Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 81

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Rala ,astept cu mare emotie rezultatul tau.Evident,nu fac test,asa cum am hotarat.Cel putin...nu de sange.Astept sa vad ce-mi ofera Dumnezeu.
Anaconda ,luna trecuta am facut testul de sange ca sa te linistesc pe tine,desi cel de urina iesise negativ.De data aceasta...este alegerea mea sa nu ma intep.Cat despre prelungirea agoniei...e o chestiune de optiune personala.Dar astept cu mare drag un rezultat pozitiv la testul tau.Iti tin pumnii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Magditzule.. de grija, dar vreau sa ma comport normal ca si cum nu s-a intamplat nimic, daca e sa fie, e oricum, nu exagerez cu nimic
Rala... ce faci de ce nu intri vrei sa imbat bebicul de emotii
Tamy... e plin forumul de minuni, roaga-te mai mult ca oricand si DD nu va intarzia sa te aduca pe drumul care trebuie,,lasa-L pe DD sa faca ce stie El mai bine, ai incredere
Dariada...bine ai venit, iti tinem pumnii sa fie totul bine, te asteptam cu vesti
Carmencar...felicitari Bunul Dumnezeu sa te ocroteasca
Pony... bine ai venit
poopi la toate fetele dragi

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Aerlilian , in proportie de 99,99 % ...stiu deja rezultatul la test . Simt asta , prin toti porii mei , asa ca ....aproape ca n-are rost sa-l mai fac marti....
O sa merg direct la T , sa vedem sacul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Bhcg 140 azi fata de 125 luni. Voi ce credeti?

Good things happen to good people!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ha ma?!!!
Anacondaaaaaaaaaaaaaaaa r u sure??????? uaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tamy sus fruncea!Si da,daca era macelar scotea fara sa intrebe...se scot ovare pt niste prapadite de chistulete,fara sa fie intrebate femeile.Dansul in schimb e jos palaria!
Madule nidam tot daca trebe...ce ciorba ai facat?
Rala
Magdi,Aerlilian,Tutunici

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariada spune:

Magdita , iti multumesc mult, mult pentru raspunsul de pe mail. DD sa fie cu tine si sa apara ingerasul atat de asteptat!
Mada23 si eu iti (va) tin pumnii! Multumesc pentru primirea in "club"! Sa dea DD sa ni se implineasca tuturor visul!
Tamaryllis , vad ca tocmai ai facut laparo (sper ca am inteles bine). In curand te voi ajunge din urma. Fruntea sus, nu te lasa! N-ai voie sa cazi, mai ales ca rezultatul, din cate spui, este destul de bun, asadar sunt sanse foarte mari sa apara un bebic. Sterge lacrimile, fruntea sus, fii optimista si restul va veni de la sine, vei vedea!
Va imbratisez tutunici si pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellla77 spune:

draga giorgia multumesc din suflet ca ai sarit in ajutoru meu.Am activat PM.Astept cu interes mesujul tau.Pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Anaconda ,super treaba!Nu ai povestit nimic de simptome.Poate descopar ceva si la mine...Oricum,ma bucur din suflet daca este cum spui.Iti ajungeau si tie atatea IA.Cand ti-am vazut burtica vanata de la intepaturile cu gonal,mi s-a rupt sufletul...Asa ca...era timpul!
Rala,habar nu am!Ce spun fetele cu experienta?Nu trebuia sa fie dubla valoarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

neatza tutunicile mele dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Neata la fete !
Aerlilian , simptomele sunt cele ...care ar trebui sa fie .

Mergi la inceput