Pepenasi de iulie-august 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Vad ca am scapat dar celelalte mesaje care scrie ne-moderate cand le modereaza???

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui the_andreea

Neatza si de la Sb.
Mada,Maytreyi,Ruxi multu' de aprecieri .Aseara am admirat si eu cateva albume de pepenasi (multumesc mult Kimmy) si sunt toti niste scumpi,asa de mult imi plac
Eu nu prea am cu ce sa ma laud decat cu un bb puturos,caruia nu-i place sa stea pe burta dar ii place tare mult in fundulet si nu pot sa-l las sprijinit pe perne pt ca se chunuie sa se ridice.Si cu ocazia asta am si eu o intrebare: mai sunt bb-i care la aproape 4 luni nu se intorc de pe spate pe burta sau invers sau al meu a ramas ultimul?
In rest doarme de la 9,30-10 seara pana la 9,30-10 dim cu pauza de papa la 7,tot 5 mese/zi de 180 ml plus sucul de fructe 100 ml.In timpul zilei in schimb nu prea doarme decat vreo 2-2,30 ore adunate.

toate mamicile si piticii

Andreea mami de Theona (28.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Maria se intoarce de pe burta pe spate si adora sa stea pe burta,dar nu reusheshte sa se intoarca de pe spate pe burta si crede-ma e foarte frustrata de chestia asta si noi ne amuzam copios...stai linishtita ca sunt muuultzi copii care nu se intorc la varsta asta si nu fac multe alte lucruri

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am reushit sa racesc cu toata lamaia si mierea mea...ma simt mizerabil si imi e frica sa nu se imbolnaveasca si Maria..incerc sa evit sa stau cu ea,dar cine sa stea??ca dc se imbolnaveshte il omor pe sotzul meu,ca el a venit cu virusul in casa!!
si cu salonul mai am atatea de facut si cum sa ies eu din casa cu mucii dupa mine si copilul in bratze si sa am si pretentia sa nu se imbolneaveasca Maria?!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

salutari de la bacau...

sunt pe fuga ca intre timp m-am trezit la realitate si mi-am dat seama cate am de facut. si sunt singura acasa si bebe cine stie cat sa vrea sa doarma...
deci...

KAMELYA

BUBUmultumim de retete.

MADAai bagat link la retete? ca iar le cautam dupa aia...

ANILANSA iti uram "Bine-ai venit"
pe un forum mult ravnit!
Sa citesti tot cat mai des,
sa ne scrii,bine-nteles
poze sa ne pui cu voi
sa va cunoastem si noi!!!

KIMMY nici eu nu am inteles niciodata cume cu anticonceptionalele astea. Pe prospect scris una, dr imi zicea alta...deci nu am idee ce sfat sa iti dau. Decat ca...ARUNCA FRIGIDERU' ALA!!!!E nociv!

aaa...iar ideea cu felul in care sa te infatisezi la nebuna de la ghiseu cu cupilu e super. pot sa fur drepturile de autor????Poate am si eu nevoie vreodata....

ca sa stie tot poporu' de pe forum, am o SOR'MIA foarte denaturata, care mi-a pus gand rau dimpreuna cu MADA DE IRLANDA, care ele, fetele, au o ciuda imensa pe o anumita parte a corpului meu (corp diafan de altfel, de o perfectiune venusiana, greu de egalat) si vor sa ii modifice aceasta structura. Ele nu "stie" ca alerg foarte repede si nu au cum sa ma prinda! sac!!!!De al naibii am sa mai fac si alte poze trucate de astea (caci sa stii ca aia de "DUPA"e trucata rau, draga MARIMAR, adik "e" luate din pozitie tare avantajoasa si camuflat totul de haine! caci burticovici e still there! inca. Da scapam noi si de aia! sper), deci cumn ziceam o sa mai pu ca sa moara dushmanii mei , iar vorba lu' maneaua!

si sa nu uit, interesant subiect cu adormitu'! merge si la adulti????MADA si pe asta trebuie sa il "pin to start meniu"

BIRI Mai des, maica pe la noi ca e de dat sfaturi "medicesti"pe aici cateodata! sa nu fie stresata numai DIANA M saraca!!!

ANAXENA CA vad ca iar ma ignora lumili la intrebari, iar tu esti in tema cum s-ar zice. daca alaptam nu se transmit virusii la bebe???ca sa stiu si io ca urmez cu raceala. E perioada mea de gratie...sa dea ala mic negru si cu coarne sa nu im raspunzi., ca te bantui pe mess forever!!!@

Ma duc sa mai vad restul de ooze si gata...dispar vreo cateva zile ca e de jale cu treburile prin casa...si cat doarme cupilu io stau pe net in lo9c sa imi fac treaba./

ma simt tare frustrata ca nu ma "joc " cu el mai mult. Se pare ca voi avetio atatea activitati cu bebeii si io...staiu pe net! tonta!!!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Salutare.De dimineata am deschis pagina si asa a intepenit, ca fata mea a vrut numa in brate, n-am reusit nici sa mananc pina la ora asta.
DIARUX ,bun pontul cu sab simplex numa ca trebe sa cumparam ca noi nu am avut colici pina acum si apoi incercam.Am incercat cu laptic de la mami si a molfait doua secunde doar si s-a prins ca e prosteala pe fataAm niste debridat prin casa , i-am dat o dat si sugea lingurita, oare sa incerc si cu din ala?
Mey da ce ma ofticati cu pozele alea, io de ce nu pot sa le vad?Se deschide pagina, apar albumele, iar cand deschid unul da eroareSi eram asa nerabdatoare sa vad si eu pepenasii
ANABABY, multa sanatate ariciului, sa se faca bine cat mai repede
CAPRIOARA, in Metro zici , pe scaunul de birou, super tare , cred ca trebuie sa experimentez si io alaptatul in public ca nu mai tine
FLO, tocmai asta e faza , cu dezbracatul , ca as avea unde,e un separeu acolo, dar ar trebui sa dau corsetul jos de totNu stiu deloc cum o sa fac.
ANILANSA, bine ai venit
BUBULE, salvat retetele, dei mai avem ceva pina la diversificare, multumim
KIMMY, uite un pupic sa treaca depresia
KAMELYA, un pupic si ptr voi sa treaca ochisorul

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Off anaxena imi pare rau ca ai racit! sa treaca repede si sa speram ca nu se imbolnaveste si Maria!

Am revenit de pe drumuri,si pana la urma mi-au dau o adeverinta ca nu se poate da o asemenea adeverinta,adaca care sa contina data licentei.Sa speram ca va fi bine

Am primit mail din ungaria ca maine intre 9-17 o sa fie livrat la destinatie.Pacat ca eu o sa-l primesc abia prin 25.Acu deja imi pare rau ca nu am comandat pe adresa mea,chiar daac plateam mai mult.Asa livrarea ma cost in jur de 40 ron.Cu livrare in romania cat costa?

Andreea cu placere

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

the_andreea, stai linistita cu intorsul de pe o parte pe alta. Nici Aida nu face asta si nici nu ii place sa stea pe burta, pediatra a zis ca e ok, nu conteaza ca inca nu face astfel de miscari, le va face ea pana la urma.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Cura de slabire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

VIO si io patesc la fel cu albumele. de aia deschd cu modzilla. cu asta ma lasa sa le vad,. Nu stiu de ce celelalte browsere nu merg. sa la ia...n...
Nu stiu cu debridatu. are gust de portocala?

MORCOVEATA esti lipsa la apel si nu avem poze nioi cu NICHOLAS.la fel si JJOVANA cu DARIA

ANNABABYo dulcica IOANA intre perne.si cum o tine tati sa mearga

de FILIPANU ce sa mai zic! Un shmecher si jumate. Crek seamana cu mama lui care face commenturile la poze! Si aia cu tortu' e bestioasa!!!

O frumusetze de ANAIS in brate la mama ei! apropo, iar un pipic si pe saptamana asta pt NARCI sa nu zici iar ca te neglijez!Nu de alta da vad ca fii'ta stie de astea cu "gechi cean!"

Imi place la nebunie "sedinta foto" la 2 luni si 10 zile a

ILINCUTZEI de CAPRI, mai ales alea cu fratioru iubitoru'!

IRINUCA de GINI, tare mandra cu mami si tati si cu tortu ala demential!!!

Fotogenica RALUCUTZA DE TECKY . Seamana cu mama ei! tare mult. Si mama ei nu stiu de cine imi aminteste, dar imi pare tare familiara. Pozele de la botez sunt....fara cuvinte!

iasa mnai trimitem ca sa nu se piarda ca si mor!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Am facut proba si nici a mea nu se intoarce.
Daca e pe burta si o ajut, mai reuseste uneori, dar dureaza, si numai daca o imping eu aproape pe o parte.

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

ANAXENA , ce nasol ca ati racit poate nu o sa ia si Maria. La noi e tati racita da l-am bagat in carantina, iar cand facem fetii baitza isi pune "botnita" cum ii zice el
Si apropo de raceli, Alexandrei ii curg rau de tot mucisorii, nu are febra nu tuseste. Iii dau cu Marimer si aspir mai mereu.Sa ii mai dau oare si altceva?
MAITREY, bafta cu scoala
ALINA.M succces cu cura de slabire
DIA, fata mea isi suge manutele da asta cand ii este f foame si eu o schimb, dar suzeta n-o vrea sub nici o forma. eu insa mai insist
MARIMAR, foarte interesanta metoda de adormit bebeii, mulumim
Aaa , si sa ma laud si eu cu una bucata hemoroid , amintere de pe perioada sarcinii, dupa nastere dezertat cu totul inspre exterior. Am dat cu hermozon si apoi proctolog da nic, cum scap io de ditai animalu? Ca de cand am nascut ma mai si constip la greu si doare frateee cand efectuez operatiunea aia...stiti voi
BIRIBU, stai linistita nu esti singura care nu reuseste sa tina pasul, eu am lipsa capitole intregi pe care cine stie cand le-oi recupera

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata

Mergi la inceput