tare a mai plans ca mi-au dat si mie lacrimile. si ier icand am iesit la plimbare a urlat ca niciodata de spaima ce cine stie unde o duc iar. am vrut sa mergem undeva cu masina dar n ua fost posibil. cand am urcat in masina a inceput si mai tare. drept urmare am luat carutul si am plecat per piedes.

am pus de ieri poze noi pe picasa dar n-am mai apucat sa dau de veste.
ieri a fost tare cumintica si m-a lasat sa fac o gramada de treaba dar azi s-a marait si pentru ieri cred. abia acum a atipit si eu fug repede sa calc niste haine. poate am timp sa si gatesc ceva.

m-am uitat la cateva albume: Thea, Irinuca de Gini...
foarte frumoase

am fugit
ciao

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Camy, te doare cand calci? Ca pe mine la mers ma seaca...

Vazut poze cu:
- frumoasa si haioasa Ana Sofia de Marina
- blondutii si dragalasii Flavius Casian si surioara, de The_Andreea ; superbi copii ai, soro!
- Andreea Maria de Mina; poza bursucel e to-ta-la ; dar si cea in care ne saluta cu drag; rochita alba de parada e superba!
-frumusica Irina Paula de Gabriela, care a implinit 3 lunite: ce mai, se deja domnisoara!

Mergi la inceput

Mai, ma simt datoare sa strig pe cineva:

Dara_d, unde eeeeeesti?
da un semn sa stim de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Naspa cura!Am luat pe stomacum gol o tableta de durere ca de nu ma omoara burta...si toata ziua sunt cheauna de cap!Acu am mancat ceva orez si parca incep sa-mi revin.

Capri multumesc de info...deci vorba lu bunica,am palmuit cacatu!Pentru vo 20 de ron am de asteptat 3 saptamani in plus.Of ce toanta sunt!

Am vazut si eu pozele frumoase cu Andreea Maria de Ladymina,Flavius Casian de the_andreea,Irina Paula de Gabriela si Ioana Maria de Annababy

Mai aveam ceva de zis da am uitat cui

Stiu sigur ca vroiam sa trimit un la diarux

Edit ca mi-am amintit-fetele cu probleme cu scaunul,eu beau ceai Digestie usoara de la Fares si sunt tare multumita.

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput