Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 81

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Draga Tamy, eu nu am avut lichid in trompe, in schimb mi-a gasit mandretze de endometrioza, DAR daca Tutu ti-a dat 6 luni de incercari naturale inseamna ca stie ce spune si ceva sanse ai avea. Sunt sigura de asta.

Sarah, ma bucur ca a fost alarma falsa.
Carmencar felicitari pentru bebe sanatos !!!!

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata fetele,

Carmencar, felicitari pentru vestile bune. Doamne ajuta in continuare.
Rala, felicitari si tie inca o data. Sa te uiti pe prima pagina si sa-mi spui daca vrei sa fac vreo modificare.
Si, fetelor, astept postarile voastre despre cum v-a ajutat dr.T sa va impliniti visul. Nu prea am timp sa caut in urma. Asa ca Machusica, Arisica, Ubi, Monica si toate celelalte gravidutze si mamici, va asteptam povestile .

Pup fetele si va urez o zi frumoasa .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Buna fetelor,

Exista un nou subiect despre tratamentul Endometriozei, daca aveti ceva de spus va invit vb.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127709

Nu e o rusine sa nu stii, e rusine sa nu intrebi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

buna dimineata/ ce frumoasa este viata !!!

penreu ca nu am timp sa scriu ceva la ficare va trimit cate o !!!

aerlilian- nu faci si tu azi un test? eu...as face...

pony- - asa e dl nostru doctor glumet si dragut!!! dar...si cd e serios, e serios ! cred ca raspunsul la intrebarea ta cu ov polichistice t i l-a dat in gluma pt ca nu era ceva serios, parerea mea!!! dar spune-i ca esti ingrijorata...si cu siguranta vei primi un raspuns SERIOS!!! in legatura cu intratul la cabinet si cu sotul, mie mi-a dat impresia ca i-a facut placere cd am fost cu al meu !!! au fost intrebari din partea noastra iar Tutu a raspuns ca un adevarat profesionist, care este...

bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Magda, pe scurt, cum m-a ajutat pe mine T. sa tin sarcina (trebuia sa avortez).
La analizele care se dau de facut in sarcina, mi-au iesit la CMV valori pozitive atat la IGG - care semnifica infectie trecuta si e ok, si la IGM care semnifica infectie in curs si ar fi periculoasa pt fat. Am inteles ca sunt cazuri mai rare in care sa iasa ambele pozitive...adica ori ai fauct infectia si nu mai ai nimic, ori o ai acum, si atunci da, e nasol. Eu eram cam incerta.

Monitorizara sarcinii am inceput-o cu alta doctorita, care cum a vazut valorile alea pozitive (si apoi si repetate analizele care au iesit tot la fel) a zis sec: intrerupere de sarcina. Chiar pe un ton destul de dur "daca nu va doriti in copil handicapat", "vai e saptamana 12, cam tarziu, riscuri mari" (asa au durat analizele, ce sa fac), ca sa incerc sa raman iar gravida, daca nu apar probleme care sa duca la infertilitate, cam peste minim 6 luni-1 an...ma rog totul spus pe un ton cam plictisit si cam dur (sa o las in pace , adica cu intrebarile mele).
M-a programat la intrerupere dupa o saptamana, ca fiind sarbatorile era plecata din tara (norocul meu, pana la urma).
Intre timp, am mai cauta pe net, prin cunoscuti raspunsuri la problema mea, mai multi medici mi-au zis ca trebuie facuta intrerupere ca risc etc etc.
In final, dupa ce am scris un mail la Geneticlab, ca citisem pe net ca se ocupa de diverse analize, cu o zi inainte de acea programare de interupere de sarcina, mi-a trimis mail in care imi explica pe scurt ce si cum, mi-a lasat un nr de mobil, l-am sunat, i-am povestit totul, mi l-a recomandat pe dr. Tutunaru, la care am ajuns dupa anul nou. SI dansul a luat problema calm si serios, mi-a zis ca trebuie facuta amniocenteza ca sa fim siguri ca fatul este ok, ca dupa valorile alea pozitive (ambele) parerea lui este ca nu este nimic grav, ca ar fi o reactivare a cmv-ului, nepericuloasa in sarcina (doar prima infectie cu cmv a nasoala), si s-a cam mirat ca mi s-a recomandat intrerupere. Chiar si asa (ca am intrebat), mi-a zis ca in caz ca iese amnio nasol - dar nu o sa iasa a zis el - se provoaca nasterea (ca ar fi fost luna 4 pana aflam rezultatele), si la urmatorul CM normal puteam incerca iar, fara probleme, nici decum dupa 6 luni-1 an..

SI pe scurt in felul asta m-a ajutat T. sa tin sarcina, mi-a facut amnio, m-a incurajat, mi-a zis mereu ca nu crede sa fie probleme. SI asa a fost. Cu proba m-a trimis la Geneticlab, unde a iesit rezultat negativ, adica fatul nu era afectat.

As fi facut intrerupere de sarcina absolut degeaba, si plus as fi suferit mul de tot. Si acum cand vad fetita, ma gandesc ca nu mi-as fi oertat niciodata...mai ales ca - poate e o prostie - dar eu simteam ca e totul ok, dar nu aveam cum sa demonstrez, mai ales ca o gramada de medici ziceau ce ziceau...

Magda, sper ca nu m-am intins prea mult, ia daca e partea de final, inceputul este mai mult contextul in care a inceput sarcina mea (deci nu prea bine, nici nu credeam ca o sa ajung sa nasc, mi se parea prea frumos). de aia zic, ca ii sunt recunoascatoare lui T., datorita lui am acum fetita, chit ca e aglomeratie la cabinet, si astept 1-2 ore, chiat ca uneori nu are timp de prea multa vorba samd...eu una am colabrat bine cu dansul, si am avut incredere in el ca stie ce face.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 32+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

pony- daca dr Tutunaru ti-a zis "esti insarcinata" , de ce nu faci un BHCG? sau macar un test de urina ! ai vazut ca se intampa...sa fii graviduta si peste menstruatie !! succes !
asteptam vesti de la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

salutare micutele
bella activeaza-ti PM-ul si iti transmit io toate detaliile ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Sarrah,nu fac test pt ca nu vreau!Vreau sa mai sper,sa mai visey,sa mai prelungesc agonia...Cine ma poate condamna???
Rala ,asteptam rezultatul la BHCG,ca sa ne linistim,da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Lorelix , nu mai e valabil acel link , ptr ca subiectul pe care l-ai deschis tu , a fost inchis de moderatoare , si mutat la subiectul de baza "Endometrioza...." , care deja a ajuns la capitolul 37 . Nu stiu daca ai citit toate capitolele de acolo .
Iar tratamentul ptr endometrioza , cel cu pastile , este inca in faza experimentala...
Eu una , daca ar fi sa aleg , cu sigurantza as alege injectiile , pentru ca nu-mi place sa fac experientze pe mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Aerlilian , este chiar indicat sa-ti faci un test ! Esti in ziua 12 de la IA parca ?! Fa si tu un beta , nu-ti mai prelungi agonia !
Eu abia astept ziua de marti !!!

Mergi la inceput