Mamici norocoase de sept-oct 2008 (162)
Raspunsuri - Pagina 18
sabinel spune:
ne-am cantarit azi iar. cred ca devin maniaca si eu cu cantaritul. mandra are la 3 saptamani 4200 g. s-a nascut cu 3300. pffff, si mie mi-era frica ca laptele meu nu e bun, pentru ca-i era si-i este foarte des foame. ziua imi papa urechile
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
300 spune:
Ok, dupa un milion de care de draci am facut sa mearga vechea parola la mamici2008. Daca totusi sunt probleme, mergeti in optiunile browserului si stergeti cookies. L-am testat pe 3 browsere diferite si acum chiar pare sa fie OK. Pupici astept feedback. .
40+
Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
maryb spune:
chiar nimeni nu-mi raspunde si mie ???
repet intrebarea....cum ati spalat si calcat hainutele lui bebe ? pe fata sau pe dos ?
maryb
36+ cu 
bebelusul meu iubit
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 25 de zile 

tzitziri spune:
300, merge parola!Brava
...ca tot vad ca nu mai nasti macar sa rezolvi treburile tehnice pe aici
MaryB, ca sa nu zici ca nu te baga lumea in seama
.Din pacate eu nu stiu sa iti raspund la intrebare ca le-a calcat soacra
..si mai nou nu le mai calc deloc.Doar spalate bine.
Sabinel, pai felicitari!Mie mi se pare foarte bine 900 gr in 3 saptamani...adica cred ca mi se pare imens.Noi la 2 saptamani fix am recuperat greutatea de la nastere si de-abia de atunci mergem pe plus.
Simodina, pai si cum calculezi daca e in grafic cu cat mananca?Proba suptului sau mananca formula?Si cu ce compari?Adica cum calculezi cantitatea corecta pe care trebuie sa o manance?
Nerantula, am tot citit dar nu am scris nimic.Imi pare rau de problemele tale si ca nu poti sa te bucuri cu totul de soricel,dar sper ca in curand sa treaca toate si sa fi iar ca inainte
Mamica implinita de David
Daviduta
bebe David
LUCUTTA spune:
Mary b,hai ca iti raspund eu .Am spalat toate hainutele si le-am calcat pe fata si nu au nimic,iar cele din catifea nu le-am calcat desi cred ca se poate dar pe dos.
Asai ce rau e cand nu t-i se raspunde?si eu am patit asa de aceea nici nu prea mai scriu .Este de inteles ,poate si noi am fi tot asa ca si mamicile care au nascut deja ele au alte discutii ,noi suntem prea putine care am ramas ,adica gravidutele si trebuie sa ne raspundem noi intre noi.
36+
Sergiu Viorel
sabinel spune:
tzitziri, dar si cand o sa ia... pai o sa ia! sanatos sa fie ca recupereaza el.
intre timp a aparut si tati cu caruciorul, ne chinuim sa-i dam de capat. sunt incantata de el, e rosu si foarte usor
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
300 spune:
Maryb scuze, uitasem, ca a aparut si problema cu parola, si bebeii noi de khristin si baby_boy... si uite-asa nu mai raspundem la intrebari la timp.
Eu am spalat o singura tura de hainutze, pe fata si amestecate. Si am avut si una care iesea si nu mi-am dat seama, ca de fapt l-am pus pe-al meu sa dea drumul la masina si nu l-am crezut cand mi-a zis ca e un costumash mai ciudat
- asa deci, le bagasem la 60 de grade.
Imagineaza-ti ca o parte din haine - cele albe - s-au spalat a doua oara cu vanish sa iasa roseatza din ele :))
Plus clatire de doua ori...
In sfarsit, ideea e ca de spalat le-am spalat pe fata, nici nu mi-atrecut prin cap sa ma uit pe etichete, si de calcat totpefata le-am calcat pe alea despital (si totsotul, cal-am pus saptamana trecuta cand m-au oprit pentru analize si asa au ramas in punga)
Are o logica spalatul asta pe dos, pentru ca am vazut ca unele salopete flausate se scamoseaza usor.
40+
Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
tzitziri spune:
Lucutta, nu s-a intors Sergiu, nu?
Ziceai parca ceva de cezariana?
Sabinel, cred ca nici el nu e de fel genul ala cu cutulite pe peste tot.Fetitele sunt de fel mai cu cutulite..am vazut multe fetite asa pe aici![]()
Mamica implinita de David
Daviduta
bebe David
nikolici spune:
Corrina sa-ti raspund la intrebarea ta referitoare la amniocenteza.
Am facut-o pt. ca triplu test mi-a iesit pozitiv si doctora mi-a recomandat amnio.
Nu doresc nimanui sa traiasca prin ce am trecut eu si sotzul meu.Plangeam non stop si eram intre cununia facuta sambata si nunta acre urma sapt urmat.O sapt de chin ...nu doresc nimanui.Multzumesc lu DD ca a ieist ok totul si de aia de multe ori ma impacientez ca nu mai vine odata BB sa o vad eu ca este bine.
Azi am fost la dna doctor...si mari modificari nu sunt...cica 3700gr, col putzin putzin modificat..nu prea am inteles eu ce inseamna asta....si mi-a spus ca daca pana pe 20 oct.nu da semne mergem la inducere ceea ce nu vreau.
Si ma lua o depresie nene....vai si amar.
Apropo ca na e marti...ma duc la hypermarket singura asha si dupa ce pun multe chestii in cos ma intrept la casa speciala pt gravide, unde bineintels erau 3 pers in fata mea fara burti si fara handicapuri si cu f f multe produse.Nu va spun ca aia de la casa se ridica si tzipa spre mine...E CASA CU PRIORITATE...NU STATI AICI!!! sa explodez nene daca nici la 9 luni nu a vazut si eram intr un tricou nene...ma rog intr un sfarsit vede si zice...aaa ma iertati..nu v am vazut burta.
Am preferat sa plec decat sa i zic ceva...si m am dus la o casa normala.Cam atat despre mine pe ziua de azi!!!
Karina Alessia
am 39 saptamani in balonul lu' mami NiKole 
DPN 3 zile
noi doua
camera Karinutza
Nausica spune:
maryb, eu de obicei ma uit la etichete, si fac cum scrie acolo, cel putin in privinta temperaturii. am observat ca, pe body-urile de la mothercare, de exemplu, scrie sa le speli si sa le calci pe dos. dar asta pentru ca exista modele care au o broderie sau un imprimeu mai sensibil, si nu s-au obosit sa faca 2 feluri de etichete.
in orice caz, eu imi tin toate hainele pe dos, dar pe ale lui bebe, dupa ce le calc, le intorc pe fata si le mai netezesc un pic.
de spalat, pina acum am spalat cu Ariel Sensitive (lichid), le-am clatit de 2 ori si am folosit balsam Chicco pentru bebe. balsamul asta miroase foarte bine si moaie tare hainutzele, nici nu mai e nevoie sa le calci.
acum am luat de la Amway detergent de bebe, dar inca nu l-am folosit.
Nausica
38+ si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference