Mamici norocoase de sept-oct 2008 (162)
Raspunsuri - Pagina 20
Nerantula spune:
Am trecut la Huggies, sunt super!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
angelynna82 spune:
Neatza fetele, va invit la o 
Aseara am ramas fara net 
Mary eu am spalat hainutele pe fata la 40grade si calcat tot pe fata, cele din catifea nu le-am calcat. 
Anis bafta la control,
sa va treaca viroza cat mai repede, nu stiu daca este indicat Coldrex in sarcina, intreaba dr.
Irina
mie mi-ar place tare mult sa fie mama
langa mine sa ma ajute decat soacra care ieri m-a intrebat dc am mai luat cadita ca deja este una aici (dar pe care a folosito toata lumea)
Nerantula
e prea mic Gruia sa il lasi sa planga in patut, acum are nevoie de mami sa o simta cat mai bine, chiar daca asta pt noi inseamna neodihna
39+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
Mai e putin 

iepurila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui a-rose buna, mamici ! imi cer scuze ca nu am mai dat niciun semn de viata insa din 28 august de cand am nascut am trait numai clipe de cosmar... deci, am nascut la 36 de saptamani, in 28 august o fetita, Ruxandra Maria, APGAR 9, 2850 gr. A fost considerata prematur datorita varstei gestationale. la nastere totul a fost ok, am nascut prin cezariana la 12 si un sfert ziua, fetita a fost dusa langa ceilalti nou nascuti. a doua zi dimineata, au vazut ca fetita era toata vanata la fata si manute. ma intreb ce o fi facut medicul de garda in noaptea aia de au observat abia dimineata starea fetitei. au bagat-o urgent la incubator si perfuzii. intre timp eu m-am ridicat si m-am dus sa-mi vad copilul. abia respira. mi s-a zis ca are insuficienta respiratorie iar apoi ca ar fi o forma de pneumonie si ca se poate trata si acolo, la hateg, un orasel mic vai de mama lui. dupa ce ne intelesesem si cu sotul si cu medicii sa ramanem in hateg, m-am razgandit brusc si am cerut o ambulanta ca sa trimit fetita la centrul de prematuri de la timisoara. dupa scandaluri si suparari din partea medicilor, mi s-a pus la dispozitie o masina si un medic si fetita a plecat cu sotul la timisoara. eu, operata doar de o zi nu am putut merge atunci pentru ca centrul de prematuri nu se ocupa de mame ci numai de copilasi. dupa 3 zile am ajuns si eu in timisoara. odata ajunsi acolo, situatia fetitei s-a dovedit a fi cu totul alta, mult mai grava. a fost diagnosticata cu septicemie, au zis ca are un microb in sange, cu un CNP foarte mare si ca dureaza cateva zile pana depisteaza ce microb este si ca totul depinde de fetita daca va supravietui sau nu. au bagat-o la antibiotice, cele mai tari existente in momentul asta, la terapie intensiva, oxigen, perfuzii, transfuzii... etc. i s-a facut si botezul la terapie intensiva, ca sa o putem inmormanta crestineste. intre timp, au zis ca se aude ceva suspect in toracele ei. au zis fie ca este o malformatie la inimioara, fie la plamani. in 2 zile fetita a facut 2 radiografii la plamani si 1 eco la inima. au zis ca nu are nicio malformatie la inimioara insa, din cauza microbului din sange, plamanul i s-a perforat si a intrat aerul si daca nu se va resorbi, va trebui sa vina un chirurg sa-i faca o punctie si inca nu se stie ce chirurg va veni, pentru ca este foarte mica si nu se incumeta multi...diagnosticul a fost de prepneumo torax. apoi i s-a facut si eco la cap. i s-a gasit hemoragie intaventriculara de gradul 2. ni s-a zis ca asta se cam resoarbe in timp si sa ne rugam sa ramana fara urmari fizice sau psihice. nu stiu daca isi poate da cineva seama ce am putut trai in aceasta luna septembrie. am fost distrusi. in viata mea nu am plans atat de mult. am ajuns mai slaba decat inainte de sarcina. dar Dumnezeu ne-a ascultat si ne-a ajutat. s-a descoperit in final microbul. era un bacil gram negativ pe nume seratia care se transmite din spital. ne-am gandit ca in momentul in care au vazut ca se invineteste si au bagat-o la perfuzii in hateg, i-au transmis si acest microb care a avut o perioada de incubatie de 24 de ore si s-a pozitivat in momentul in care a ajuns micuta de timisoara. ma intreb daca nu as fi luat decizia sa o trimitem la timisoara...am certitudinea ca am fi fost pe lista langa micutul andrei... imi pare rau ca nu v-am dat de veste in momentul nasterii, asa cum ar fi fost si frumos si normal, insa... acum stiti care au fost problemele. acum suntem bine, papusica noastra a luat in greutate, a scapat de microb si de problema la plaman si acum speram sa ne ajute bunul Dumnezeu sa fie bine si cu creierasul. dupa o luna de spitalizare, am venit si noi acasa insa va trebui sa tot mergem la control la timisoara. cam atat... nu as fi crezut niciodata ca un sufletel atat de mic iti poate intra atat de repede la inima si ca poti suferi atat de mult daca ceva rau i se intampla. oricum, am ajuns la concluzia ca viata noastra a luat o cu totul alta cale. sa speram ca nu vom mai trece niciodata prin ce am trecut. o sa pun si poze cu iubita sa vedeti ce blonda frumoasa au mami si tati. va pupa rose |
Rose, o Doamne prin ce clipe de cumpana ati trecut! Ma bucur ca acum sunteti bine, acasa, toti trei. Pupa papusha dulce. Sa fie sanatoasa de acum si sa va aduca numai bucurii.
Eu, iepurica
37+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
iepurila spune:
| citat din mesajul lui 300 Azi la ora 9.40 s-a grabit pe lume Radu Gabriel. E un frumos de 3 kg si 200. Baby-boy. Poftim, eu ma vait de contractii si ea naste, draga de ea! 40+ Anda Teodorapozne cu burtici si alte nebunii |
FELICITARI MAMICOOO!!!! Gabriel, bine ai venit pe lume! Sa fii sanatos si papacios si sa bucuri fiecare clipa din viata parintilor tai!
Eu, iepurica
37+ 
anca81 spune:
Khristin felicitari pentru grasunel, sa va traiasca si sa va bucurati de el.
Nerantula, Carlei ii plac zgaltaielile, mie nu
Dupa 2 ore de plimbari prin gropi sunt super obosita, ea doarme oricum afara, uneori ma asez pe o banca si misc usor caruciorul cu piciorul, n-are nici o treaba.
Legat de intrebarea ta, cred ca esti un caz fericit daca Gruia papa si adormea fara sa fie luat in brate, la noi nu se intampla niciodata. Eu nu o las pe Carla in patut sa planga, o iau in brate si o linistesc. Argumentul meu: o iubesc de mor si atunci cand plange simt ca are nevoie de mine mai mult ca niciodata. Si am ajuns sa recunosc plansetul de foame, cel de durere si chitaitul de alint.
A_rose, am vazut pozicile cu micuta voastra, e tare frumusica, sa va traiasca si sa fie sanatoasa.
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
iepurila spune:
| citat din mesajul lui LUCUTTA Mary b,hai ca iti raspund eu .Am spalat toate hainutele si le-am calcat pe fata si nu au nimic,iar cele din catifea nu le-am calcat desi cred ca se poate dar pe dos. Asai ce rau e cand nu t-i se raspunde?si eu am patit asa de aceea nici nu prea mai scriu .Este de inteles ,poate si noi am fi tot asa ca si mamicile care au nascut deja ele au alte discutii ,noi suntem prea putine care am ramas ,adica gravidutele si trebuie sa ne raspundem noi intre noi. 36+ Sergiu Viorel |
nu fiti suparatele fetelor. Eu care asa de rar intru, inteleg perfect. Eu va pup si chiar as raspunde daca as fi on line si as sti si raspunsul la intrebare.
Apropos de calcat si spalat - operatiunile acestea au fost facute de maama. Dar chiar nu vad vreo difernta majora.

Eu, iepurica
37+ 
sabinel spune:
buna dimineata! dam si noi o cafea cu mult lapte.
nerantula, nici eu nu las mandra sa planga in patut. nu ma lasa inima s-o aud plangand. ieri insa am lasat-o 3 minute sa urle si a adormit (intindeam rufele la uscat). vezi si tu care varianta e mai convenabila, desi copilul la varsta asta nu plange chiar fara motiv. iar mie imi place tare mult s-o simt, ei la fel, ca nicaieri nu se simte mai bine decat in bratele mamei
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
sabinel spune:
maryb ,lucutta eu nu am calcat nici o hainuta. au fost toate noi si le-am dat o clateala in balsam, sa se inmoaie si sa puta personalizat. iar fata n-are nici o iritatie nimic. cred ca aceeasi treaba NU e valabila in cazul hainutelor primite de la altii. noi n-am primit decat hainute noi, asa ca nu ne-am strofocat cu calcatul (nici macar nu-mi place sa calc)

ca un eveniment, mandra a domit legat de la 1 la 6. la 6 papat, intins, luat in pat cu noi si doarme si acum
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
andy_galro spune:
Neata! nici eu nu pot sa intru pe contul comun de la mamici...si cred ca stiu unde este greseala....s-a gresit cand s-a facut contul de bobocei pentru ca s-a pus aceesi parola ca si la mamici...am patit-o si eu cand mi-am pus aceeasi parola la 2 conturi-unul din ele nu a mai mers....deci acum recunoaste contul de bobocei si nu il mai recunoaste pe cel de la mamici....in concluzie cred ca ar trebui schimbata parola la unul dintre ele....asta ar trebui sa rezolve problema....incerc eu sa ma ocup de problema si daca rezolv o sa trimit noua parola pe contul de yahoo.....e bine asa?
Andreea
super-happy de
Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
alexa si mami spune:
neata!
vreau si eu o cafea, ca iar n-am chef de nik, dar dau vina pe vremea asta de kko:(
nadina, am vazut-o pe micuta "mala", e o dulceata. din cite se vede, serban nu e gelos, asa-i?
azi iar sunt mamica de 2 ori, chiar daca am burtica inca:) mergem sa o luam si pe verisoara alexei de la scoala, apoi program de voie.
alexa si
mami