Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreap

Inais,daca nu-i scot nu poate respira..poate v-am povestit episodul de la amre cand s-a trezit din somn urland ptr.ca se sufoca,nu putea respira pe nas..iar pe gura ei nu stiu inca....asa ca-i scot.problema mea ca nimeni nu-mi explica DE CE!Mariuca nu a avut deloc....si era toamna in toata regula cand s-a nascut.
Sa stii ca azi nu abte vantul deloc..deci poti sa iesi daca vrei..in ceea ce priveste caciula....persevereaza...altceva ce sa-ti zic?ca doar nu o sa stai in casa pana la vara.nr.lui Stanciu..il am doar pe cel trimis de tine pe PL,cred ca e cel de la programari.

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Azi termina Sumetrolim-ul si maine mi-am propus sa ies...daca e tot ca azi vremea!
Numarul pe care ti l-am trimis eu este cel de programari, da. Pe cel al dr-ului mi-l daduse tipa de la programari. Daca faci rost de el...sa mi-l dai si mie, pls!

Cu caciula perseveram! Sa stii ca eu n-am probleme cu infofolit si izolat copilu'. Din contra, cred ca asa a racit! Ca toti imi ziceau sa-l infofolesc numai eu, "nu si nu sa se caleasca"! Si uite ca a racit!! Acum sunt mai precauta putin...ea este super infundata si tuseste si tot asa...deci na, am zis sa o protejez putin!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Cleo- mersi pt sfaturile despre suptl in dif pozitii. Am incercat acum, era asa obosit k nu a mai contat din ce san ii dau si a adormit...

Cat despre mucisori - eu ii pun ser fiziologic si ii scot cu bete de urechi din nas. Mai face cineva ca mine ? Ii scot seara la baita si daca e nevoie si in cursul zilei.

Ne grabim ca plecam prin mall vitan sa ne plimbam si sa cautam caciulita maron sau bej. va pupam

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicole1980

Cleo- mersi pt sfaturile despre suptl in dif pozitii. Am incercat acum, era asa obosit k nu a mai contat din ce san ii dau si a adormit...

Cat despre mucisori - eu ii pun ser fiziologic si ii scot cu bete de urechi din nas. Mai face cineva ca mine ? Ii scot seara la baita si daca e nevoie si in cursul zilei.

Ne grabim ca plecam prin mall vitan sa ne plimbam si sa cautam caciulita maron sau bej. va pupam

Poze
Evolutie David

DA, moi !!! exact la fel, fara batiste, fara pompite... drept e ca nici nu am avut probl cu el.. fug ca urlaaaaaaaaaaaaaaa......

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Pentru ca oameniui rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza. iar am tras chiulul pe motiv de lipsa de timp. azi mergem sa facem evaluarea de 4 lunite sa vedem daca suntem buni de vaccinat.mi-e cam frica. am auzit ca la vaccinul asta face febra
azi paparam supita de legume si putin dovlecel din supita pasat cu blenderul.de 2 zile nu mai papa aptic decat rar, iar i s-a acrit de el. eh! se trezi si gongane. dormi doar o ora of! mai intru mai pe seara.pupici

Pozici Mufitza

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Iulia da care vaccin il face, de la stat, sau ala pe bani?
Eu l-am cumparat, adica l-a comandat dr si n-a avut absolut nimic Diana, i-am pus preventiv supozitor si a fost ok.

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Mati innebunit cu papanasii, am facut si eu aseara... a iesit un fiasco......am dat branzica cu grisul si ouale prin robot cu cutite de fier si sau facut papalici.... si asa iam pus dar numai sub forma de galuste nau iesit... a iesit ca laptele stricat, sa facut branza tot... si leam stors si ia mancat asa... asa ca sa nu faceti ca mine, sa dati branza pe robot.. ma gandeam eu ca poate patesc asa dar miam ignorat gandurile ca de obicei....
Sa vedem, se vede ? Bogdanel cand incepea sa se ridice singurel in fundulet

===============

Micuta mea minune mare !

Pentru ca oameniui rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Mergi la inceput

Iulia, eu ala de la ei lam facut si la fel nu mia facut febra, si nam avut nici reactii adverse..

===============

Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Lorich desfundarea de canal ii bine sa se faca cat e inca mic copilul, si cu anestezia, ce sa zic........la noi un dr le face fara anestezie, nu doare, doar trebuie imobilizat copilul si se lasa cu scandal si un dr le face cu anestezie tocmai ca sa nu se miste copilul, dar pana in ziua de azi, nimeni n-a patit nimic de la anestezie, doar ca trebuie sa nu-i dai nimic sa pape inainte, daca ii face generala. Si sa stii ca nu doare

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Kitzy, am vazut pozicile voastre, superbe !!!
Noi de ce nu te avem la noi in lista ???
fetele, ati observat ca la numarul mamicilor cu numaprul bebicilor nu iese ??? bebei sunt 100 iar mamici 99 ?? ce toanta sunt, avem si gemeni... chiar asa, mamica noastra cu gemeneii cum sunt ????????

===============

Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicole1980

Fetelor sunt suparata. David al meu refuza sanul stang. Plange si nu vrea sa suga, in schimb de la dreptul o face.
De ce se intampla oare asta ? Si aseara si in dimi asta s-a intamplat.

Poze
Evolutie David

Nicole, si la noi e la fel, de vreo 2-3 zile refuza stangul. aseara l-am pacali astfel: am pus 2-3 picaturi de vitamina d pe sfarc (lui ii place teribil vit d, are gust de fructe) si apoi l-am mufat...a rupt tzatza..inceacrca si tu sa pui cateva picaturi care-i plac...bafta...

Mergi la inceput