Mamici norocoase de sept-oct 2008 (162)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Babytza, felicitari pentru baita! Singura ai facut-o?? Nu te-a ajutat nimeni nici cu clatitul? Asta da prestatie de exceptie! In legagtura cu somnicul la baita, noi am reusit sa facem o baita fara sa-l trezim pe soricel, era belea, ne prapadeam de ras pe langa el cum sforaia el in cadita!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Si Valentina dormea la baita....era o scumpa, nu avea nicio treaba, o suceam pe toate partile in cadita si nu schita niciun gest...Sunt atat de dulci...

Printesa mea iubita Valentina

Cea mai fericita de bebe David Gabriel

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nerantula multi tie si lui Gruia.

Eu am dat refresh de cateva ori si a mers sa vad pozele

Uoff abia astept sa ma si eu bblina mea

39+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mai e putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

dupa 1 milion de ani lumina

Felicitari noilor mamici: Baby Boy, Monyca C, A-Rose (Doamne ajuta in continuare sa fii bine si tu si bebica)

Khristin esti tare mamico, 4 kg ouauuuuuuu felicitarile mele, super tare, sa-ti traiasca baiatul si sa te bucuri si de el si de printesa

Nu prea mai am timp sa scriu din lipsa de timp, imi mananca grasanul meu tot timpul care numai liber nu e. Fetelor ca tot vorbeati de sieks, in caz de cezariana eu am inteles ca dupa 2 luni ar trebui sa...si anume...sau ma insel?

Moni ma bucur din tot sufletul ca esti bine, inca o data jos palaria in fata ta

PS de citit va citesc printre soamnele lui Vladut, da` de intrat putintel mai greutz, va urez o saptamana super . BTW puteti sa mi-l treceti pe Vladut Alexandru pe listuta ca fiind nascut pe 21 septembrie nu pe 20 ...sar`mana
Anca + Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Miruna, babytza, illia merci pt raspunsuri. Intre timp am dat de asistenta dr C ca pe ea mi-e jena sa o sun prea des si mi-a confirmat ca un bb asa mic nu ar trebui sa aiba pauze digestive mai mari de 6 ore dar sa-i fac Q papata pe 24 de ore si daca suntem in grafic sa o las in pace, altfel sa o trezesc. Pana acum nu pare ca o sa fim in grafic, aveam filling bun ca nu-si recupereaza masa la care a renuntat. Cu siguranta nu moare de foame dar iar ma trezesc ca ia 100 gr sapt asta si tin tare mult sa previn asta daca tot m-am prins.

Cuscra la mine banuiala cu suzeta nenorocita se adevereste, pacaleste foamea copilului

Musette la mine data trecuta a fost pe masa ca era cusatura la dansa dar cica acum doar eco...

Nerantula ce haios e Gruia - sa doarma el la baitza

A rose slava domnului ca a functionat iar filling-ul de mamica! M-am ingrozit cand am citit povestea!pt tine si iubirea ta mica. Sa ai incredere ca nu va ramane cu sechele, iar cu medicamentele zic si eu ca si kid - incearca orice varianta in care le accepta. Ce Fe luati, haussmann?

Baby-boy felicitari si refacere usoara! Sa-ti traiasca minunea!

Irina Mara savureaza caruselul colorat in galben, portocaliu si rosu si orice jucarie, figurina ( autocolantul de pe pereti ) care e la max 20 cm de ochii ei si in culorile respective. Daca are si muzica e in extaz, se holbeaza la ele si 15 min ba chiar mai scoate si niste sunete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Felicitari Baby boy !!!!! Sa iti traiasca puiul !!!!!!! Sa fie sanatos si papacios !!!!

Printesa mea iubita Valentina

Cea mai fericita de bebe David Gabriel

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Buna din nou!

Monyca_C nu am apucat sa te felicit pentru micutza Eva Paraskeva. Sa fie cuminte, sanatoasa si papacioasa, frumoasa, cu asa o mamica, este intr-adevar.

Alinutza cea sadica, eu nu ma supar niciodata

Gargaritza, durerile alea sunt normale, e posibil sa te mai lase dupa o vreme, dar ca o ratza tot o sa mergi, si te vei simti din ce in ce mai ... babutza :) Pernuta intre picioare face minuni. Kit de epidurala e la farmacia academiei si costa fix 56 RON (multumesc mult MUUH!!). Poate totusi...

Eva nu mai scoate agitate, nu nasc... Si da, este intr-adevar o probleme cu parola de la mamici2008. M-am delogat si acum nu o mai vede. O sa scriu eu la forgot your password siincerc sa o pun la locpe cea veche... Sa vedem ce iese.

Khristin felicitari pentru bebel CHRIS ANTHONY! Ce marisor este el! Sa va bucure viata :)

40+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Nerantula, cum stai cu recuperarea, s-au resorbit firele alea? Te mai tine ceva? Esti bine, te plimbi??? Offf, ce rau imi pare cate ai patimit si tu...

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

varsta Luca

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Eva , as face pacate sa ma mai plang acum, mi-e mult mai bine decat cu o saptamana in urma! Dar mai e mult pana la normal, mai am hemo interni si nu pot iesi afara decat cu supozitor, ma tin inca niste fire neresorbite, doctorul meu mi-a zis ca mi-a pus fire cu resorbtie lenta, poate dura si o luna sa se elimine ... cand va aud de mi se pare asa indepartata perspectiva ...
Ne plimbam, mai mult in masina deocamdata, ca mai avem de rezolvat diverse, acum suntem prinsi cu organizarea unui botez de peste 100 persoane .. nu pot conduce inca, dar stau cu bebe in spate, cu fundul in colac . In picioare nu rezist prea mult, e slabita nmusculatura dupa atata zacut, insa aici bebe ma ajuta cu pretentiile lui de a fi tinut in brate si in miscare, facem impreuna si progresam in fiecare zi

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Bine ai venit in lume, Radu Gabriel! Sa fii sanatos, cuminte si papacios!
Baby-boy, felicitari, mamico! Refacere usoara si o viata minunata alaturi de comoara ta!

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Acu asta e...dr a zis ca ma pot astepta oricand asa ca am preferat sa o cumpar, oricum nu are cine sa ajunga pe la academiei, tati e mai mult la munca, socrii cu nepotii, mama cu munca si uite asa...

Garga cat ai dat pe body slim?

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mai e putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Garga cat ai dat pe body slim?

Bebe

Eco

Mai e putin

e in jur de 30 ron. chiar sunt curioasa cat a dat gargarita pe el

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput