Mamici norocoase de sept-oct 2008 (162)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Monica un pentru tine.

EvaF, aniversare fericita!

Feli, nasti sau alergi?

Maine pun internet si telefon in casa noua.

40+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Anis la ce ora la dr? O sa fim si noi, eu cu Simodina, la controlul de 6 saptamani (azi facem fix 6 saptamani). Poate ne vedem, noi mergem la 13.00

am avut o noapte buna, maria s-a culcat la 1 si s-a sculat la 8 dimineata, maine imi pun ceasul sa sune ca nu mai vreau sa o las atata timp nemancata, faza e ca in ultima saptamana de cand si-a scos masa de noapte a luat putin in greutate (100 de grame si ceva).

Nerantula incearca sa stai langa patutul lui si sa il linistesti asa, poate functioneaza. Daca tot plange, eu nu as ezita sa il iau in brate. Sunt inca mici acum, eu nu cred ca sunt banditi si s-au invatat deja in brate, adica mi se pare normal sa se simta mai bine in brate decat in patut, la adormire, si nu pot s-o privez de bucuria de a sta lipita de mine pana adoarme adanc. Aseara Maria a mancat la 11, pana pe la 12 si apoi o ora intreaga a stat in brate, s-a uitat peste tot, a zambit, nu vroia in pat, in bouncer, nicaieri...doar in brate. Sii am tinut-o. La 1 a adormit, in sfarsit, si am pus-o in pat fara comentarii. De doua ori m-am dus la ea dupa, sa o mangai si sa o linistesc, dar fara sa o mai ridic si s-a culcat de-a binelea. A dormit asa adanc 7 ore ca nu am auzit nimic de la ea din camera...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Anis, drum bun. Si eu simt la fel legat de inducere, sper ca totul sa fie bine pana la capat.

Kllemi, daca se incordeaza toata burtica e contractie. Daca nu doare, e de-aia de pregatire, Braxton-Hicks. Daca doare cam ca la cm, e contractie normala.

Mai poti avea in travaliu fals si dureri de cm fara sa se incordeze toata burtica, alea nu sunt contractii utile (nu sterg colul). Desi dor ca naiba :(

40+ Anda Teodora

saru-mana mult, adevarul ca nu prea doare, de fapt imi da o stare de discomfort......acum nici nu stiu ce sa zic daca doare sau nu

39 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA

ce putin mai avem.....nu pot sa cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

saru-mana mult, adevarul ca nu prea doare, de fapt imi da o stare de discomfort......acum nici nu stiu ce sa zic daca doare sau nu

Hihi, cred ca sunt BH, eu le aveam din luna 6-7, ca stateam mult pe scaun. Si deranjeaza asa... fara sa doara. Sunt normale.

40+ Anda Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, pentru Luca, creste mare puiul pe zi ce trece. Cum sarbatoriti?

Laureta, cum e piti?

Felicic, super burtica!!! Ai acolo un grasunel pe cinste.

Oare ce mai fac Claudinna si Nocom, n-au mai intrat de mult timp.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput