Mamici norocoase de sept-oct 2008 (162)
Raspunsuri - Pagina 22
monica_dicut spune:
feli 
, sa cad din pat ce burtica maaaare ai. O sa fie un falcos Vladutz de mama mama. Abia astept sa-l vad.

POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy_galro Neata! nici eu nu pot sa intru pe contul comun de la mamici...si cred ca stiu unde este greseala....s-a gresit cand s-a facut contul de bobocei pentru ca s-a pus aceesi parola ca si la mamici...am patit-o si eu cand mi-am pus aceeasi parola la 2 conturi-unul din ele nu a mai mers....deci acum recunoaste contul de bobocei si nu il mai recunoaste pe cel de la mamici....in concluzie cred ca ar trebui schimbata parola la unul dintre ele....asta ar trebui sa rezolve problema....incerc eu sa ma ocup de problema si daca rezolv o sa trimit noua parola pe contul de yahoo.....e bine asa? |
Ai apucat sa schimbi ceva deja la contul de bobocei? Aseara mmergeau amandoua cu parola standard. Parola nu are importantza daca e aceeasi... Uneori este vorba doar de cookies, daca le stergi si tot nu merge, atuncipoate fi altceva. Pupici.
LEda vad ca ai schimbat-o. Asa sa ramana atunci.

40+
Anda Teodorapozne cu burtici si alte nebunii
musettepink spune:
Neata si de la noi!
Kristin si baby boy felicitari mamicilor,bebei sanatosi si cuminti!
Simodina ce copii frumosi si dulci ai tu!Sa va triasca,sunt asa draguti amndoi acolo in pat,Mara pare asa mititica pe langa Serban,sunt niste scumpi
!
Vazut o gramada de bobocei frumosi,care de care mai frumos si mai grasuni!![]()
Kid vineri cel tarziu am marsupiu,ce zici te bagi la o intalneala in parc?![]()

A rose ma bucur din suflet ca acum lucrurile stau bine,multa sanatate micutei si felicitari ca ati trecut cu bine peste acesta incercare grea!
Feli unde iti vad si eu burta?
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
kllemi spune:
hello fetele acum am aterizat si noi de la un control de rutina,(cica)
tanti dr. vroia sa nastem azi, dar si-a dat seama ca lui bb ii cam place in burtica la mami si a zis ca trebuie sa mai asteptam pina sapt viitoare,(daca nu se intampla pina atunci), cred ca bb nu prea vrea sa vina ca si-a dat seama ca o sa vina frigul pe afara si acolo in burtica e asa de bineeeeeee
, offffffff ca ne tine ca pe jar.
Am si eu o intrebare la voi, in momentul cand ti se incordeaza toata burta, le pot numi contractii????? stiti eu sunt putin mai blonda si nu imi pot da seama 
39 + mami super fericita de
AMALIA ANDREEA
ce putin mai avem.....nu pot sa cred
sabinel spune:
pitica mea nu mai incape in salopete de 54 cm. 
vreau si eu parolele sa vad pitici
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iepurila neata mamici si burtici cred ca incep si eu sa experimentez diverse stari de disconfort. probabil accentuate si de starea de raceala (tusea imi cam da de furca si am o frica sa nu declanseze ceva....) Deci nu prea pot sa mai stau mult in picioare, nici pe scaun, imi simt burtica intinsa la maxim (ma tine pe toate partile), ceva dureri de sale......, presiune pe vezica.... asa trebuie sa fie, nu? vineri ma duc la dr. |
Pt burtica intinsa da cu multa crema, te vei simti mai bine. Restul e inevitabil
.Si eu merg vineri cu noaptea in cap la dr...
40+
Anda Teodorapozne cu burtici si alte nebunii
anis spune:
Neata..
Eu ma pregatesc sa plec spre Bucuresti..sper s a fie ok si bb sa stea pana se intoarce dr, ca inducerea o refuz...numai daca e cazul...adica urgenta medicala.
Pe de alta parte de luni pana azi am avut o bona in proba...azi am trimis-o acasa..acum 1 ora.E luata din agentie..dar am prins-o ca fumeaza si ca dusul nu l-a folosit...asa ca nici nu discut...plus ca aseara ma intreba daca fetitele se sterg cu hartie si dupa pipi...sa nu va zic ce fata am facut..de aia azi i-am spus ca imi pare rau ca nu corespunde..m-am abtinut sa ii zic verde in fata..am lasat-o in ale ei...
In rest culmea...se juca f frumos cu fetele..adica totul ok...mai putin ec am zis...la mine treaba cu fumatul si igiena e esentiala..
Merg si caut numai prin agentii..dar nici agentiile nu stiu exact ce fel de oameni sunt la ei...in fine..asa nu mai am chef..si mai am de vazut o gramada..dar m-am saturat..nu imi mai arde.
*** AniS **
38+ ***Iris-Medeea*** 
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ilia_99 spune:
neata si de la noi! azi noapte am scapat de febra, dar n-a scapat mami de drumuri, ca tot m-am dus de vreo 2-3 ori sa vad ce face piticul, plus sushu. cunosc durerile dintre picioare, le experimentez si eu, cind tb sa ma ridic de la orizontala mi-ar tb un sistem de scripeti. eh, asta e...
kristin si baby boy, felicitari, sa fiti sanatoase alaturi de puiutii cuminti si papaciosi!
nerantula,
, sper sa te simti mai bine cit de curind.
felicic, pe unde umbli?
eva, felicitari pt piticul de o luna! sa creasca mare, frumos si sanatos!
n-am vazut poze de bb frumosi, caci eu n-am parola de pe contul comun, acum mi-am dat seama. ma ajuta cineva, pls?
in alta ordine de idei stie cineva care e smecheria cu bimbomarket? dupa ce am completat comanda, am dat "confirm order" dupa care nu se mai intimpla nimic. ce fac gresit? 
37+
iepurila spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui 300
Pt burtica intinsa da cu multa crema, te vei simti mai bine. Restul e inevitabil .Si eu merg vineri cu noaptea in cap la dr... 40+ Anda Teodorapozne cu burtici si alte nebunii |
sarumana

Eu, iepurica
37+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
300 spune:
Anis, drum bun. Si eu simt la fel legat de inducere, sper ca totul sa fie bine pana la capat.
Kllemi, daca se incordeaza toata burtica e contractie. Daca nu doare, e de-aia de pregatire, Braxton-Hicks. Daca doare cam ca la cm, e contractie normala.
Mai poti avea in travaliu fals si dureri de cm fara sa se incordeze toata burtica, alea nu sunt contractii utile (nu sterg colul). Desi dor ca naiba :(
40+
Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii