Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 81

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

salutare tutunici
carmencar ma bucur enorm pentru tine. nici nu iti dai seama cate sperante imi da povestea ta. eu incerc de 6 ani si inca nu s-a intamplat nimic. am facut laparo si mi-a gasit doar cateva puncte de endo care, spune tutu, acele puncte sunt ca si cum nu mi-a gasit nimic. sunt momente cand intru in panica si ma gandesc ca timpul trece. cad si iar ma ridic si merg mai departe. sper ca intr-o zi sa pot sa simt bucuria pe care tu o simti acum. ma rog la Dumnezeu pentru noi toate, sa ni se indeplineasca acest vis minunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

magdita iti multumim pentru povestile de succes. tare bine ne face la sufletel si ne ajuta sa iesim din butoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Moni, multumesc mult pentru ca ne-ai impartasit povestea ta . Doamne ajuta in continuare, sa ai o sarcina usoara si la termen, sa fiti sanatosi toti si fericiti.
Lilisor, astept II si sa postez povestea ta de succes pe prima pagina.
Lorelix, eu o sa fac diphereline in urmatoarea z2. Asa te-as sfatui si pe tine, nu are rost sa mai pierzi timpul.
Rocsy, cu multa placere draga mea. Sunt de acord cu tine, ne fac foarte bine psihic. Simtim ca si alte mamici sau gravidutze s-au luptat ca si noi si au reusit pana la urma. Trebuie sa ne vina randul fiecareia in parte sa ne tinem minunile la piept. Doamne ajuta

Pup fetele .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencar spune:

rocy2007 ai a vezi ca totul e rezolva, trebuie a ai rabdare i mai ale credinta i bebe o a vina exact atunci cand nu te atepti, aa a fot i la mine deja ma gandeam la vacanta la mare la oare i uite ca bebe a venit chiar ca ma gandeam mai putin la el deci pana la urma i treul ete o problema crede ma ca in luna aia nici nu mai tiam exact cand mi a venit cand am ovulat te doare capul nu altceva, incercam a nu mai ma treez ca mai am 2 luni i ajung la cele 6 pe care mi le a dat tutu zicandu mi ca in 6 luni raman natural, patile nu luaem pentru endo, ma gandeam ca m am operat degeaba dar uite ca minunea a venit.Bafta tuturor i o a vedeti ca minunea o a e intample mai devreme au mai tarziu doar Dumnezeu tie exact cand

14VALENTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

salut tutunarici,

am citit povestea lui monicabo si m-a impresionat.O poveste asemanatoare cunosc si eu cu o fata care in urma unor analize i s-a spus sa faca avort, dar datorita doctorului T acum este in luna 7 si nu a avut nici o problema in timpul sarcinii.Asta imi intareste ideea ca este un doctor bun.

sarah: nu fac analiza aia, nu cred ca isi mai are rostul mai ales ca de luni ma duc iar la monitorizari.EU fiind noua pe site spune-mi si mie pe scurt care e povestea ta daca nu te deranjeaza

eu ma ingrozesc ca am aproape 31de ani si ca timpul lucreaza in defavoarea mea.

Fetelor avem nevoie de cat mai multe reusite asa ca mult succes luna asta.

Apropo vine cineva luni la T la cabinet pe seara?Poate mai vb acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

dragele mele, am vb cu T azi, la fire. Normal ca la inceput am bocit ceva si i-am zis sa imi ignore atitudinea.....mi-a zis ca o trompa nu mai e permeabila, deci practic nu mai am decat o trompa cu care sa sper la o minune in cele 6 luni. Pt prima data a stat f mult si serios de vorba cu mine- asta si ca raspuns la intrebarea ta, Pony.
in 6 luni daca nu iese nimic, mergem pe clipsat trompe si FIV. Mi-a spus ca la histero uterul si ovarele erau in regula si ca sansele pt mine la primul Fiv sunt de 80%, iar la al doilea de 100%. Asta pt ca problema mea e la trompe si nu la uter.
Sunt multumita ca nu a gasit si altele pe acolo, in sensul ca se putea si mai rau. Deci eu sper..........intr-o minune, caci numai DD ma mai poate ajuta.
In rest, dupa ce am iesit de la cabinet, am fost la biserica si m-am rugat cu preotul care era acolo, evident, tot in hohote de plans.
Acum m-am potolit cu plansul.
Va pup!
Fyre, bafta multa la FIV.
Carmen, sa-ti traiasca baietelul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Pony, da, am facut si niste berze si niste clear blue-uri . Dupa mine erau slab pozitive. Sotul meu cand aude expresia asta face ca trenu' cica nu exista asa ceva. Oricum eu am crezut ca sunt defecte ele, sau defecta eu.
Aerilian, stai relaxata si increzatoare. Nu te grabi cu testul. Daca la mine abia se vedea liniuta alaltaieri... si ovulatia a fost pe 10, iti dai seama ca nu sunt foarte sensibile testele astea. Mai asteapta si fii linistita. Ti-am zis ca esti. Ocupa-ti gandurile cu altceva, cumpara-ti aine, iesi cu prietenele, mergi la un film... orice sa-ti abata gandul. Am dat sange de dimineata la ids unde deja fetele ma considera de-a casei. Abia la 16 am rezultatul. Incerc sa raman cu picioarele pe pamant...
Magdita, multumesc pentru poveste si pentru ca m-ai pus la felicitari, sper sa fie de bun augur.

Good things happen to good people!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna frumoasele mele, va era dor de mine?
Am tot stat prin bucatarie , sotul meu se nideaza si are pofte de ciorbita, asa ca am prestat pana acum.
Incerc sa recuperez din urma, va pupic dulce pe toate, sunteti minunate

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariada spune:

Salutare tutunicilor!

Sunt noua pe forum, insa va urmaresc de multa vreme. Inca de la inceput am fost placut impresionata de voi, de faptul ca cine doreste poate schimba informatii, opinii despre anumite probleme si, ce este cel mai important, atunci cand una dintre fete a cazut in butoiul cu depresie, sariti toate in ajutorul ei. Super!
Si eu, ca si voi, imi doresc un bb. Insa DD ne mai tine putin in sah. Dupa 3 luni de monitorizare a ovulatiei, iata ca ma pregatesc pentru laparoscopie... peste cateva zile vineeeeee (Bleh! speram sa nu ajung aici, iar bila mea precis isi va da in petec si ma va chinui cu tot arsenalul ei greu de combatut! Brrrr!) Am citit micul ghid de laparoscopie postat de magditasi ii multumesc pentru initiativa, este foarte, foarte util. Insa am o mica/mare problema. Ar putea cineva sa-mi spuna (poate printr-un mesaj privat)cam cat ar costa o laparoscopie? Mi-ar fi de mare ajutor un raspuns.
Va multumesc cu anticipatie!

Lalitica2000 multumesc mult pt ca m-ai trimis pe acest link.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Rala, cu multa placere draga mea. Doamne ajuta sa vii cu vesti bune azi .
Tamy, sunt convinsa ca va fi bine. Trebuie sa crezi asta cu toata fiinta ta. Iti vei tine copilul in brate! Doar ca lupta asta nu-i usoara pentru multe dintre noi. Insa fiecare are sansa ei. Trebuie doar sa credem in ea.
Madutzul meu drag, sa nu te obosesti prea tare, da? Stai cumintica in patutz, sa se aseze bb bine la mami in burtica.
Dari, ti-am trimis mail, ca pm-ul nu-l ai activat.
Sa mai intri sa ne dai de veste. Iti tinem pumnii si sa ai rezultat beton.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput