Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Ralu,felicitari ptr.bona..sa o tineti muuuuulti ani.
Andreea,offf..nu te speria.si Sara mi-a vomitat intr-o noapte,noroc ca era langa mine in pat,ca altfel sigur nu o simteam.dar de a doua zi,nimic.Nu vrea biberon sau nu-i place laptele praf?Asa pateste o prietena cu baiatul:nu vrea lapte praf deloc!nici la bibe,nici la cana,lingurita..deloc.daca insista,vomita.eu sper ca atunci cand voi pleca la munca,Sara sa accepte bibe.bafta si nu mai fi suparata
Noi am fost la medic;sanatoase tun amandoua..desi ma enerveaza mucii Sarei rau de tot
Inais,da' voi de ce nu iesiti?Si Sara are muci,chiar de vreo 2 luni,da' sunt transparenti si eu ies zilnic....nu inteleg de ce nu trecuneori nu are aproape nimic cateva zile,apoi revin....cica e normal toamna si primavara.Da' Mariuca nu a avut....ma rog.o sa sun si la Stanciu,sa-i fac o vizita.dupa ce ora l-ai gasit tu pe mobil?
Ylari,Gabitzam,voua de ce v-au recomandat medicii Ophtamesone N????Erau colorati mucisorii sau....?As vrea si eu sa-i dau,da' pe prospect nu mentioneaza nimic de la ce varsta se poate da,medicul mi-a zis iar clar 'doar apa de mare in nas'....offfff
mai vb

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Da Cleo sa traiti!
O sa incerc sa fiu mai high spirited, na!
Apropo de masaj, tu cum ii faci? Ca eu faceam asa usor, masaj, dar dr. ii apasa de ziceai ca-i iese ochisorul; chiar m-a si intrebat daca ii iese lichid cand fac masaj - pooii, nu, ca nu apas f tare.

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

inais la noi e nasoala treaba cu intorsul la birou, nu e problema de bani ci ca sunt asociat in firma, si ceilalti asociati ai mei au facut f urat cand am ramas gravi si mi-e ca daca nu ma intorc, ma trezesc pe afara din aceasta mirifica asociere. Oricum, nu-s sigura ca mai vreau sa raman, dar parca nici nu m-as apuca de altceva acum cu bebe mic, sa nu mai pot fugi de la birou cand e nevoie, sau sa trag chiulul. E complicat

a venit toamna...cu un bebe albastru

RALU- de minune TUDOR

poze tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreeap, mi-a dat Ophtamezone N ca avea mucisorii indeva in fundul gatului si haraia, nu iesea nimic cu batista bebelusului.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

andreea, incearca sa iei metoclopramid, pe mine ma ajutat.... am baut si bere fara alcool.... merita sa incerci, mie clar mia crescut productia....

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Pentru ca oameniui rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Mergi la inceput

Gabitzam,multumesc.la noi ies cu batista bebelusului,da in maxim 1 ora facem altii..as vrea ceva care sa-i 'omoare'..m-am saturat de Sterimar,Nazomer etc...ma gandeam sa incerc cu Ophtamesone N..sau altceva.de aceea voi incerca si la Stanciu,sa vedem ce zice.

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

ralu_t am inteles...vorba ta..."mirifica asociere". eu una m-am decis ca cel mai imp e bebele si timpul petrecut cu el...sa vad si eu cat pot sta cu ea, insa!

andreap uite ca nu stiu de ce nu ies...mi-e frica de vant, cred! plus ca fiica-mea nu sta cu nimic pe cap! nimic, nimic!! cum ii pun ceva, simte, urla isteric si s-a terminat! ne asteapta o lunga iarna....fierbinte!! uite ca m-a speriat gabitzam....asa si la noi de ieri: se aude tona de muculeti, dar nu iese mai nimic la batista! parca o mamica zicea ca Stanciu e contra scosului din nas...zice doar apa de mare! am citit si eu si am inteles ca are dreptate...insa majoritatea medicilor spun sa-i scoti....naiba mai intelege?? cu numarul lui...am sunat dupa ora 15. mie mi s-a stricat tel si am pierdut toate numerele...pe ala de programari l-am redescoperit, insa pe al lui personal nu-l mai am. tu il ai cumva?

ma opresc aici...ca vad ca am logoree azi!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Da Cleo sa traiti!
Apropo de masaj, tu cum ii faci? Ca eu faceam asa usor, masaj, dar dr. ii apasa de ziceai ca-i iese ochisorul; chiar m-a si intrebat daca ii iese lichid cand fac masaj - pooii, nu, ca nu apas f tare.

Poze Robert

mie mi-a zis sa fac masaj pana iese un pic de lichid, ca sa nu ma sperii, ca e normal.
Si la masaj, mai iese, cred ca ce mai ramane ascuns in coltul ochiului.

Masajul e un fel de P, cerc sus, la radacina ochiului, apoi trag in jos putin, in lungul nasului.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Da Cleo sa traiti!

Poze Robert

mie mi-a zis sa fac masaj pana iese un pic de lichid, ca sa nu ma sperii, ca e normal.
Si la masaj, mai iese, cred ca ce mai ramane ascuns in coltul ochiului.

Masajul e un fel de P, cerc sus, la radacina ochiului, apoi trag in jos putin, in lungul nasului.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

mersi mult, am inteles perfect; buna explicatia cu P-ul , se vede ca esti injinera.

Poze Robert

Mergi la inceput

Inais,daca nu-i scot nu poate respira..poate v-am povestit episodul de la amre cand s-a trezit din somn urland ptr.ca se sufoca,nu putea respira pe nas..iar pe gura ei nu stiu inca....asa ca-i scot.problema mea ca nimeni nu-mi explica DE CE!Mariuca nu a avut deloc....si era toamna in toata regula cand s-a nascut.
Sa stii ca azi nu abte vantul deloc..deci poti sa iesi daca vrei..in ceea ce priveste caciula....persevereaza...altceva ce sa-ti zic?ca doar nu o sa stai in casa pana la vara.nr.lui Stanciu..il am doar pe cel trimis de tine pe PL,cred ca e cel de la programari.

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE

Mergi la inceput