Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 81

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Flacarico, ma bucur tare ca mai intri pe la noi. Iti tin pumnii stransi, stransi luna asta si sunt alaturi de tine cu tot sufletul !
Noutati pe scurt si cum imi amintesc:
Madutz a facut ieri IA.
Au mai facut IA luna asta : Cosi, Lilisor, Anaconda, Mmc
Eu, Mmc, Luca2008 am facut histeroscopii : eu si Mmc rezultat ok, Lucai i s-a rezolvat un sept uterin.
Georgi s-a apucat de diphe, de care ma voi apuca si eu in urmatoarea z2.
Feli va face inseminare luna asta.
Sara, sora Arisicai e gravidutza, cu cm peste sarcina. A aflat inainte cu o zi de laparo.
Tamy a facut laparo, cu un rezultat mai putin placut : trompe infundate cu hidrosalpinx si aderente. S-a rezolvat ce s-a putut si urmeaza 6 luni de incercari naturale si daca nu iese nimic FIV sa se intample natural si sa fie bine.
Arisica o sa fie mamica de baiat.
Si cred ca am cam spus tot. Daca mai e ceva, poate ma completeaza fetele.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Hai ca m-am mai linistit si eu la job. Sa va spun f pe scurt povestea.
Noi, incercari de capul nostru din ianuarie 2008 (adica am lasat cauciucurile si ne-am facut de cap). Eu 34, sotul 35. Prin mai ne-au apucat panicile, mai ales ca sora mea fusese la T si ii spusese clar ca e caz de endo. Si am inceput monitorizarile. Si dai si lupta. Ba stai ca n-avem voie, ba hai ca asa a zis T. Cozile, stresul, orele, utro, stai cu picioarele in sus, "simptomele", depresiile de z1... nu are rost sa mai zic. Viata noastra aici pe forum.
Luna trecuta mi-am dat seama ca nu mai am scapare, clar trebuia sa fac laparo. Mai si-mi era o frica... cum nu va puteti imagina, numai gandul si paralizam. Degeaba imi zicea toata lumea ca e ok.
In septembrie am mai fost la o serie de monitorizari, pe 5, pe 8 si pe 10. M-a anuntat T ca am ovulat. Noi prestaseram pe 9 seara deci se potrivea bine (dar si in celelalte luni avusesem un timing perfect). De la prima monitorizare ma rugasem de T sa-mi faca programare pt laparo si tot o dadea cotita. La ultima monitorizare efectiv m-am rugat de el sa ma programeze, asa sa fie, si daca raman asta e! Si m-a programat, pe 6 octombrie. Pe 22 septembrie la 12 zile de la ovulatie eu declaram z1. Eram deja senina si calma in legatura cu laparo, era evident ca trebuie sa o fac. Menstruatia a durat normal, cantitate normala, dureri normale (deci abslut nimic deosebit). In "z8" adica pe 29 sept au inceput sa ma doara din nou sanii, au inceput si niste scurgeri maronii, iar joi pe 2 oct la intalnirea cu fetele aveam dureri de ciclu si toate simptomele. Am zis ca poate m-am dereglat din cauza stresului de operatie. Am vorbit cu Aerilian in seara aia si ea, omidutza, mi-a spus ca poate sunt gravida. Ce gravida? Eu tocmai incheiasem o menstra cat se poate de clara si evidenta. A doua zi am fost la spital pt analize, am tot incercat sa intalnesc anestezistul si culmea! nimic nu s-a legat. Fisa de internare era facuta. Sambata printr-un concurs de imprejurari, dragului meu sotz "i s-a aprins becul" si nu s-a lasat pana n-am facut niste teste... De aici povestea o cam stiti!
De asta spuneam ca trebuie sa ne relaxam si sa nu mai vanam toate simptomele. Nu stiu... poate in cazul meu este ceva fericit. Cred ca a fost cazul unei implantari tarzii (daca ieri bhcg arata 125 corespunzator unei sarcini de 2 saptamani, deci practic implantarea s-a produs in acea z1) iar eu simptome nu am avut. Nu am nici acum, atat ca remarc (dar nu ma deranjeaza) mirosul de spray barbatesc si putin gustul de guma.
Sper ca ati inteles ceva, ca la mine cam toate sunt confuze.

Good things happen to good people!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Bravo Rala sa fie intr-un ceas bun!
Cu rabdarea te inteleg ca nu mai ai rabdare, f bine ca te-a chemat T. luni. Lasa ca ajungi tu si la alea 5-6 saptamani de care ziceam, care ti se par departe de tot, si atunci o sa auzi inima lui bebe, si apoi si mult mai departe pana la 40. Pare f mult, dar trece f repede timpul
Inteleg ca esti in vreo 3 saptamani acum...mai ai 37...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 32+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Super vesti, in general... of, Tamy, sa dea domnul sa nu prinzi asa toate cele 6 luni, sa-ti mai intre din ele la alta numaratoare, cu suma de 9
Sa fie cu noroc pumnuletii, Magdita, ca nici nu ma gandesc mai departe de urmatorul pas, le iau pe rand... iti doresc si tie sa intri pe potecuta aia buna, cu burtici, chiar daca asta presupune si dipherelin eu trag insa nadejde ca nu mai ajungi la dipherelin totusi
ce-mi place ca la Arisica in familie s-a lasat cu gravideala la greu
deci luna asta tinem pumnii pt atatea fete cu IA, sa fie cu mugurasi!
Georgicule, hai ca ne descurcam noi cumva, sunt si eu interesata sa vad cum o sa iti fie cu dipherelin x 3, ca mie dupa o singura injectie poti sa-mi zici mamita

va , asa, rau de tot

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Rala ,credeam ca nu mai ai de gand sa apari cu vesti...Asta asteptam sa-mi spui,cam cand crezi ca a fost implantarea.In z1...mi se pare...intr-un mare fel!La voi in familie,a vrut Dumnezeu cu tot sufletul si a dat cu amandoua mainile...La amandoua a fost atipic...Astept cu interes valoarea bhcg de maine ca sa ma linistesc in ceea ce te priveste!
Fireyes ,nici nu stii cat ma bucur ca ai mai venit si pe la noi...Mie mi-ar placea mai multe amanunte,poate imi povestesti si ce faci sambata la Viena...ai lipsit mult si...MI-AI lipsit mult!
La mine maine ar fi z11 de la IA...Nu ma grabesc cu testul pt ca...mi-e frica!Va pup si va iubesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

rala- sa stii ca nu te intrec!!! m-am uitat eu bine !!!

eu sunt trista....mi-au iesit analizele hormonale prost !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Sarrah ,ce inseamna prost?Da-ne niste amanunte,niste valori...Si nu mai plange ca strici frumusete de ochisori...Si...bine ca aveti voi cu ce va lauda in materie de sani!La noi astea mai amarate care punem sutiene cu bureti,nu va ganditi?Ia sa nu mai vorbiti de funie in casa spanzuratului,ca ma apuca pe mine plansul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencar spune:

buna fetelor tiu ca nu v am mai cri de mult dar vreau a impartaec cu voi bucuria pe care o am i anume unt o mamica de baietelfoarte anato din toate punctele de vedere i pe deaupra i foarte jucau pe nume Valentin. Felicitari Rala(i celorlalte bafta care ateptati doua liniute) i cand Dumnezeu hotarate ceva a tii ca aa ete, aa a fot i in cazul meu cu patilele pentru acele cateva mici puncte de endo la fel mi a zi tutu ca apare tratamentul luna viitoare i tot aa au trecut 3 luni i in luna a 4 a am rama inarcinata dupa 6 ani de incercari, dar nu mi am pierdut peranta e greu tiu la fel a fot i in cazul meu fiind cu otul de 13 ani dar incercam a ma reemnez i uite ca rugaciunile mele au dat rezultat i Dumnezeu i toti fiintii(nici nu mai tiu la cati m am rugat)mi au dat cel mai frumo dar i anume ca de ziua mea in ianuarie cand implinec 30 de ani o a am o burtica de 7 luni, la fel va dorec i voua a vi e implineaca viul exact cum mi a implinit mie i a aveti o arcina exact ca a mea fara pic de greturi a mananci exact ce ti place adica ce mancam i inainte, ca i Ioup a mirat i mi a pu ca unt o norocoaa daca voi nate la fel a titi ca i mana lui Dumnezeu i ne da exact dupa ufletul notru mai devreme au mai tarziu. Ateptarea aa te omoara dar minunea vine exact cand nu te atepti aa ca nu va pierdeti peranta

14VALENTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

am patit si eu ca Rala.am scris ditamai mesajul si s-a intrerupt netul.Sa mor de ciuda.
Rala : Ai avut ciclu peste sarcina vreau sa te intreb daca ai facut un test de sarcina pana la cel de sange si cum a iesit.

Catre toate tutunaricile: Voi puteti discuta serios cu doctorul T ?pentru ca eu cand il intreb ceva raspunde in glume.De expl l-am intrebat daca vede la eco ovare micropolichistice pentru ca asa imi spusese altul si mi-a zis ca nu-l intereseaza culorea ovarelor, adica verzi rosii, roz atata vreme cat isi fac treaba.

Vreau sa-l abordez altfel luna asta ( de luni o sa incep iar monitorizarile) in sensul sa grabesc putin lucrurile sa-mi faca si mie o IA sau laparo adica ceva.Ca simt ca nu mai am rabdare...

Ma gandesc ca are si T o groaza de paciente si ca mai glumeste si el sa-si faca viata mai usoara.Luna trecuta cd am fost facea slalom intre cabinetul lui si cabinetul lui Iosup pentru ca facea monitorizari in ambele ca sa le termine mai repede.

Dupa ce s-a spart folicul luna trecuta si dupa ce cum mi-a zis el mi-a spus:"Sunteti sigur insarcinata!"Eu aproape ca l-am crezut si chiar aveam si simptome de sarcina.dar uratii au venit .

Dati-mi si mie un sfat: cum sa-l abordez pe T.Cu voi vine si sotul la consultatie?Pana acum nu l-am luat.Poate e altfel.
si o sa va viu recunoscatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

aerlilian- analizele mele sunt ok...acum...dupa ce o zi intreaga am trait cu impresia ca am hipotiroida nu citisem o virgula m-am uitat pe ele, am citit...si am plecat ...ca aveam treaba...cd m-am intors, am citit mai bine am observat ca nu vazusem o virgula.... cat de mult conteaza sa fii lucid la minte cd citesti analize!!! important e ca sunt ok! ca...asta mai imi trebuia !!!

referitor la "acele chestii" iti vine si tie randul, doar esti gravida!!! sa vezi ce te mai chinui!!!

Mergi la inceput