Mamici norocoase de sept-oct 2008 (162)
Raspunsuri - Pagina 19
simodina spune:
Maryb depinde de material. Cele cu imprimeuri plastifiate/cauciucate, de catifea sau raiat le calci pe dos restul pe fata. De fapt le calci asa cum le-ai calca si pe ale tale... De spalat eu le spal sincer cum apuc, fie pe fata fie pe dos...Detergent Amway pt bb, balsam Silan sensitive ca folosesc la tot familionul...
Tzitziri proba suptului ca papa san. Tre' sa manance intre 130-170 ml/kg corp/24 ore dar cel mai important este progresul in greutate. Pe saptamana tre' sa ia minim 150g dar 200 e si mai bine. Si stai linistita, noi am recuperat la 3 saptamani greutatea de la nastere si la o luna aveam vreo 200 g peste... Dr Culcer insa e de parere ca mai bine 500 gr/luna cu lapte de san decat 1 kg cu lapte praf asa ca noi nu am bagat inca nici un fel de completare. Repet astea pt ca e ft usor sa te dezarmeze cresterile in greutate ale celorlalti si sa nu fii tentata sa-i bagi completare daca nu e neaparat necesar. Lapticul de san e cel mai bun, alaptatul exclusiv pastreaza cum trebuie productia ta de lapte ca sa nu mai spun ca e de o mie de ori mai comod. La Serban am mers pe mixt 3-4 luni apoi formula exclusiv asa ca am experimentat pe propria piele. Si gata, ma opresc aici cu propaganda alaptatului exclusiv ca m-am repetat deja de prea multe ori.
LE Am pus si noi cateva poze in album daca vreti sa vizionati Mara si Serban...
300 spune:
Mesaj de la baby-boy
Va pup pe toate. am experimentat si naturala si apoi ceza. Maine sper sa ajung la puiut.e superb
40+
Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
300 spune:
Nikolici ai sa vezi, Karina e un copil sanatos si te vei bucura enorm s-o ai in brate.
Legat de faza cu casa de gravi, cred ca femeii asa ii intrase in reflex sa urle la clienti nesimtiti incat pur si simplu nu s-a mai uitat. Nu cred ca era rea vointa.
Nerantula, tzitziri 
Ankussa sunt fete cu ceza care nu au asteptat 8 sapt sa reia seks, in ro cel putin zic ca sunt 6. Dar e bine totusi sa mergi intai la control. Desi la ce ai povestit despre sist lor...
40+
Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
Nerantula spune:
tziziri 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
Nerantula spune:
Uof, printre picaturi mai apuc si eu:
Felicitari, mami khristin! Sa-ti traiasca feciorul si sa fie sanatos si papacios si cumintel, iar tu sa te refaci rapid si sa vii cu poze!

... once upon a time ...
_irina_ spune:
revin dupa ce citesc din urma... dar mesaj important pentru mamici si burtici...

va descurcati foarte bine si singure, situatia e sub control, chiar daca oboseala e la cote maxime, bebe are colici, voi nu mai aveti o zi sau o noapte normala de cand a venit bebe, stiti deja cum se face un dus in 3 secunde si cum sa va spalati pe dinti in timp ce bebe suge linistit. Nu trebuie sa chemati bunici, mamici si alte rude in ajutor! Mama stie tot timpul ce e mai bine pentru puiul ei, si chiar daca mama voastra a stiut ce e mai bine pentru voi nu inseamna musai ca stie ce e mai bine si pentru puiul vostru.
fericita de
- Andreea
anis spune:
Asa..maine ma duc si eu la dr T sa ma vada..deja m-a apucat stresul..mai ales ca pleaca
Azi am avut aventuri, am fost cu Ingrid la spital febra f mare..de era sa mi-o interneze...plus ca am luat-o s eu viroza rau...tocmai acum.
Apropo e permis COLDREX-ul in sarcina??
*** AniS **
38+ ***Iris-Medeea*** 
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Felicitari fetelor care au nascut si au strans ingerasul mult dorit la piept!!! 
*** AniS **
38+ ***Iris-Medeea*** 
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Nerantula spune:
Anis, imi pare rau pentru viroza voastra
, e o perioada teribila acum, am auzit o gramada de persoane racite ...
sa treaca cat mai repede!
Bafta la intalnire .. mai ai atat de putin!
Irina, dar ce e atata suparare pe ajutoare? Eu am avut-o pe mama primele doua saptamani, cand nu ma puteam misca din pat decat cu greu pana la baie, si a fost mana cereasca! Si ma gandesc sa o mai chem cand imi va fi mai greu.
... once upon a time ...
Nerantula spune:
In seara asta bebele nostru a fost putin mai activ/agitat dupa baie ca de obicei, in sensul ca pana acum, dupa baita, se repezea la tzitzi si adormea in cam jumatate de ora, il puneam la el in patut si totul era ok vreo 3 ore, pana la urmatoarea masa. Azi, dupa ce a papat bine din ambii sani, era inca treaz si cu chef de plimbare. si, fiindca eu am continuat sa raman cu el pe pat, a inceput sa planga. Pret de jumatate de ora am incercat de toate pentru linistire: asezat pe burta mea, povestit, spus 'Tatal nostru' in soapta de mai multe ori, mangaiat, masat, leganat, foehn, pus la supt din nou (a mers inca 6 min), pus in patut, luat din patut ca tot plangea .. ce mai, nu se linistea si pace.
Acum am o intrebare - sondaj: vazand ca tot plange in patut, ar fi trebuit sa-l las acolo sa planga pana ... se oprea (?) ... ramanand in continuare langa patut si mangaindu-l sau sa-l iau din nou in brate si sa ma plimb cu el, cu tzitzi in guritza, pana se linistea, in sfarsit?
Multumesc anticipat de raspunsuri 

, concluziile dar, mai ales, argumentele voastre imi vor fi de mare ajutor, pentru oricare din variantele de mai sus! 
... once upon a time ...