Mamici norocoase de sept-oct 2008 (162)
Raspunsuri - Pagina 16
Nerantula spune:
Miruna, chiar ma gandeam la tine, mamica cu 2 copii foarte activi, cum faci fata?? Noi ne gandeam inainte de Gruia sa facem repede si bebe doi, dar la cat de stoarsa sunt acum, nu stiu cum as mai face fata inca unuia, cu nevoi la fel de intense si serioase
. Ce mai face Alexei, cum se impaca cu Dimitri? Tu cum reusesti sa te mai si odihnesti in slalomul prin programele celor doi baietei?
Ilia, tu esti si mai si, cu 2 copilasi si unul pe drum .. fetelor, va admir din suflet!
. Ai grija cu raceala, baga repede oscillococcinum si paracetamol, eu asa am intors-o ieri din drum! Multa sanatate!!
Babytza, felicitari pentru baita! Singura ai facut-o?? Nu te-a ajutat nimeni nici cu clatitul? Asta da prestatie de exceptie! In legagtura cu somnicul la baita, noi am reusit sa facem o baita fara sa-l trezim pe soricel, era belea, ne prapadeam de ras pe langa el cum sforaia el in cadita! 
Aly_c20, si eu il iau in brate pe Gruia ziua de cum incepe maraiala, insa noaptea sta cumintel in patutul lui, l-am invatat asa de cand eram eu la pat si nu-l puteam alapta decat intins paralel cu mine si asa nu prea simte diferenta intre pat si patut .. plus ca nu-l mai deranjez noaptea cu regurgitatul, nu s-a intamplat sa-i curga niciodata din gurita in somn, il culc pe o parte, ii pun o muzica ambientala si nu se trezeste la contactul cu patutul ... problema e ca doarme pe unde scurte, ca sa zic asa, niciodata mai mult de 3 ore si alea rar legate
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
Piersicutza spune:
Monyca.C felicitari si sa-ti traiasca frumusetea de Eva. Ua ce bine arati dupa asa scurt timp de la nastere!
Khristin tocmai intrebam de tine si uite ce veste vine... Felicitari pentru grasunel, refacere cat mai rapida si abia te asteptam cu povestea nasterii. Mai ales ca a fost indusa si ma intereseaza ce si cum.
Eu am citit zilele astea atata despre nastere, etapele ei si cum decurge totul ca aproape in fiecare noapte visez ca nasc. Morcovi nu am si nu-mi explic de ce, poate ma pastrez pentru atunci sau nu realizez eu prea bine ce ma asteapta.
Azi o sa-i dau si sotului sa citeasca, mai ales capitolul "Cum va puteti ajuta partenera in timpul nasterii"
caci unele sfaturi de-acolo chiar imi surad.
39+ 
Piersicutza
angelynna82 spune:
Mary
asa e, mai e atat de putin
Garga
nu ai idee cate emotii am, dureri de oase am si eu...uneori abia merg

A.rose vazut poze cu bblina,
falcutele ei frumoase, se vede ca e o luptatoare 
Monyca.c
am vazut poze si cu Eva, tare frumoasa e 
Khristin felicitari pentru bebe Chris Anthony, sanatate multa si refacere rapida 

Am gasit trusa epidurala la Sensi Blu, am dat 100Ron pe ea, voi cat a-ti dat? Luat si ovulul...dar acu tre sa ies din nou sa iau paine 
Parola nu s-a schimbat caci am intrat si eu...dar merge foarte prost site-ul
39+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
Mai e putin 

EvaF spune:
Corrina
, sa iti traiasca Mihnea crestinat
, draga mea!
Si...ne luam de manuta, nu pot sa intru neam pe contul comun de poze, macar sa vad albumul meu de acolo si nu ma lasa! Asta e! E ceva in neregula, am incercat de n-shpe ori, in conditiile in care luni de zile am intrat faa probleme! Ciudat!!!
Sunt convinsa ca bebeii sunt superbi, mi-i imaginez cu ochiul mintii
!
Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA ![]()
varsta Luca
Povestea nasterii mele, Luca Noah
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
Corrina spune:
Eva multumesc frumos
si La Multe Lunisoare!! lui Luca
(anticipat), maine e ziua lui, nu? Implineste o luna, dragutul de el, sa fie sanatos si sa pape mult laptic, sa se faca mare

fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Corrina Eva multumesc frumos si La Multe Lunisoare!! lui Luca (anticipat), maine e ziua lui, nu? Implineste o luna, dragutul de el, sa fie sanatos si sa pape mult laptic, sa se faca mare![]() ![]() fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008 |
Da, Corrina

, asa este, ne-a ajutat Bunul Dumnezeu si maine facem luna, suntem cuminti, papaciosi, somnorosi si iubareti! saru'mana de urare!Mi-a tras fi-miu un zambet stirb ieri, m-a terminat! Pana acum zambea reflex, in somn, acum ma priveste in ochi si imi trage zambete, o splendoare! OOOOOOfff, cat de mult il iubesc!!!!

Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
varsta Luca
Nerantula spune:
AndreutaC, inca o data iti urez sa-ti traiasca printesa Eva-Maria!
Te inteleg perfect in ceea ce simti, si pentru mine e la fel, nu ma mai satur de atata fericire cand imi tin in brate minunea vie!
Salteluta minune am luat-o si eu acum 2 saptamani, de pe site-ul indicat de Eva .. acum iar nu mai e pe stoc??
Angelynna, iti urez multa rabdare pana la marea intalnire si, de pe acum, nastere usoara!
Anca, bebelinei tale nu ii place te teren accidentat? Ca la noi Gruia e foarte incantat de toate vibratiile si smuciturile de carut sau de masina, doarme dus .. cand se opreste miscarea incepe sa scanceasca .. Doamne fereste sa fie un rosu mai lung la semafor ![]()
Monyca.c, bine ai revenit activa printre noi, in noua formatie! sa-ti traiasca Eva Paraskeva si sa fie cumintica, sanatoasa si papacioasa! Ma bucur ca ai avut o nastere usoara, cam asa a fost si la mine, doar putin am simtit durerile pana sa-mi puna epidurala, insa apoi a fost parfum. Greul l-am simtit insa la recuperare, as fi preferat inca 10 nasteri cum am avut, numai sa fie mai simpla revenirea la o forma acceptabila ..
... once upon a time ...
babytza spune:
A_rose Doamne prin ce ai trecut cu printesica....Sa va dea Dumnezeu mult sanatate si sa nu mai aveti probleme de acum inainte ...Sa va traiasca minunea superba !!!!! 

Monica bine ai revenit ! Sa va traiasca puiul !!! Sa fie sanatoasa si papacioasa !!! 

Felicitari Kristin!!!!!! Sa iti traiasca grasunelul , sa fie sanatos !!!!!!! 

Nerantula la clatire era tati pregatit cu apica, nu sunt chiar asa de buna...dar promit sa ma perfectionez in timp...![]()
Eu am reusit pentru prima data dupa muuuuulti ani sa dorm o ora la pranz, eram franta de oboseala cu toate vizitele din we... A plecat azi soacra mea...era terminata saracutza...A plans aseara ca nu mai vede puiutul pana de Craciun....uooooooffff...
Printesa mea iubita Valentina
Cea mai fericita
de bebe David Gabriel 
poze
poze David
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Greul l-am simtit insa la recuperare, as fi preferat inca 10 nasteri cum am avut, numai sa fie mai simpla revenirea la o forma acceptabila .. www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit ... once upon a time ... |
Nerantula, cum stai cu recuperarea, s-au resorbit firele alea? Te mai tine ceva? Esti bine, te plimbi??? Offf, ce rau imi pare cate ai patimit si tu...
Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
varsta Luca
Nerantula spune:
A-rose, am ramas inmarmurita citind prin ce ai trecut!
Nu pot sa spun decat Doamne-ajuta ca e bine acum si sa uitati cat mai repede tot necazul si sa fiti foarte sanatosi si fericiti de acum incolo! Va imbratisam cu drag

... once upon a time ...