Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 9
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreap Fetele care ati folosit Ophtamesone N,ce varsta aveau cei mici atunci?si ce culoare de mucisori?as incerca si eu,poate dispar naibii! BOTEZ SARA POZE NOI NOUTZE www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004) |
Eu i-am dat Evei acum 2 saptamani. Avea o gramada de muci, la 2-3 ore trebuia sa bag aspiratorul. Si i-am pus intr-o seara, apoi in ziua urmatoare dimineata, la pranz si seara si in dimineata urmatoare (cate o picatura in fiecare nara) si i-au trecut, nici nu i-au mai revenit de atunci. Dar vezi ce zice medicul, mie imi recomandase doctoressa de la Medicover.
Revin... Acum cetesc din urma. Pup you...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
kitzy spune:
Getutza mulumesc!
Nu ma aveti in listuta ca eu am nascut in aprilie, si mai dau cateodata o raita si pe la voi
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de Diana (24.04.2008)
MissParker spune:
Cleo, deci nici tu nu ai carnet? Ce bine ma simt, ca nu sunt singura in clubul asta... Bafta sa treaca okisorul Cu hainutele pt. Tulcea as vrea sa procedez putin altfel, ca am tare multe si ar fi un pachet imens. Te superi daca ti le trimit tie prin Amad si tu i le dai verisoarei cand mai vine prin Bucuresti? Nu de alta, dar mai am de trimis sambata un pachet pt. Romania si as face doar un drum, nemaivorbind ca Amad-ul e mult mai ieftin decat posta germana. Sper sa fie ok pt. tine, vei face tu un drum in plus ca sa ridici pachetul... Da-mi te rog adresa ta pe PM, da?
Lori, tinem pumnii si la voi pt. okisor, dea Domnu’ sa nu fie pioceanicul ala pacatos...
Bre, da’ leeloo pe unde o mai fi?
inais, si eu tot de pompa de la beaba citisem, dar apoi am gasit unele asemanatoare si prin farmacii, toate costa cam 40 de euro, eu zic ca par bune... Si eu caut ceva de pus filmulete mai mari, ca am tot postat pe webshots filmulete facute cu mobilul si convertite de Bogdan la low quality, asa ca nu se vad ochisorii albastri ai lui David la adevarata lor valoare Pacat de ce am tot filmat cu camera Sony... Daca gasesti ceva, zi-mi si mie, da?
Nicole1980, si al meu a parut o data sa refuze unul din sani, dar era doar intamplator, avea dureri de digestie si de aia scuipa sanul... Daviducul tau se agita cand refuza sanul? Al meu uneori, cand il pun mai tarziu la san, se cearta cu sanul, scoate niste sunete de mori de ras
Andree27, slava Domnului ca totul s-a terminat cu bine, imi dau seama ce spaima ati tras cand l-ati vazut pe Ericut plin de voma pe fata. Doamne...
Ralu, felicitari pentru gasirea unei bone bune, sa dea D-zeu sa mearga totul struna cu ea!
V-am pupat, acu' iesim si noi afara! Iar la David s-a linistit burtica si a disparut diareea. Ce bine, ca deja se iritase putin la fundulet, l-am dat cu Bepanthen...
Azi am sunat la DHL sa reclam pachetul de la Amazon: am asteptat 14 minute cu muzica lor (noroc ca am dat-o tare si in timpul asta l-am schimbat pe David si m-am spalat si pe dinti ), apoi a inceput sa sune, a sunat un minut, nu a raspuns nimeni si apoi mi-a venit ton de ocupat Ce imbecili!! O sa reclam pe internet, cu un formular special. Mama, ce nervi am!
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kitzy Lorich desfundarea de canal ii bine sa se faca cat e inca mic copilul, si cu anestezia, ce sa zic........la noi un dr le face fara anestezie, nu doare, doar trebuie imobilizat copilul si se lasa cu scandal si un dr le face cu anestezie tocmai ca sa nu se miste copilul, dar pana in ziua de azi, nimeni n-a patit nimic de la anestezie, doar ca trebuie sa nu-i dai nimic sa pape inainte, daca ii face generala. Si sa stii ca nu doare Poze Diana www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana Povestea nasterii de Diana (24.04.2008) |
Si noua ne-a propus dr. aseara sa-i facem cu locala, dar cica cine-l tine? Eu una stiu sigur ca n-as rezista, plus ca e un loc tare delicat sa te apuci cu un copil in agitatie..mai ales ca-l si stiu pe al meu ce poate.
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
alina_anto spune:
Buna fetelor!
Gabitza, La multe lunite pt Raducu!! (cu intarziere..)
Fetele, vad ca sunt multi copilasi bolnaviori si mofturosi azi.. Sanatate multa tuturor!
Eu nu prea mai am timp sa intru ..Sara nu mai vrea sa strea deloc in carut...vrea tot timpul sa se ridice!! si trebuie sa stau cu ochii pe ea ..Abia am reusit sa fac mancare si sa calc cateva lucrusoare...Offf..si colac peste pupaza s-a trezit la 5 dimineata!! Nu stiu ce-a fost cu ea...ca doarme de 3 luni de zile pana la 7.30-8 dimineata.. dar i-am dat repede sa pape tzitzi, am luat-o la mine in pat si am adormit pe la 6.
Va pup, merg la ea ca bazaie..
Scortisoara Sara
Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria
Alina-mami fericita de SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Doloress spune:
Buna fetele! Noi am fost ieri la plimbare la mami si la tati la servici, a frant baiatul meu multe inimi. E tare fascinat de oameni, cat mai multi in jurul lui, cu atat mai bine, le zambeste la fiecare si se uita tare curios. In schimb cand e singur e de jale. Si la magazine am observat, daca il bag printre standurile cu marfa si nu este nici un omulet in vizor se apuca de plans, cum il scot si il pun pe alee, sa vada lumea care trece, cum tace. Daca se mai opreste cate unul si vorbeste cu el, e cel mai fericit.
Am fost si pe la cumparaturi, e fain aici ca in malluri ai camera de alaptat, cu fotolii, scaun, masa, masa de infasat. Si te duci acolo, e liniste, nu te deranjeaza nimeni si alaptezi in voie. Camera asta in care am fost avea si balansoar, asa ca piticotul a adormit la san ca tot ma leganam cu el si asa l-am pus in carut si mi-am continuat cumparaturile, am fost chiar si la restaurant, si el a dormit in continuare.
Am fost si la clinica de alaptat, a zis ca e OK luatul in greutate, trebuie sa ia intre 15-20 de grame pe zi la varsta lui, el ia 16 deci s-au declarat multumiti. A luat 500 de grame intr-o luna si au zis ca e OK, deci Stefany cred ca depinde de doctori. Astia au zis ca ei se uita mai mult la copil, cat e de vesel si vioi si ce tonus are asa in general si mi-au zis ca arata excelent. Pai si normal ca era o asistenta si ii zambea la greu piticul meu, a vrajit-o imediat sa ii dea nota de trecere. Mi-au mai prescris o doza de domperidone sper sa ma ajunga vreo cateva luni. Getuta si eu iau medicamentul asta care e un fel de metoclopramid de la noi, pentru lactatie. Tot asa, daca intrerup, nu mai am nimic. Asa ca m-am resemnat si tot am sa iau pana la sfarsit. Acuma mi-am mai luat si medicamente naturiste, poate poate renunt si eu de tot la formula ca mi s-a acrit de spalat biberoane toata ziua. Am vazut video cu Bogdanel, ce baiat mare si frumos ai tu acolo!
Elenuca la noi aici se zice sa papi ca si inainte ceapa, usturoi cand alaptezi, ca din contra, le place si mai mult lapticul cu arome. Eu cel putin pun ceapa in fiecare mancare si mananc si asa goala cateodata, sunt fan ceapa si ustuoroi si piticului cred ca ii place ca nu a zis niciodata nimic. Plus ca am mancat de toate mereu, ca asa il inveti cu toate aromele, sa nu-ti refuze mancarea mai tarziu.
Cleo si al meu se cearta cu Mos Ene care tot ii da tarcoale si el tot il alunga. Am incercat si eu sa il culc asa pur si simplu dar nu merge. La tzatza adoarme cel mai bine deocamdata. Felicitari pentru decizia cu carnetul, adevarul e ca in Bucuresti nu as avea curaj sa conduc nici intr-o mie de ani. Eu imbatranesc cu 10 ani cand vin in tara si trec numai vreo ora asa prin Bucuresti de la Otopeni catre iesire. De obicei ma las in jos sa nu mai vad si sa nu ma mai enervez.
Lorich imi pare rau sa aud dee microb, poate totusi nu este pioceanicul asta! Tinem pumnii lui Robert sa se faca bine, fara anestezii si operatii daca se poate!
Ancaurn superbe colajele cu verde! M-am mai delectat aseara putin cu toti puiutii nostri frumosi!
Nicole cu sanul persevereaza, sa alternezi de fiecare data, o data sa il pui la unul, urmatoarea data la celalalt. Si al meu isi suge pumnii la greu, de vreo 2 luni asa cred. Si pana acuma nici urma de dinti.
Miss al meu numai odata s-a intors pe burta si atata tot, nici nu stiu de ce e musai sa se intoarca. CAnd o sa se rasuceasca acusi ca o omida si o sa trebuiasca sa stau numai cu ochii pe el, o sa-mi para rau de vremurile astea cand sta unde-l pui. Asa ca nu sunt chiar asa de doritoare sa il vad intorcandu-se. Plus ca mi-e frica sa nu se sufoce. A, si nu esti singura in clubul fara carnet ca sunt si eu cu tine, ca sa nu te plictiseti Rationalizeaza si tu ca mine, eu imi zic ca asa contribui la salvarea planetei, in plus, nu vreau sa contribui la cancerul nimanui.
Alysh mi-au placut mult de tot pozele, nici nu-mi vine sa cred ca Vlad are numai 5 luni, cand sta el in picioare si in fundulet, isi tine tare bine corpul.
Ralu felicitari pentru bona! Ai vazut ce simplu a fost? Noroc cu forumul.
Inais si eu ma simt ca la inchisoare, mai ales ca e frigut si mi-e groaza sa ies, tot mi-e frica de raceli. Ieri a fost o adevarata sarabatoare ca am iesit asa mult, am plecat de dimineata si am ajuns la 6 acasa. Copilul s-a comportat exemplar, si lui ii place tare sa iasa. Abia astept vacanta. Eu nu am deloc rabdare la dulciuri, si nu imi ies niciodata. Asta pentru ca nu respect aproape niciodata retele, daca nu pot eu sa inovez oleaca, sa mai adaug ceva parca nu-mi mai place sa fac. Si asta e bine ca altfel m-as face de 100 de kile. Cu caciulita insista, al meu la fel face, pana ajunge afara. Acolo se ia cu noul peisaj si uita de caciula. Insa cand i-o pun, in casa e circ mare.
Andree27 pai daca dupa ce a supt ai mai scos 130 de ml e bine! Inseamna ca ai laptic. Eu dupa ce suge cu greu mai trag 10 ml amarati! Si in mod normal , dupa vreo 3 ore asa trag in jur de 50-60 maxim, asta cu tonele de pastile pe care le iau si tonele de lichide pe care le beau. Daca nu vrea lapte praf eu zic sa nu-i dai ca poate ai destul latpic. Sunt zile in care efectiv nu ii este chiar asa foame, cum avem si noi toti, nu se poate sa aiba acelasi apetit tot timpul. Cand vomita sa ai grija sa ii verifici urechiusele, al meu vomita tot timpul si ii intra in ureche, trebuie mereu sa i le curat.
Alysh spune:
Buna dupa amiaza fetelor,
Am venit de la foooooooooooarte placuta intalnire cu Mirci si LAurita. Vlad a primit o caciulita superba si fff utila de la Mirci si a purtat-o deja cu multa mandrie.
Nicole, nu mi-a iesit faza ca am asteptat sa adoarma bebe si in timpul asta ne-am uitat si noi la tv si am adormit. Asa-i la batranete, ce sa faci
Simo, MIhaser, Doloressmultam de complimente!
Alina cu iubirea noastra, Vlad
Getutza81 spune:
Doloress, , mersi mult de complimente....
===============
Geta mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Pentru ca oameniui rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)
Getutza81 spune:
Adevarul e ca nici al tau nu e mai prejos, sau al oricarei alte mamici din odisee, ce sai faci, suntem niste frumusei...
Katzy, si eu tot in aprilie am nascut, initial trebuia sa nasc in mai dupa masuratori, dar mai apoi mia spus ca in aprilie, eu eram deja inscrisa la odiseea de mai-iunie si acilea am ramas...
===============
Micuta mea minune mare !
Pentru ca oameniui rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)
Getutza81 spune:
Tot am incercat sa pun un filmulet cum puneti voi alea cu muzicxa si cafelute da nam reusit, mia dat un mesaj...
===============
Micuta mea minune mare !