Mamici norocoase de sept-oct 2008 (162)
Raspunsuri - Pagina 21
andy_galro spune:
Gata s-a rezolvat!!!!

Parola pentru contul de mamici a ramas aceeasi iar cea pentru contul de bobocei o gasiti pe adresa de septembrieoctombrie pe yahoo(care are aceeasi parola ca si la mamici) Sper ca m-am facut inteleasa! pupici tuturor
Andreea
super-happy de
Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
iepurila spune:
neata mamici si burtici
cred ca incep si eu sa experimentez diverse stari de disconfort. probabil accentuate si de starea de raceala (tusea imi cam da de furca si am o frica sa nu declanseze ceva....)
Deci nu prea pot sa mai stau mult in picioare, nici pe scaun, imi simt burtica intinsa la maxim (ma tine pe toate partile), ceva dureri de sale......, presiune pe vezica....
asa trebuie sa fie, nu?
vineri ma duc la dr.
azi vreau sa incep si eu sa-mi fac bagajel.
pup
Eu, iepurica
37+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Octavia75 spune:
Bun venit pe lume micilor buburuze si buburuzi, felicitari mamicilor si taticilor, multa sanatate, bafta burticilor in asteptare!
OOfff...si pe mine ma chinuie niste mucisori de cateva zile...si parca ma incearca si o usoara tuse, dar am actionat rapid cu ceai de ceapa si vad ca s-a mai domolit. Si noi tot mai punem si mai scoatem lucruri din bagajel, de pina la urma o sa para ca plec cu Teatrul National in turneu. Bebelina e foarte activa, mai ales noaptea....iar ziua ma suteaza cateodata sub coaste, in partea dreapta, de nu mai primesc aer si ma apuca rasul.
38+ cu
....mai avem un pic.
Octavia75 & bebe mic
EvaF spune:
Neatza de la un pitic care azi face o luna!!!!

Va pupicim pe obrajori, am vazut poze de bebei superbi: Eva de MonycaC(ce mamica frumoasa si ce bebelina!!!), Alexia de Laura, bebei scumpi de MommyMagda, de July, Andreea_and, Kid, si muuuuulte scumpete mici!!!
Ce frumosi copii la noi la odisee!
Acum ca am intrat si eu pe contul comun am pus si eu album cu fi-miu!!!
Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA ![]()
Povestea nasterii mele, Luca Noah
varsta Luca
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _irina_ revin dupa ce citesc din urma... dar mesaj important pentru mamici si burtici... ![]() ![]() va descurcati foarte bine si singure, situatia e sub control, chiar daca oboseala e la cote maxime, bebe are colici, voi nu mai aveti o zi sau o noapte normala de cand a venit bebe, stiti deja cum se face un dus in 3 secunde si cum sa va spalati pe dinti in timp ce bebe suge linistit. Nu trebuie sa chemati bunici, mamici si alte rude in ajutor! Mama stie tot timpul ce e mai bine pentru puiul ei, si chiar daca mama voastra a stiut ce e mai bine pentru voi nu inseamna musai ca stie ce e mai bine si pentru puiul vostru. |
Sunt de acord cu tine, desi nu stiu cat voi rezista la oboseala, avand in vedere cat am alergat pana acum [:D ]. Zilele astea o las mai moale, vad ca daca nu ma suna nimeni cu noaptea in cap sa vada daca am nascut pot dormi si pana la 10. Cu lucrul de acasa am lasat-o moale, pur si simplu n-am avut cand sau disponibilitatea sufleteasca sa mai ajut pe altii :)
Dar tu te-ai certat cu cineva de-ai scris randurile astea sau erau de incurajare pur si simplu?
Simodina te rog nu renunta la propaganda pentru alaptatul exclusiv. Sper sa ma tina nervii sa fac si eu asta si orice sfat repetat are mai multe sanse sa ramana fixat pe un delushor in cerebeluul meu. Am impresia ca n-o sa fiu in stare sa caut postari pe forum in timp real. Uneori le mai salvez, dar si din cele salvate am facut deja o mare varza. Sunt foarte fopolositoare posturile mamicilor care alapteaza - si nu mai dau nici un nume, va stim pe toate :)
40+
Anda Teodorapozne cu burtici si alte nebunii
monica_dicut spune:
a_rose multi
. Ai PM de la mine. Am vazut si mica printesa frumoasa 

monyca.Cbine ai revenit prinrte noi. Sa-ti traiasca minunea, sa creasca mare si sanatoasa
hristin si baby_boy FELICITARI
SA va traiasca feciorii, sa creasca mari, frumosi si sanatosi.
Fetele, merci la toate 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
EvaF spune:
Vazut poze cu fetita scumpa de A_rose!!!

Oooofff, ce a patimit acest pui de om!!!
Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA ![]()
Povestea nasterii mele, Luca Noah
varsta Luca
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
preety spune:
Felicitari multe proaspetelor mamici si bebeilor lor
!!! Sa fie sanatosi cu totii!
Maryb tu vrei sa nasti normal? Eu nu am avut pretentii ci i-am spus dnei dr. sa-mi spuna cum crede ca e mai ok pentru starea mea si a bebelinei. Din varii motive a sugerat cezariana si am decis sa fac cum zice ea ca stie mai bine
.
Ref. la hainute eu le-am spalat la masina la 40 grade, pe fata, cu Dermalin de la Sensiblu, fara alte adaosuri de balsamuri sau altceva. De calcat le-am calcat tot pe fata, chiar si cele din catifea, si n-au avut nimic... 
Gargaritza si eu noaptea sunt de ras. Anchilozez toata intre picioare si ma duc la toaleta sprijinindu-ma de usa si de toti peretii... ziua e mai ok. De ex ieri am facut un pustiu de bine si m-am dus pe la piata, m-am fatait, am facut cumparaturi... si dupa ce am ajuns acasa m-a durut f. rau burtica jos
necesitand un no-spa. Asa ca sugerez sa fim cuminti ca nu mai e mult si nu are sens sa dam pe branci acuma!
Lucuta, asa cum am mai zis, senzatia ta e perfect valabila. Ideea e ca inca ne putem sustine macar intre noi, cele care am mai ramas cu nastere in octombrie. Nu are sens sa nu scrii, ptr ca mai sunt eu, maryb, felicic, gargaritza si altele care inca nu am nascut. Ori suntem aici una pentru cealalta
.
37+ cu mult dorita
Sorina
AMR 14 zile!!!
monica_dicut spune:
Of, am vazut si eu pozele de bobocei frumosi si m-a bufnit un plans de nu-mi mai revin. Chiar nu am mai plans de mult...
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anis Apropo e permis COLDREX-ul in sarcina?? |
Anis, multa sanatate fetiteti tale.
Coldrexcompruimate contin Fiecare comprimat Coldrex contine: Paracetamol Ph. Eur. 500 mg; Clorhidrat de fenilefrina 5 mg (desfunda nasul); Cafeina Ph. Eur. 25 mg; Terpinhidrat 20 mg; Vitamina C 30 mg. Tote astea par OK in sarcinadar intreaba si medicul...

40+
Anda Teodorapozne cu burtici si alte nebunii